meletis_m Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Για πόρτα διαμερίσματος που θα ίδιο κατοικηθεί έχει απλή ξύλινη πόρτα . Αυτή τη στιγμή έχει κλειδαριά τύπου Χρηματοκιβωτιου Yale και αφαλό Cisa . Περιοχή Αθήνα . Τι προτείνεται για αναβάθμιση, ειχαννμπει τουλάχιστον πριν 20+ έτη
Petros Electron Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Για πόρτα διαμερίσματος που θα ίδιο κατοικηθεί έχει απλή ξύλινη πόρτα . Αυτή τη στιγμή έχει κλειδαριά τύπου Χρηματοκιβωτιου Yale και αφαλό Cisa . Περιοχή Αθήνα . Τι προτείνεται για αναβάθμιση, ειχαννμπει τουλάχιστον πριν 20+ έτη Έναν κύλινδρο με break secure θα έβαζα εγώ και τίποτε άλλο.
bitmk2 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά για το μοντέλο golden standard. Η διαφορά του έναντι του plus είναι +100ε για την επιπλέον κυκλωμένη θωράκιση αντί τα 2 νεύρα που έχει το σασί της golden standard Πιστεύετε αξίζει το επιπλέον κόστος; Με +200ε τοποθετείται cisa Rs5. Όντως έχει καταργηθεί ο RS3s; Κλειδαριά η κλασσική ISEO 668G. Η τοποθέτηση είναι με αφρό, αντι τσιμέντο αφού λένε ότι έχουν κάσσα κλειστού τύπου. Η προσφορά με τα παραπάνω, με δικό τους defender βγαινει στα ίδια με τον παραγωγικό. Νομίζω από στιβαρότητα κατασκευής θα είναι παραπλήσιες. Defender σιγουρα υπερτερεί ο παραγωγιός. RS5 ή KESO8k?
Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, bitmk2 είπε Η τοποθέτηση είναι με αφρό, αντι τσιμέντο αφού λένε ότι έχουν κάσσα κλειστού τύπου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά εγώ θα πήγαινα στο σιγουράκι (τσιμέντο). keep looking. 1
spirosgon Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλημέρα Ανακαινίζω κάποιο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, είμαι στα τελειώματα και θέλω να αλλάξω και την κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας που είναι περίπου 22 ετών. Μπορεί σε αυτή την πόρτα να μπεί μια σύγχρονη κλειδαριά, με καλό κύλινδρο και ντιφέντερ ? Θέλω να μην ξεπεράσω τα 300 ευρώ.
sphinxgr Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Στις 1/3/2025 στις 7:42 ΜΜ, FoZzZ είπε Αυτή είναι Οτι και να βάλεις, με ενα λοστό ανοίγει σε 5 δευτερόλεπτα αυτή. Αν θες να πιάσεις τους παντελώς ερασιτέχνες που δεν θέλουν να κάνουν ζημιά, βάζεις απλά ένα καλύτερο κύλινδρο που δεν ανοίγει εύκολα. 18 ώρες πριν, meletis_m είπε Για πόρτα διαμερίσματος που θα ίδιο κατοικηθεί έχει απλή ξύλινη πόρτα . Αυτή τη στιγμή έχει κλειδαριά τύπου Χρηματοκιβωτιου Yale και αφαλό Cisa . Περιοχή Αθήνα . Τι προτείνεται για αναβάθμιση, ειχαννμπει τουλάχιστον πριν 20+ έτη Τα ίδια με τον από πάνω ισχύουν κ για σένα. Ότι κ να κάνεις είναι ξυλινη πόρτα που με μια κλοτσιά μπαίνεις. Αν μένεις εσύ κ σέβεσαι τον εαυτό σου, βάλε θωρακισμένη. 1 ώρα πριν, spirosgon είπε Καλημέρα Ανακαινίζω κάποιο διαμέρισμα στην Καλλιθέα, είμαι στα τελειώματα και θέλω να αλλάξω και την κλειδαριά στην πόρτα ασφαλείας που είναι περίπου 22 ετών. Μπορεί σε αυτή την πόρτα να μπεί μια σύγχρονη κλειδαριά, με καλό κύλινδρο και ντιφέντερ ? Θέλω να μην ξεπεράσω τα 300 ευρώ. Με 300€ περίπου βάζεις μια χαρά συνδυασμό Defender / κλειδαριά / κύλινδρο και είσαι τζετ. Αν πέσεις σημαντικά σε κόστος, δεν γίνεται δουλειά. 1
spirosgon Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Με 300€ περίπου βάζεις μια χαρά συνδυασμό Defender / κλειδαριά / κύλινδρο και είσαι τζετ. Αν πέσεις σημαντικά σε κόστος, δεν γίνεται δουλειά. ευχαριστώ ! ρωτώ γιατί μου είπαν ότι αυτή η Τέσιο πόρτα είναι καποιο μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε πολύ και έχει παραξενιές, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αλλαγή, κλπ.
sphinxgr Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, spirosgon είπε ευχαριστώ ! ρωτώ γιατί μου είπαν ότι αυτή η Τέσιο πόρτα είναι καποιο μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε πολύ και έχει παραξενιές, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αλλαγή, κλπ. Ενδεχομένως κ να ισχύει. Πάντως υπάρχουν πακέτα που είναι για αντικατάσταση κλειδαριων Tesio και εδώ Αν βγάλεις φωτό με μέτρο τις αποστάσεις τρύπας κλειδιού, πάχους πόρτας κλπ ένας κλειδαράς θα σου προτείνει κατάλληλο συνδυασμό Επεξ/σία 5 Μαρτίου από sphinxgr 1
Petros Electron Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, spirosgon είπε ρωτώ γιατί μου είπαν ότι αυτή η Τέσιο πόρτα είναι καποιο μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε πολύ και έχει παραξενιές, με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αλλαγή, κλπ. Απλα η αντικατάσταση της κλειδαριάς που βγαίνει για τις Tesio απο την CISA, Mul-T-Lock κλπ ειναι ποιο ακριβές απο τις υπόλοιπες (τις κλασσικές) αυτο να εχεις υποψη σου. Μετα στην επιλογη κυλίνδρου και defender εκει βαζεις οτι σου αρεσει συμφωνα με τις αναγκες σου και οτι αντέχει η τσέπη σου. 2
Kingedward Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 482711648_28812083435074356_594535750828658939_n.mp4 Καλησπέρα. @mclein² μου είχες ζητήσει βίντεο πριν μέρες, οπότε το παραθέτω. Αυτό είναι το θεματάκι με την πόρτα. Μαγκώνει στο κλείδωμα, θέλει λίγη δύναμη.
Petros Electron Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, Kingedward είπε Καλησπέρα. @mclein² μου είχες ζητήσει βίντεο πριν μέρες, οπότε το παραθέτω. Αυτό είναι το θεματάκι με την πόρτα. Μαγκώνει στο κλείδωμα, θέλει λίγη δύναμη. Στο κάνει και οταν ειναι ανοικτή η πόρτα?. Στο λεω μηπως μαγκώνει κάποιος πίρος απο τους πλαϊνούς που εχει (εκτος της κλειδαριάς)
Kingedward Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 42 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Στο κάνει και οταν ειναι ανοικτή η πόρτα?. Στο λεω μηπως μαγκώνει κάποιος πίρος απο τους πλαϊνούς που εχει (εκτος της κλειδαριάς) Νομίζω και όταν είναι ανοιχτή ναι. Θα το τσεκάρω και αύριο! Λες να θέλει αλλαγή η κλειδαριά;
Petros Electron Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Kingedward είπε Νομίζω και όταν είναι ανοιχτή ναι. Θα το τσεκάρω και αύριο! Λες να θέλει αλλαγή η κλειδαριά; Καταρχας δες πως συμπεριφέρεται οταν ειναι ανοικτη. Μπορεις να λαδωσεις τους πίρους (οχι της κλειδαριάς, αυτούς που ειναι πάνω και κάτω) να δεις αν θα αλλάξει κατι. Μην βαλεις WD-40 βαλε κατι σε σπρέι σιλικόνης η κάποιο αλλο λεπτό λιπαντικό. Αν συνεχίζει να το κανει και γνωρίζεις το πως, μπορείς να βγαλεις τον κύλινδρο (αφαλο) και να τον δουλέψεις στο χερι για να δεις αν κολλάει αυτος. Αν δουλεύει καλα ο κύλινδρος τοτε μενει η κλειδαριά οπου εκει την αλλάζεις για να αποφυγεις τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος. Φανταζομαι οτι εχεις δοκιμάσει και με αλλα κλειδιά και κανει το ιδιο
Kingedward Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καταρχας δες πως συμπεριφέρεται οταν ειναι ανοικτη. Μπορεις να λαδωσεις τους πίρους (οχι της κλειδαριάς, αυτούς που ειναι πάνω και κάτω) να δεις αν θα αλλάξει κατι. Μην βαλεις WD-40 βαλε κατι σε σπρέι σιλικόνης η κάποιο αλλο λεπτό λιπαντικό. Αν συνεχίζει να το κανει και γνωρίζεις το πως, μπορείς να βγαλεις τον κύλινδρο (αφαλο) και να τον δουλέψεις στο χερι για να δεις αν κολλάει αυτος. Αν δουλεύει καλα ο κύλινδρος τοτε μενει η κλειδαριά οπου εκει την αλλάζεις για να αποφυγεις τον κίνδυνο μπλοκαρίσματος. Φανταζομαι οτι εχεις δοκιμάσει και με αλλα κλειδιά και κανει το ιδιο Thanks για το σχόλιο. Ναι είχα δοκιμάσει με άλλα κλειδιά και δεν βελτιώθηκε. Έκανα το λάθος να βάλω wd-40 στην κλειδαριά και μου είπαν ότι είναι λάθος, οπότε το επόμενο βήμα είναι να λαδώσω τους πίρους πάνω και κάτω μπας και δω καμιά διαφορά. Αν όχι με βαριά καρδιά θα ψάξω για κλειδαρά! Υ.Γ Δυστυχώς, το μαγαζί που μου έκανε τοποθέτηση της πόρτας μαζί το σετάκι κλειδαριάς-κυλίνδρου defender έκλεισε οριστικά. Οπότε δεν μπορώ να τους πάρω να ρωτήσω. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από Kingedward
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα