Skirytis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλημέρα σε όλους. Λάπτοπ Hp DV 7- 2220ev ενώ λειτουργεί κανονικά δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.Μου είπαν οτι Είναι κάρτα γραφικών και δείχνει σε εξωτερική οθόνη λόγω άλλης ανάλυσης. Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται αυτό και αν η κάρτα είναι ανεξάρτητη. Σας ευχαριστώ όλους.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Αν είναι ετσι όπως στα λενε, τότε άλλαξε την ανάλυση οταν θα είσαι στην εξωτερική οθόνη ωστέ μετά να δείχνει και στην δική του..🙂 Πιο πιθανό πάντως είναι να υπάρχει θέμα με την οθόνη παρα με την κάρτα γραφικών.. Αναψε τον φακό του κινητού σου και κοίτα προσεκτικά την οθόνη του λάπτοπ και δες αν στην ουσία φαίνεται η εικόνα απλά σκοτεινιασμένη.. Αν ναι τότε είναι το ινβέρτερ ψόφιο.. 1
Skirytis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Άλλαξα την ανάλυση σε όλα τα μεγέθη, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Επί πλέον δεν παρατηρώ κανένα σημείο ζωής στην οθόνη ούτε με φακό. Πάντως χωρίς να έχω αρκετές γνώσεις πανω σε αυτο ,το θέμα ανάλυση δεν μου φαίνεται πιθανό. Το μόνο που ανάβει είναι το φωτεινό λογότυπο του καπακιου. Όσοι πιστοί βοηθήστε....
antbyron Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Η κάρτα γραφικών φαίνεται να είναι ανεξάρτητη. Πρώτη φορά ακούω να δείχνει σε εξωτερική οθόνη λόγω θέματος ανάλυσης. 3
Skirytis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Για ανεξάρτητη διαβάζω και εγώ στο διαδίκτυο, αλά μού είπαν ότι είναι ενσωματωμένη. Πάντως ανοίγοντας το πορτάκι δεν βλέπω κάτι. Όπως και να έχει καλοδεχούμενες και πολύτιμες οι απόψεις και βοήθειες εκ μέρους σας.
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, antbyron είπε Η κάρτα γραφικών φαίνεται να είναι ανεξάρτητη. Πρώτη φορά ακούω να δείχνει σε εξωτερική οθόνη λόγω θέματος ανάλυσης. Αυτό ακριβώς.. Γι αυτό κι εγω λεω οτι είναι η οθόνη το πρόβλημα αφου δείχνει σε εξωτερικη κανονικα.. Μπορεί και να έχουν κοπεί τα καλωδιάκια που της δίνουν σήμα απο το άνοιξε-κλείσε και να μην έχει καν χαλασει ούτε κι αυτή.. 1
Skirytis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αυτό ακριβώς.. Γι αυτό κι εγω λεω οτι είναι η οθόνη το πρόβλημα αφου δείχνει σε εξωτερικη κανονικα.. Μπορεί και να έχουν κοπεί τα καλωδιάκια που της δίνουν σήμα απο το άνοιξε-κλείσε και να μην έχει καν χαλασει ούτε κι αυτή.. Άρα μιλάμε για καλωδιοταινια οθόνης?
christosx13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Skirytis είπε Άρα μιλάμε για καλωδιοταινια οθόνης? Εγω απο τα λιγα που ξερω φιλε νομιζω δεν γινεται με χαλασμενη καρτα γραφικων να δουλευει σε εξωτερικο μονιτορ ενα λαπτοπ. Το λαπτοπ μονο θα το ακουγες οσα μονιτορ κι αν εβαζες αν η καρτα ειχε προβλημα. Μηπως εχεις κατα λαθος επιλεξει ''προβολη μονο σε εξωτερικο μονιτορ'' με fn+ καποιο απο τα κουμπια F (κοιτα ποιο εχει εικονιδιο οθονης να επιλεξεις διπλο μονιτορ) Αλλο που ισως φταιει δεν ξερω μηπως πρεπει να κανεις μια ενημερωση σε driver γραφικων και να διαλεξεις διαφορες αναλυσεις και να εχεις επιλογη σε μονιτορ και οθονη του λαπτοπ-διπλο μονιτορ. Αν και ειναι πιθανο να ειναι καποιο προβλημα με την καλωδιοταινια η το φωτισμο η το ινβερτερ αλλα εξαντλησε τα πρωτα πριν κανεις εγχειρησεις. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από christosx13
sil_unique Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ανεξάρτητο chip με δικιά του ram αλλά επάνω στην μητρική. Σπάνιο αλλά έχει τύχει [2-3 φορές μόνο] σε εξωτερική να δουλεύει κανονικά και μέσα τίποτα και ήταν όντως η κάρτα. Οπως είπα πολύ σπάνιο οπότε κάνα καλώδιο, οθόνη ή κάτι άλλο σε μητρική.
christosx13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, sil_unique είπε Ανεξάρτητο chip με δικιά του ram αλλά επάνω στην μητρική. Σπάνιο αλλά έχει τύχει [2-3 φορές μόνο] σε εξωτερική να δουλεύει κανονικά και μέσα τίποτα και ήταν όντως η κάρτα. Οπως είπα πολύ σπάνιο οπότε κάνα καλώδιο, οθόνη ή κάτι άλλο σε μητρική. Ναι μαλλον ειναι κατι σχετικο με αυτο το βιντεο οποτε λογικα χρειαζεται καποιον τεχνικο γιατι απο οτι ειδα μαλλον ειναι αρκετα συχνο σε αυτα τα λαπτοπ.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από christosx13
Skirytis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, christosx13 είπε Εγω απο τα λιγα που ξερω φιλε νομιζω δεν γινεται με χαλασμενη καρτα γραφικων να δουλευει σε εξωτερικο μονιτορ ενα λαπτοπ. Το λαπτοπ μονο θα το ακουγες οσα μονιτορ κι αν εβαζες αν η καρτα ειχε προβλημα. Μηπως εχεις κατα λαθος επιλεξει ''προβολη μονο σε εξωτερικο μονιτορ'' με fn+ καποιο απο τα κουμπια F (κοιτα ποιο εχει εικονιδιο οθονης να επιλεξεις διπλο μονιτορ) Αλλο που ισως φταιει δεν ξερω μηπως πρεπει να κανεις μια ενημερωση σε driver γραφικων και να διαλεξεις διαφορες αναλυσεις και να εχεις επιλογη σε μονιτορ και οθονη του λαπτοπ-διπλο μονιτορ. Αν και ειναι πιθανο να ειναι καποιο προβλημα με την καλωδιοταινια η το φωτισμο η το ινβερτερ αλλα εξαντλησε τα πρωτα πριν κανεις εγχειρησεις. Δε νομίζω ότι είναι θέμα επιλογής προβολής, διότι επιχείρησα απο τις επιλογές που έχει να γίνει στην οθονη λαπτοπ αλλά δεν... Οπότε η κάτι από οθονη -ινβερτερ- καλώδια, η ίσως ίσως κάρτα, απ ότι βλέπω έχει τύχει κάποιες φορές.
kremenarasi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Στις 10/5/2019 στις 9:12 ΜΜ, christosx13 είπε Εγω απο τα λιγα που ξερω φιλε νομιζω δεν γινεται με χαλασμενη καρτα γραφικων να δουλευει σε εξωτερικο μονιτορ ενα λαπτοπ. Το λαπτοπ μονο θα το ακουγες οσα μονιτορ κι αν εβαζες αν η καρτα ειχε προβλημα. Μηπως εχεις κατα λαθος επιλεξει ''προβολη μονο σε εξωτερικο μονιτορ'' με fn+ καποιο απο τα κουμπια F (κοιτα ποιο εχει εικονιδιο οθονης να επιλεξεις διπλο μονιτορ) Αλλο που ισως φταιει δεν ξερω μηπως πρεπει να κανεις μια ενημερωση σε driver γραφικων και να διαλεξεις διαφορες αναλυσεις και να εχεις επιλογη σε μονιτορ και οθονη του λαπτοπ-διπλο μονιτορ. Αν και ειναι πιθανο να ειναι καποιο προβλημα με την καλωδιοταινια η το φωτισμο η το ινβερτερ αλλα εξαντλησε τα πρωτα πριν κανεις εγχειρησεις. Λοιπόν Φίλε μου. Σε hp το ιδιο πρόβλημα. Έδειχνε σε εξωτερική οθόνη σε χαμηλή ανάλυση και στην οθόνη του ΛΑΠΤΟΠ τίποτα. Φταίει η καρτα γραφικών φίλε. Εγω εκανα επισκευή στην κάρτα και αμέσως έδειξε κανονικά ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα