mclein² Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 14 hours ago, megapaixtaras said: τιμες ειναι απο θεσσαλονικη? επισης ηθελα να ρωτησω τους εξπερτς.ξερω οτι θα μιλησω χωρις εικονες και θα πεσει λιγο γκρινια.στην πορτα εισοδου με απλο κλειδι ,αυτα τα πλατια απλα,εχει μια κλειδαρια που εχει εκει που κλεινει ,ενα μυτακι που παει πανω-κατω για οταν θελουμε να κρατησουμε την πορτα να μην κλειδωνει-κλεινει αυτοματα,να την σπρωχνεις και να μπαινεις μεσα ,σε περιπτωσεις που θες να κουβαλησεις κατι και να μην την εχεις τερμα τεντωμενη ανοιχτη στην εισοδο με πασσαλο αλλα και οχι κλειδωμενη-κλειστη ,να την ανοιγεις ξανα και ξανα με το κλειδι. το προβλημα ειναι οτι καπως αυτο το μυτακι εχει χαλασει.ειτε πανω το πας ειτε κατω η πορτα ανοιγει με ενα σπρωξιμο και ειμαστε τωρα ξεκλειδωτοι.αυτο πως εγινε? μπορει να χαλασει μονο του η' καποιος το χαλασε? μπορει να φτιαχτει η' θελει νεα κλειδαρια-εξαρτημα? καινουριο ηλεκτρικο κυπρι 1
megapaixtaras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, ANTONIOS67 είπε Ναι φίλε μου. Ήδη μπήκε ο κύλινδρος της Evva που είχα αναφέρει το πρωί. Η επίσκεψη και αλλαγή κόστισε 25€ έξτρα. αν επιτρεπεται βαλε σε παρακαλω σε ποιον,αν οχι μπορεις σε μυνημα? ευχαριστω.
megapaixtaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 10:08 ΠΜ, mclein² είπε καινουριο ηλεκτρικο κυπρι μπορουμε να το αφαιρεσουμε και να ξανακλειδωνει η πορτα? χωρις να εχουμε πλεον την δυνατοτητα γιαυτην την λειτουργια? η' παει μαζι με την κλειδαρια,δεν ξερω καθολου πως λειτουργει.
mclein² Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 14 minutes ago, megapaixtaras said: μπορουμε να το αφαιρεσουμε και να ξανακλειδωνει η πορτα? χωρις να εχουμε πλεον την δυνατοτητα γιαυτην την λειτουργια? η' παει μαζι με την κλειδαρια,δεν ξερω καθολου πως λειτουργει. ειναι ηλεκτρικο κυπρι, δεν ειναι κλειδαρια ! ειναι αντικρυσμα βασικα, απλως ηλεκτρικο. αγοραζετε ενα καινουριο δν κανει μια περιουσια...
megapaixtaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 αμαν ρε ολο στο χρηματικο παει ο νους σου..καταλαβα τι εννοεις,δεν προκειται για τα χρηματα... η πορτα ανοιγει με συνδυασμο.ομως εχουμε εναν βλακα που δεν θελει και ανοιγει με το κλειδι αλλα επειδη βαριεται να την ξανανοιγει στην επιστροφη του απο το περιπτερο που παει ,αφηνει την πορτα ανοιχτη,σπρωχνοντας την λιγο να καθυστερησει ο αυτοματος μηχανισμος κλεισιματος η' βαζει το κυπρι,εμαθε και αυτο τρομαρα του. οποτε η' αν γινεται το αχρηστευουμε,ωστε να μην αγοραζουμε κλειδαρια γιατι θα την ξαναχαλασει η' αγοραζουμε νεα κλειδαρια χωρις αυτο το κυπρι και θα σταματησουμε τον συνδυασμο ,να ανοιγουμε με κλειδι και μεσω θυροτηλεφωνου μονο οπως παλια. 1
afelis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε αμαν ρε ολο στο χρηματικο παει ο νους σου..καταλαβα τι εννοεις,δεν προκειται για τα χρηματα... η πορτα ανοιγει με συνδυασμο.ομως εχουμε εναν βλακα που δεν θελει και ανοιγει με το κλειδι αλλα επειδη βαριεται να την ξανανοιγει στην επιστροφη του απο το περιπτερο που παει ,αφηνει την πορτα ανοιχτη,σπρωχνοντας την λιγο να καθυστερησει ο αυτοματος μηχανισμος κλεισιματος η' βαζει το κυπρι,εμαθε και αυτο τρομαρα του. οποτε η' αν γινεται το αχρηστευουμε,ωστε να μην αγοραζουμε κλειδαρια γιατι θα την ξαναχαλασει η' αγοραζουμε νεα κλειδαρια χωρις αυτο το κυπρι και θα σταματησουμε τον συνδυασμο ,να ανοιγουμε με κλειδι και μεσω θυροτηλεφωνου μονο οπως παλια. Το ενδεχόμενο να συμορφωθεί ο βλάκας, το έχετε απορρίψει; 3
ghostrider Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, afelis είπε Το ενδεχόμενο να συμορφωθεί ο βλάκας, το έχετε απορρίψει; συνηθως τα μοντελα που εμφανιζουν συμπτωματα βλακειας δεν επιδεχονται διορθωση 7 4
featherbrain Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας! Σε πόρτα ασφαλείας με αφαλό M&C Move ξαφνικά από χθες δεν γυρίζει το κλειδί προς το κλείδωμα από τη μέσα μεριά. Από έξω γυρίζει κανονικά. Σώζεται ή πάμε για αφαλό; Πέρασα από ένα μαγαζί κοντά μου και είδα στη βιτρίνα evva 4ks 280€. Μου φάνηκε αρκετά τσιμπένο σε σχέση με αυτά που διαβάζω εδώ.
megapaixtaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, afelis είπε Το ενδεχόμενο να συμορφωθεί ο βλάκας, το έχετε απορρίψει; 3 ώρες πριν, ghostrider είπε συνηθως τα μοντελα που εμφανιζουν συμπτωματα βλακειας δεν επιδεχονται διορθωση Spoiler ειναι ο ιδιος που εγραψα σε αλλο σχετικο τοπικ ,οτι χρωσταει 3 χρονια κοινοχρηστα και ειναι και δικηγορος συνταξιουχος ,αντε βγαλε ακρη. 8 ώρες πριν, mclein² είπε ειναι ηλεκτρικο κυπρι, δεν ειναι κλειδαρια ! ειναι αντικρυσμα βασικα, απλως ηλεκτρικο. αγοραζετε ενα καινουριο δν κανει μια περιουσια... οποτε η' αν γινεται το αχρηστευουμε,ωστε να μην αγοραζουμε κλειδαρια γιατι θα την ξαναχαλασει η' αγοραζουμε νεα κλειδαρια χωρις αυτο το κυπρι και θα σταματησουμε τον συνδυασμο ,να ανοιγουμε με κλειδι και μεσω θυροτηλεφωνου μονο οπως παλια.
mclein² Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 On 30/11/2024 at 18:39, featherbrain said: Καλησπέρα σας! Σε πόρτα ασφαλείας με αφαλό M&C Move ξαφνικά από χθες δεν γυρίζει το κλειδί προς το κλείδωμα από τη μέσα μεριά. Από έξω γυρίζει κανονικά. Σώζεται ή πάμε για αφαλό; Πέρασα από ένα μαγαζί κοντά μου και είδα στη βιτρίνα evva 4ks 280€. Μου φάνηκε αρκετά τσιμπένο σε σχέση με αυτά που διαβάζω εδώ. βγαζεις τον κυλινδρο απο την κλειδαρια & προσπαθεις εσυ ή καποιος επαγγελματιας να τον καθαρισετε. 4κς τοποθετημενος με 5 κλειδια απο 200 ευρω κ μετα ο καθενας χρεωνει την εργασια του οσο του αρεσει. On 30/11/2024 at 20:10, megapaixtaras said: Hide contents ειναι ο ιδιος που εγραψα σε αλλο σχετικο τοπικ ,οτι χρωσταει 3 χρονια κοινοχρηστα και ειναι και δικηγορος συνταξιουχος ,αντε βγαλε ακρη. οποτε η' αν γινεται το αχρηστευουμε,ωστε να μην αγοραζουμε κλειδαρια γιατι θα την ξαναχαλασει η' αγοραζουμε νεα κλειδαρια χωρις αυτο το κυπρι και θα σταματησουμε τον συνδυασμο ,να ανοιγουμε με κλειδι και μεσω θυροτηλεφωνου μονο οπως παλια. επειδη θα ναι δυσκολο να ακυρωσετε το διακοπτακι, ειτε θα προσπαθησετε να το σπασετε κ θα πετυχει - ειτε οχι κ μετα θα παρετε καινουριο κυπρι χωρις διακοπτακι οποτε θα καταληξετε στο νεο ηλεκτρικο κυπρι που σου γραφω 1
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mclein² είπε επειδη θα ναι δυσκολο να ακυρωσετε το διακοπτακι, ειτε θα προσπαθησετε να το σπασετε κ θα πετυχει - ειτε οχι κ μετα θα παρετε καινουριο κυπρι χωρις διακοπτακι οποτε θα καταληξετε στο νεο ηλεκτρικο κυπρι που σου γραφω Εαν υπαρχει αποτελεσματικος τρόπος "αφαιρεσης" αυτου του διακοπτη μοιραστειτε τον γιατι και εμεις εχουμε καποιον ηλιθιο που το κανει και εν τελει μενει η πορτα ανοιχτη ολοκληρα 24ωρα μεχρι να το παρει καποιος πρεφα... 2
Petros Electron Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, paylidis είπε Εαν υπαρχει αποτελεσματικος τρόπος "αφαιρεσης" αυτου του διακοπτη μοιραστειτε τον γιατι και εμεις εχουμε καποιον ηλιθιο που το κανει και εν τελει μενει η πορτα ανοιχτη ολοκληρα 24ωρα μεχρι να το παρει καποιος πρεφα... Νομιζω θελει λύσιμο το κυπρι για να βγει, σε μερικα ισως να μην βγαίνει. Παλιά το ειχα βγαλει και εγω λογω καποιου ανεγκέφαλου που εκανε το ιδιο προβλημα. Στο τελος βαλαμε πορτα ασφάλειας με αυτόματο κλείδωμα και ολα κομπλε 2
Triple_HR21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 παιδια εχω πορτα ασφαλεις και σκεφτομαι να βαλω την E ternal, τι γνωμη εχετε ?
Petros Electron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Triple_HR21 είπε παιδια εχω πορτα ασφαλεις και σκεφτομαι να βαλω την E ternal, τι γνωμη εχετε ? https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/page/283/ https://www.facebook.com/p/Giorgos-Είναι-Ελλατωματικές-Οι-Ηλεκτρονικές-Κλειδαριές-E-Ternal-100063971712160/ Αυτα απο μια αναζήτηση. ΔΕΝ ξέρω δεν οριοθετώ. (Εγω προσωπικά ειμαι κατα των ηλεκτρονικών συστημάτων στις κλειδαριές). Στις 6/6/2021 στις 5:46 ΜΜ, Artemida είπε Επειδη με διαρρηξανε αρκετες φορες, αποφασησα να βαλω ηλεκτρονικη κλειδαρια Eternal. Υποτηθεται αδιαρρηκτη. Πληρωσα 500 ευρω αλλα η χαρα μου δεν κρατησε. Μετα απο λιγο διαπηστωσα οτι παλι μπαινουν στο σπιτι, χωρις να εχω χασει καποια απο τις 3 καρτες που ειναι για ξεκλειδωμα. Εκανα 2 φορες καταγγελια στην εταιρια και στην Θεσσαλονικη και στην Αθηνα για το τι συμβαινει, δεν μου απαντησε κανενας. Ο αντιπροσωπος τους που μου τοποθετησε την κλειδαρια μου ειπε οτι μπορει να γινει καταγραφει εισοδου της κλειδαριας για περιπου 10 μερες πισω. Και μαντεψτε - ηρθε μετα απο 20 μερες απο τις 2 ημερομηνιες που ειχα διπιστωσει οτι εχουν μπει. Εννοειται ειχαν περασει αυτες οι ημερομηνιες και δεν μπηκαν στην καταγραφη. Τι πρεπει να κανω τωρα ? Μου εχουν κωψει ενα μερος απο την θωρακισμενη πορτα για την τοποθετηση και δεν μπορω να βαλω αλλη κλειδαρια. Και ειμαι στο ελεος των διαρρηκτων. 😕 1
Triple_HR21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/page/283/ https://www.facebook.com/p/Giorgos-Είναι-Ελλατωματικές-Οι-Ηλεκτρονικές-Κλειδαριές-E-Ternal-100063971712160/ Αυτα απο μια αναζήτηση. ΔΕΝ ξέρω δεν οριοθετώ. (Εγω προσωπικά ειμαι κατα των ηλεκτρονικών συστημάτων στις κλειδαριές). Τώρα εσυ βρήκες και έστειλες μια σελίδα ο οποίος ανέβασε μια προβληματική eternal.. γιατί δεν μου έστειλρες την επίσημη σελίδα στο Facebook που έχει 5.000 followers + ότι κάθε μέρα σχεδόν ανεβάζει και μια τοποθέτηση που κάνει και βγάζει φωτο με τους πελάτες του ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα