mclein² Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Asmodeus21 είπε Δεν μπορω να το καταλαβω εγω αυτο (η θέση για βίδα ας πούμε?) , το θεμα είναι οτι μετα το κυνηγι εβαλαν την καλη κλειδαρια που τους ζήτησα. Το αστείο της όλης φάσης είναι οτι στο δελτιο παραγγελίας έγραφε SOS ISEO . Σε ευχαριστώ πολύ! ετσι θα ηταν και η δικη σου
swayback Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Asmodeus21 είπε Αυτη είναι προσφατη τοποθέτηση? Η συγκεκριμένη πόρτα στην εικόνα, δεν είναι του Μπαλωμένου. Απλά σου δείχνει πως θα ήταν αν τελικά σου έβαζαν securemme κλειδαριά. Δεν είναι χαραγμένο κάτι στους πίρους της Securemme. Το κόψιμο του προφίλ της πόρτας, ανάμεσα στον τελευταίο πίρο και την γλώσσα όπου βρίσκεται η βίδα στερέωσης του κυλίνδρου, υποδηλώνει ότι κόβουν την πόρτα από το εργοστάσιο σε αυτό το σημείο, γιατί μάλλον είναι "πάγια" τακτική της εταιρείας να βάζει Securemme κλειδαριές. Εξού και το «SOS-ISEO SLS» στο δελτίο παραγγελίας. 1
mclein² Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, swayback είπε Η συγκεκριμένη πόρτα στην εικόνα, δεν είναι του Μπαλωμένου. Απλά σου δείχνει πως θα ήταν αν τελικά σου έβαζαν securemme κλειδαριά. Δεν είναι χαραγμένο κάτι στους πίρους της Securemme. Το κόψιμο του προφίλ της πόρτας, ανάμεσα στον τελευταίο πίρο και την γλώσσα όπου βρίσκεται η βίδα στερέωσης του κυλίνδρου, υποδηλώνει ότι κόβουν την πόρτα από το εργοστάσιο σε αυτό το σημείο, γιατί μάλλον είναι "πάγια" τακτική της εταιρείας να βάζει Securemme κλειδαριές. Εξού και το «SOS-ISEO SLS» στο δελτίο παραγγελίας. και του μπαλωμενου η πορτα που κανει 550, ιδια με της φωτογραφιας ειναι. 1
Ntontotis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα και από εμένα, Ως νέος στο topic, και προσεχώς κλειθροποιός, ψάχνω σχετικά με την αγορά μηχανών κοπής κλειδιών. Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας του είδους να μου δώσει κάποιες συμβουλές πάνω στο θέμα επιλογής μηχανών? ☺️
mclein² Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Ntontotis είπε Καλησπέρα και από εμένα, Ως νέος στο topic, και προσεχώς κλειθροποιός, ψάχνω σχετικά με την αγορά μηχανών κοπής κλειδιών. Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας του είδους να μου δώσει κάποιες συμβουλές πάνω στο θέμα επιλογής μηχανών? ☺️ εκει που δουλευες, δεν ειχες παρατηρησει ποιες μηχανες δουλευουν ; αφου θ'ανοιξεις το μαγαζι, για να παρεις αδεια κλειθροποιου, οι αντιπροσωποι θα χαρουν να σου παρουν 10-20 χιλιαρικα, οποτε θα σε βοηθησουν οσο χρειαζεται.
Ntontotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, mclein² είπε εκει που δουλευες, δεν ειχες παρατηρησει ποιες μηχανες δουλευουν ; αφου θ'ανοιξεις το μαγαζι, για να παρεις αδεια κλειθροποιου, οι αντιπροσωποι θα χαρουν να σου παρουν 10-20 χιλιαρικα, οποτε θα σε βοηθησουν οσο χρειαζεται. Έχω ήδη μαγαζί με σιδηρικά,εργαλεία αλλά δεν είχα ποτέ κλειδί. Επειδή έχει μεγάλη κίνηση από έξω και όλο έδιωχνα του πελάτες, μιας και έχω κάποιο μικρό κεφάλαιο σκεφτόμουν να βάλω δύο μηχανές. Την απλή και την αποτυπώσεως. Στο αντικείμενο τώρα ξεκινάω.
