Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 hours ago, Sebu said:

Τι θα προτεινες ως εναλλακτικη στα 85 ευρω που δωσαμε για αυτον? Τα 15 ευρω εργασια τα εξαιρω γιατι θα τα επαιρνε ετσι και αλλιως.

Καλα ας κρατησει 10ετια περιπου οσο ο παλιος και θα εχει κανει αποσβεση.

Απλα αυτο με τα 8ευρω το κλειδι καθεται καπως.

mtl 400 ή αλλιως mtl classic pro ή cisa astral tekno pro ή iseo r50 klp klp

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια ερώτηση, σε κάτοχο Cisa RS3 από το 2017, αξίζει η αναβάθμιση σε RS5?

Η πόρτα ειναι GD και η περιοχή Μπραχαμι.

Αυτός ο νέος κύλινδρος Cisa RX εχει κάποια ουσιώδη διαφορά από τους παραπάνω κυλίνδρους?

10 hours ago, Gataros said:

Μια ερώτηση, σε κάτοχο Cisa RS3 από το 2017, αξίζει η αναβάθμιση σε RS5?

Η πόρτα ειναι GD και η περιοχή Μπραχαμι.

Αυτός ο νέος κύλινδρος Cisa RX εχει κάποια ουσιώδη διαφορά από τους παραπάνω κυλίνδρους?

rs3 = rs5 με μια μικροδιαφορα = rx οπου ο τελευταιος ειναι σαν προσωπικο προφιλ κ μπορεις να ελεγχεις τα οποια αντιγραφα παραγγελθουν/κοπουν.

• Like 1

Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά νέος στην ομάδα είμαι πρόκειται να βάλω πόρτα καινούργια group s5 από Σ. Μου πρότειναν αυτή την πόρτα που αν δεν κάνω λάθος έχει και διπλή κλειδαριά όπου όταν τραβάς την πόρτα και κλείνεις κλειδώνει αυτόματα η μια κλειδαριά. ο ένας αφαλός ζήτησα να είναι ο evva mcs για έξτρα ασφάλεια. Σχετικά με τον δεύτερο έχω να διαλέξω ανάμεσα σε keso 8000 ή σε ces dm5 που έχει ο Σ. Πως σας φαίνεται γενικά το σέτ αυτό για θέμα ασφάλειας?

Επίσης μπορείτε να μου πείτε αν θα βάζατε τον keso 8000 ή τον ces dm5? ο Σ. προτείνει τον ces εσείς τι λέτε ποιός είναι δυσκολότερο να ανοιχτεί?

Ευχαριστω προκαταβολικά

7 λεπτά πριν, giannissterg είπε

Καλησπέρα παιδιά νέος στην ομάδα είμαι πρόκειται να βάλω πόρτα καινούργια group s5 από Σ. Μου πρότειναν αυτή την πόρτα που αν δεν κάνω λάθος έχει και διπλή κλειδαριά όπου όταν τραβάς την πόρτα και κλείνεις κλειδώνει αυτόματα η μια κλειδαριά. ο ένας αφαλός ζήτησα να είναι ο evva mcs για έξτρα ασφάλεια. Σχετικά με τον δεύτερο έχω να διαλέξω ανάμεσα σε keso 8000 ή σε ces dm5 που έχει ο Σ. Πως σας φαίνεται γενικά το σέτ αυτό για θέμα ασφάλειας?

Επίσης μπορείτε να μου πείτε αν θα βάζατε τον keso 8000 ή τον ces dm5? ο Σ. προτείνει τον ces εσείς τι λέτε ποιός είναι δυσκολότερο να ανοιχτεί?

Ευχαριστω προκαταβολικά

Απο περιεργεια και μονο γιατι group s5? Γιατι αν πηγες και ειπες οτι θελεις πορτα και η πρωτη που σου ειπαν ειναι αυτη μαλλον βρηκαν θυμα, δεν το λεω αρνητικα προς εσενα για να μην παρεξηγηθω.

Επισκέπτης

Οχι προς θεού είδα και άλλες απλά κατέληξα εγώ σε group s5.. Απλά δεν ξέρω από θέμα αφαλών τι να βάλω. ο ένας θα είναι ο evvamcs οκ. στον άλλο να βάλω cedm5 ή keso 8000? Αυτή είναι η απορία μου 

2 λεπτά πριν, giannissterg είπε

στον άλλο να βάλω cedm5 ή keso 8000? Αυτή είναι η απορία μου 

CES DM 5 πρωτεινω εγω. Τον εχουμε στην κεντρικη εισοδο της πολυκατοικίας μου και παρολο την χρίση απο τους κάφρους λειτουργεί αψογα. Επίσης τα κλειδιά του πολυ γερα, δεν μας εχει χαλασει κανενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giannissterg είπε

Οχι προς θεού είδα και άλλες απλά κατέληξα εγώ σε group s5.. Απλά δεν ξέρω από θέμα αφαλών τι να βάλω. ο ένας θα είναι ο evvamcs οκ. στον άλλο να βάλω cedm5 ή keso 8000? Αυτή είναι η απορία μου 

Γιατι δεν πηγες πχ στο παραγωγικο μοντελο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερο. Οκ δεκτο το να κλειδωνει αυτοματα η μια αλλα αξιζει να ανεβεις τοσο πολυ σε μπατζετ μονο για αυτο? Το λεω γτ η επενδυση ειναι κυριως στις κλειδαριες και του κυλινδρους μιας και το να ερθουν και να στην γκρεμισουν σαν πιθανοτητα ειναι μηδαμινες οποτε μην ασχολεισαι τοσο με τα δεκαδες σημεια κλειδωματος κλπ.

Στην ερωτηση σου εγω θα προτιμουσα CES DM 5.

Επεξ/σία από Menelaos83

Επισκέπτης

Από θέμα ασφάλειας είναι καλύτερος του keso 8000? 

21 minutes ago, giannissterg said:

Ευχαριστω προκαταβολικά

ο MCS να ειναι ο προσθετος & στην abloy την αυτοματη να μπει ο CES διπλης ενεργειας.

γνωμη μου, με τη σκεψη οτι μπορει να πας για τσιγαρα κ να κλεισεις μονο την κατω...αρα η μεγαλυτερη φθορα στον κατω που ειναι "αναλωσιμος".

2 minutes ago, giannissterg said:

Από θέμα ασφάλειας είναι καλύτερος του keso 8000? 

παρομοιοι.

Επισκέπτης

μου είπαν ότι στην κάτω που θα κλείνει αυτόματα θα μπει ο ces dm 5 η ο keso 8000 και στην πάνω θα μπει ο evva mcs. Αυτό μου προτείνεις αν κατάλαβα σωστά? από θέμα ασφάλειας σαν συνδυασμός είναι ΟΚ θεωρείται?

40 minutes ago, giannissterg said:

μου είπαν ότι στην κάτω που θα κλείνει αυτόματα θα μπει ο ces dm 5 η ο keso 8000 και στην πάνω θα μπει ο evva mcs. Αυτό μου προτείνεις αν κατάλαβα σωστά? από θέμα ασφάλειας σαν συνδυασμός είναι ΟΚ θεωρείται?

ε, ναι...δε συζητειται - ουτε υπαρχουν ερωτηματικα. εισαι πολυ μακρια απο το Μ.Ο ακομη και των καλων αναβαθμισεων.

Επισκέπτης

Μελλοντικά σκέφτομαι μήπως βάλω και τον abloy protec αντί για τον ces dm5 αν βέβαια είναι εφικτό.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

52 minutes ago, giannissterg said:

Μελλοντικά σκέφτομαι μήπως βάλω και τον abloy protec αντί για τον ces dm5 αν βέβαια είναι εφικτό.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

υπερβολη...αλλα εαν ειναι να το κανεις, καν'το αμεσα κ οχι στο μελλον. γιατι να πληρωσεις 2 φορες ; 

Σε απλές αλουμινίου πόρτες που έχουν σε 3 σημεία "γλώσσα" όταν κλειδώνουν (κατά ύψος) κι έχουν αυτή τη στιγμή αφαλό MUL-T-LOCK 7X7, τι γνώμη έχετε; Υπάρχει κάτι για ενίσχυση στην ασφάλεια που μπορεί να προστεθεί; Αν και είναι πολλές κι έχουν αγοραστεί όλοι οι αφαλοί και με ενιαίο master key, είχε καταβληθεί σημαντικό κόστος, εν τούτοις θα προτείνατε κάτι άλλο ή τουλάχιστον που να μπορεί να "δέσει" με κάποιο master key έστω με κάποιες από αυτές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...