Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα 

Κύλινδρος Tesa ST8 πόσο ασφαλής είναι στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε θωρακισμένη πόρτα  ; πρέπει να γίνει αλλαγή;  

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα – σκέφτομαι να πάρω την καινούργια Nuki Ultra... Χρησιμοποιώ την πρώτη Nuki 5 χρόνια χωρίς προβλήματα, αλλά ο χρόνος ξεκλειδώματος και ειδικά ο θόρυβος είναι θέματα.

Το πρόβλημα μου με την Ultra είναι ότι έρχεται με proprietary κύλινδρο απο την M&C. Πως ξέρω αν είναι ok σε σχέση με την 4KS που έχω τώρα; 

Έρχεται με 3 κλειδιά, δεν ξέρω το κόστος για τα αντίγραφα. Βρήκα αυτές τις φωτό στο site τους αν βοηθάνε.

Edit: το έψαξα λίγο μάλλον πρόκειται για ειδική έκδοση του M&C Condor αν λέει κάτι στον @mclein² 😉

Screenshot 2025-02-25 at 14.28.35.png

Screenshot 2025-02-25 at 15.08.12.png

Επεξ/σία από MrArkadin
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Baliannnn είπε

Καλησπέρα. Ανακαίνιση νέας οικίας και αλλαγή της κεντρικής πόρτα αλουμινίου. Από τα λίγα που διάβασα θα χρειαστώ πόρτα ασφαλείας με κλείδωμα πολλαπλών σημείων, θα προσέξω στην εγκατάσταση να τη «δέσουν» με τον τοίχο. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια πόρτα και τι κόστος είναι «λογικό» να κινηθώ χωρίς υπερβολές. Εννοείται ότι δέχομαι και συμβουλές για κλειδαριά. Είναι κύρια οικία στη Θεσσαλονίκη εάν παίζει ρόλο και θα τοποθετηθεί φυσικά και συναγερμός. Ευχαριστω.

Εάν η πόρτα έχει νορμάλ διαστάσεις τότε με +-1000€ θα πάρεις μία αξιόλογη πόρτα και καλό κύλινδρο/κλειδαριά. Εγώ θα κοίταζα την shell (650€+ ΦΠΑ) και την atros (740€+ΦΠΑ) αν τις βρεις Θεσσαλονίκη. Εάν η πόρτα είναι ψηλή και φαρδιά τότε πας για ++1500€. 

Πάρε προσφορές και ποσταρε τες για να σε βοηθήσουν οι γνώστες.

Εάν πρόκειται για μονοκατοικία εννοείται πως βάζεις κάγκελα στα παράθυρα. Ο συναγερμός θα διώξει μόνο τους περαστικούς/ευκαιριακους να ξέρεις. Οπωσδήποτε σύνδεση με ΚΛΣ, αλλιως είναι άχρηστος ο συναγερμός. Μην περιμένεις από γείτονες να βγουν γιατί ούτε θα ασχοληθούν εάν δεν έχετε πολύ καλές σχέσεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, MrArkadin said:

Καλησπέρα – σκέφτομαι να πάρω την καινούργια Nuki Ultra... Χρησιμοποιώ την πρώτη Nuki 5 χρόνια χωρίς προβλήματα, αλλά ο χρόνος ξεκλειδώματος και ειδικά ο θόρυβος είναι θέματα.

Το πρόβλημα μου με την Ultra είναι ότι έρχεται με proprietary κύλινδρο απο την M&C. Πως ξέρω αν είναι ok σε σχέση με την 4KS που έχω τώρα; 

Έρχεται με 3 κλειδιά, δεν ξέρω το κόστος για τα αντίγραφα. Βρήκα αυτές τις φωτό στο site τους αν βοηθάνε.

Edit: το έψαξα λίγο μάλλον πρόκειται για ειδική έκδοση του M&C Condor αν λέει κάτι στον @mclein² 😉

Screenshot 2025-02-25 at 14.28.35.png

Screenshot 2025-02-25 at 15.08.12.png

με 4κς δεν εχει καμια σχεση το προιον....

επισης, μπορεις να δεις το YALE LINUS τη νεοτερη εκδοση η οποια μαλλον ειναι καλυτερη (αν κ πιο απλη) απο το nuki.

8 hours ago, kopap said:

Καλημέρα 

Κύλινδρος Tesa ST8 πόσο ασφαλής είναι στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε θωρακισμένη πόρτα  ; πρέπει να γίνει αλλαγή;  

θεσσαλονικη δεν εχεις προβλημα, στο κεντρο της αθηνας εχεις που ειναι οι εξελιξεις :D 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, FoZzZ είπε

Καλησπέρα τι μπορώ σε αυτή τη πόρτα για παραπάνω ασφάλεια?

IMG_20250226_185753.jpg

Όχι κ πολλά. Αρχικά ότι κ να βάλεις, με μια κλοτσιά ανοίγει. 

Θες κάτι παραπάνω? Βάλε κύλινδρο ασφαλείας. 

Θες ακόμα περισσότερα? Βάλε ένα ηλεκτρομαγνητη. 

Αν κ το μόνο που θα άξιζε θα ήταν να αλλαχθεί σε θωρακισμένη

Δημοσ.

Οταν σου δίνουν τιμή για θωρακισμένη πόρτα πρέπει να τους επισημάνεις ότι θέλεις μπετόβεργες περιμετρικά για σταθερότητα ή εννοείται αλλά κάνουν το κορόιδο κατά την τοποθέτηση διότι πολλοί το αγνοούν; Η «γρήγορη» και τεμπέλικη τοποθέτηση που κάνουν είναι μόνο με αφρό περιμετρικά και τέλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...