Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mclein² είπε

και στις χρηματοκιβωτιου για σπιτια ο νεος συνδιασμος ειναι αρκετα δυσκολος να παραβιαστει με τις γνωστες μεθοδους.

Βάζει κανείς χρηματοκιβωτίου σε σπίτι;

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Βάζει κανείς χρηματοκιβωτίου σε σπίτι;

Ακόμα βάζουν πρόσθετες.

Οπως, ακόμα πολλοί κάνουν αναβάθμιση της πόρτας τους και βάζουν κ2. Έτυχε σε γνωστό μου πριν κάνα 3μηνο.

Μόλις το είδα, τον συμβουλεψα να τον αλλάξει, αλλά αδιαφόρησε μιας και ήταν καινούριος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

εδω το καταφερνουν με κυλινδρους των 50€, δε θα το εκαναν με κυλινδρο των 20€ ?

Μετά τον άλλαξα με τον MULTLOCK 7x7, που νομίζω δεν είναι πολύ καλύτερος, ε mclein; 

Αν και δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί δεν έμεινε πια κάτι πολύ σημαντικό να πάρουν.

Η μεγαλύτερη ζημιά θα ΄ναι, που θα τα ρίξουν όλα στο πάτωμα και θα χρειαστεί καμιά βδομάδα

για να ξαναμπούν στη θέση τους.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Stam53 είπε

Μετά τον άλλαξα με τον MULTLOCK 7x7, που νομίζω δεν είναι πολύ καλύτερος, ε mclein; 

Αν και δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί δεν έμεινε πια κάτι πολύ σημαντικό να πάρουν.

Η μεγαλύτερη ζημιά θα ΄ναι, που θα τα ρίξουν όλα στο πάτωμα και θα χρειαστεί καμιά βδομάδα

για να ξαναμπούν στη θέση τους.

ειναι στους παραβιασμενους αλλα θελει μεγαλυτερη εμπειρια & καλυτερο χερι για να τον ανοιξει καποιος χωρις σημαδι.

Δημοσ.
Στις 9/11/2019 στις 12:17 ΜΜ, mclein² είπε

και στις χρηματοκιβωτιου για σπιτια ο νεος συνδιασμος ειναι αρκετα δυσκολος να παραβιαστει με τις γνωστες μεθοδους.

Όταν λες νέος συνδυασμός αναφέρεσαι στην τελευταία έκδοση της securmap με το λαιμό που στενεύει; Γιατί μου περισσεύει μια τέτοια κλειδαριά και αναρωτιόμουν αν μπορούσε να αξιοποιηθεί κάπου.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, roybatty είπε

Όταν λες νέος συνδυασμός αναφέρεσαι στην τελευταία έκδοση της securmap με το λαιμό που στενεύει; Γιατί μου περισσεύει μια τέτοια κλειδαριά και αναρωτιόμουν αν μπορούσε να αξιοποιηθεί κάπου.

ναι, αυτος που λεει patented. μη φανταστεις οτι ειναι τερας ασφαλειας αλλα οπως κ να χει και μονο η υπαρξη καταπελτη ειναι σημαντικη.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ήρθαν και τοποθέτησαν την πόρτα (εξωτερικό συνεργείο και όχι κατευθείαν από τον Balomeno) , έβαλαν τσιμέντο στη κάσα , όλα καλά με τη τοποθέτηση. Μια σημείωση η κλειδαρια όντως είναι ISEO με το Self Locking System , το κατάλαβα διότι ο ένας πύρος έχει σφραγίδα ISEO SLS (Self Locking System)  Made in Italy. Το αστείο είναι ότι είδα το δελτίο παραγγελίας και πάνω του έγραφε SOS ISEO SLS , πράγμα που με κάνει να πιστέψω ότι αν δεν τους κυνηγήσεις ΙΣΩΣ δεν βάζουν πάντα την ίδια κλειδαριά. Όλα κομπλέ πάντως

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Asmodeus21 είπε

Λοιπόν ήρθαν και τοποθέτησαν την πόρτα (εξωτερικό συνεργείο και όχι κατευθείαν από τον Balomeno) , έβαλαν τσιμέντο στη κάσα , όλα καλά με τη τοποθέτηση. Μια σημείωση η κλειδαρια όντως είναι ISEO με το Self Locking System , το κατάλαβα διότι ο ένας πύρος έχει σφραγίδα ISEO SLS (Self Locking System)  Made in Italy. Το αστείο είναι ότι είδα το δελτίο παραγγελίας και πάνω του έγραφε SOS ISEO SLS , πράγμα που με κάνει να πιστέψω ότι αν δεν τους κυνηγήσεις ΙΣΩΣ δεν βάζουν πάντα την ίδια κλειδαριά. Όλα κομπλέ πάντως

αμα θελεις βαλε μια φωτο απ'αυτον τον πυρο γιατι οι υπολοιποι εισαγωγεις δεν εχουν τετοια σφραγιδα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

αμα θελεις βαλε μια φωτο απ'αυτον τον πυρο γιατι οι υπολοιποι εισαγωγεις δεν εχουν τετοια σφραγιδα.

Θα βγάλω και θα τη ποσταρω. Είχα μιλήσει με την Iseo, η κλειδαριά που έχει αυτό το feature είναι η 6S8G

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λέμε «ηλεκτρική κλειδαριά» όπως παραπάνω στην περίπτωση α, ποιες κλειδαριές εννοούμε σαν παράδειγμα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Asmodeus21 είπε

Θα βγάλω και θα τη ποσταρω. Είχα μιλήσει με την Iseo, η κλειδαριά που έχει αυτό το feature είναι η 6S8G

στον καταλογο της iseo δεν υπαρχει & η gardesa που ειχε το feature ηταν κατα 30€ ακριβοτερη

42 λεπτά πριν, Theban είπε

Όταν λέμε «ηλεκτρική κλειδαριά» όπως παραπάνω στην περίπτωση α, ποιες κλειδαριές εννοούμε σαν παράδειγμα;

cisa & mottura βγαζουν ηλεκτρικη διγλωσση !

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, mclein² είπε

στον καταλογο της iseo δεν υπαρχει & η gardesa που ειχε το feature ηταν κατα 30€ ακριβοτερη

cisa & mottura βγαζουν ηλεκτρικη διγλωσση !

ISEO.jpg.bce32c37ada2f06958030a30ea19eebf.jpg

Από την ISEO μου απάντησαν οτι η κλειδαριά με το SLS είναι η 6S8G , και έχει μηχανισμό αυτό κλειδώματος που ενεργοποίειται κατά την αφαιρεση του κυλίνδρου ή το σπάσιμο

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Asmodeus21 είπε

ISEO.jpg.bce32c37ada2f06958030a30ea19eebf.jpg

η πορτα ηταν ετοιμη - φτιαγμενη για securemme, ουτε καν για την απλη iseo !!! 

ειλικρινα σ'ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο της φωτογραφισης & της ενημερωσης μου !

cheers & ευχομαι παντα ασφαλης !!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mclein² είπε

η πορτα ηταν ετοιμη - φτιαγμενη για securemme, ουτε καν για την απλη iseo !!! 

ειλικρινα σ'ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο της φωτογραφισης & της ενημερωσης μου !

cheers & ευχομαι παντα ασφαλης !!!!

Δεν μπορω να το καταλαβω εγω αυτο (η θέση για βίδα ας πούμε?) , το θεμα είναι οτι μετα το κυνηγι εβαλαν την καλη κλειδαρια που τους ζήτησα. Το αστείο της όλης φάσης είναι οτι στο δελτιο παραγγελίας έγραφε SOS ISEO  :D . Σε ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από Asmodeus21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...