mclein² Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ntontotis είπε Έχω ήδη μαγαζί με σιδηρικά,εργαλεία αλλά δεν είχα ποτέ κλειδί. Επειδή έχει μεγάλη κίνηση από έξω και όλο έδιωχνα του πελάτες, μιας και έχω κάποιο μικρό κεφάλαιο σκεφτόμουν να βάλω δύο μηχανές. Την απλή και την αποτυπώσεως. Στο αντικείμενο τώρα ξεκινάω. απλά πραγματα τότε : 1 μηχανη για απλα κλειδια κοντα στα 1000€ 1 μηχανη για αποτυπωσεως στα 1500€ ή αν θελεις κατι σοβαρο για παντα στα 3500€~4000€ εαν θες να μπεις στον κοσμο του αυτοματισμου, τοτε πας ειτε απο κινα μεχρι 5Κ - είτε επισημα silca στα 8Κ ~ 10Κ.
Ntontotis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, mclein² είπε απλά πραγματα τότε : 1 μηχανη για απλα κλειδια κοντα στα 1000€ 1 μηχανη για αποτυπωσεως στα 1500€ ή αν θελεις κατι σοβαρο για παντα στα 3500€~4000€ εαν θες να μπεις στον κοσμο του αυτοματισμου, τοτε πας ειτε απο κινα μεχρι 5Κ - είτε επισημα silca στα 8Κ ~ 10Κ. Έχω πάρει προσφορές, απλά είμαι ανάμεσα σε silca και errebi. Ο αντιπρόσωπος της silca είναι κοντά σε εμένα (μάλιστα έχω δύο κοντά μου μπορώ να πάρω κλειδιά και με το μηχανάκι μέσα σε 10 λεπτά που λέει ο λόγος αν ξεμείνω, και ο errebi λίγο πιο μακριά που δε βολεύει αν και εφόσον ξεμείνω πάντα ή κάτι χρειαστώ άμεσα. Βέβαια και ο προμηθευτής της errebi έχει δρομολόγιο και φέρνει υλικά ότι και να γίνει. Εμένα το βασικό μου θέμα είναι αυτές καθαυτές οι μηχανές. Και αυτό το λέω διότι στην αγορά έχω δεί τους πιο πολλούς κλειδαράδες να έχουν κυρίως μηχανές της silca. Και έχω γυρίσει σε πολλούς διαφορετικούς κλειδαράδες στις γύρω περιοχές. Επίσης συγκρίνοντας για αρχή τις μηχανές για απλά κλειδιά η Errebi 5 είναι πιο οικονομική από την Silca Bravo professional 2 και αντίστροφα οι αποτυπώσεως Errebi Dakar Easy είναι πιο ακριβή από την Silca Twister 2. Οι μηχανές, σαν σύνολο τιμής, είτε από τον ένα είτε από τον άλλο οίκο, κοστίζουν το ίδιο. Σαν λογική, όλες οι μηχανές κόβουν κλειδιά των άλλων οίκων. Σκεφτόμουν να πάρω μια από τον κάθε οίκο, την πιο οικονομική σε κάθε λύση, βέβαια δεν ξέρω πόσο σωστό είναι αυτό.
mclein² Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ntontotis είπε Έχω πάρει προσφορές, απλά είμαι ανάμεσα σε silca και errebi. Ο αντιπρόσωπος της silca είναι κοντά σε εμένα (μάλιστα έχω δύο κοντά μου μπορώ να πάρω κλειδιά και με το μηχανάκι μέσα σε 10 λεπτά που λέει ο λόγος αν ξεμείνω, και ο errebi λίγο πιο μακριά που δε βολεύει αν και εφόσον ξεμείνω πάντα ή κάτι χρειαστώ άμεσα. Βέβαια και ο προμηθευτής της errebi έχει δρομολόγιο και φέρνει υλικά ότι και να γίνει. Εμένα το βασικό μου θέμα είναι αυτές καθαυτές οι μηχανές. Και αυτό το λέω διότι στην αγορά έχω δεί τους πιο πολλούς κλειδαράδες να έχουν κυρίως μηχανές της silca. Και έχω γυρίσει σε πολλούς διαφορετικούς κλειδαράδες στις γύρω περιοχές. Επίσης συγκρίνοντας για αρχή τις μηχανές για απλά κλειδιά η Errebi 5 είναι πιο οικονομική από την Silca Bravo professional 2 και αντίστροφα οι αποτυπώσεως Errebi Dakar Easy είναι πιο ακριβή από την Silca Twister 2. Οι μηχανές, σαν σύνολο τιμής, είτε από τον ένα είτε από τον άλλο οίκο, κοστίζουν το ίδιο. Σαν λογική, όλες οι μηχανές κόβουν κλειδιά των άλλων οίκων. Σκεφτόμουν να πάρω μια από τον κάθε οίκο, την πιο οικονομική σε κάθε λύση, βέβαια δεν ξέρω πόσο σωστό είναι αυτό. ετσι κι αλλιως απ'οτι καταλαβαινω θες απλα να κανεις τη δουλεια σου. παρε την πιο φθηνη επιλογη απο καθε εταιρεια οπως το ειπες. αν δεις οτι τσουλαει το θεμα με τα αποτυπωσεως να ξερεις οτι θα το μετανιωσεις που δεν πηρες καποια ακριβοτερη απ'αυτη που εχεις διαλεξει.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μια ερώτηση για τους ειδικούς αν κάποιος έχει μαγνητικό defender, μπορεί να ανοίξει από κλειδαρά και μια δεύτερη ερώτηση μαγνητικό defender μπορεί να μπει σε πόρτα αλουμινίου. Ευχαριστώ.
jim1800 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα! Καμιά συμβουλή για την παρακάτω παλιά πόρτα ασφαλείας; Έχει τα κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, τα πολύ πλακέ. Σε κατάστημα με πόρτες ασφαλείας, ο υπεύθυνος μου είπε πως δεν γίνεται να αλλαχτεί μόνο η κλειδαριά, θα πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρη η πόρτα και μου έδωσε προσφορά για πόρτα και απαραβίαστη κλειδαριά στα 1800 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να αλλαχθεί -εφόσον γίνεται- μόνο ο μηχανισμός της κλειδαριάς...
mclein² Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, jim1800 είπε Καλημέρα! Καμιά συμβουλή για την παρακάτω παλιά πόρτα ασφαλείας; Έχει τα κλειδιά τύπου χρηματοκιβωτίου, τα πολύ πλακέ. Σε κατάστημα με πόρτες ασφαλείας, ο υπεύθυνος μου είπε πως δεν γίνεται να αλλαχτεί μόνο η κλειδαριά, θα πρέπει να αλλαχθεί ολόκληρη η πόρτα και μου έδωσε προσφορά για πόρτα και απαραβίαστη κλειδαριά στα 1800 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να αλλαχθεί -εφόσον γίνεται- μόνο ο μηχανισμός της κλειδαριάς... πες μας ποιο καταστημα ηταν αυτο που σου προτεινε να αλλαξεις μια πορτα ασφαλειας που καποτε εκανε 700€. εννοειται οτι μπορεις να αλλαξεις την κλειδαρια. κοστος απο 120€ εως 600€. 2
HamerZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ για αλλαγή παλιάς ξύλινης πόρτας 30ετίας Μέγιστο ποσό τα 1100-1200€ με ΦΠΑ μέσα. Μετά από επίσκεψη σε 6 εταιρείες καταλήξαμε σε 3: GoldenDoor, Portablock και Παπαδόπουλος Doors 1) Για Defender τυπικό Cisa Defender και σκέφτηκα να τον αλλαξω με Disec BD200 2) Για Αφαλό CISA RS3S, Portablock & Παπαδόπουλος το έχουν σαν επιλογή στην Τελική Τιμή 3) Για Κλειδαριά CISA Revolution Pro, από Portablock Η επιλογή της κλειδαριάς έγινε μετά από διάβασμα στο παρόν και προηγούμενο θέμα. Ένα excel αρχείο, με ότι πρόλαβα να σημειώσω στις επισκέψεις στα καταστήματα Ποιο πιθανό είναι Portablock και Παπαδόπουλος Σαν συνδυασμός με τις κλειδαριές και τις τιμές θα ήταν καλός να προχωρήσουμε στην αγορά ή να δούμε κάτι άλλο; Ευχαριστώ Πόρτα 2019_Upload.pdf
jobous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Κάπως δεν μου λένε καλά τα γραφόμενα. πχ στην GD ενώ αναφέρεις ότι είναι με RS3S στην συνέχεια του βάζεις το έξτρα κόστος. Για την κλειδαριά και η GD έχει την CISA. Επίσης η τιμή της PB είναι με καπλαμά ή laminate ??? Γιατί συγγνώμη αλλά 1090 € με καπλαμά και RS3S δεν μου την είχε δώσει στο μετρητοίς....... Τέλος φαντάζομαι ότι το defender είναι την τελική τιμή ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα