ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλημέρα Έχουμε 2 Refurbished στην εταιρία της Dell τα οποία είχαν πάνω Stickers W7 Pro και W10 Pro. Είχαν έρθει χωρίς να έχουν εγκατασταθεί Windows. O Προηγούμενος τεχνικός είχε κάνει πριν 2 χρόνια καθαρή εγκατάσταση τα W7 μιας και υπήρχαν κάποιες ασυμβατότητες με το ERP και τα W10. Οπότε ειμαι σε φάση να κάνω upgrade αυτά τα 2 PC και να προμηθευτώ επιπλέον άδειες για άλλα 5... Αν κάνω το upgrade με τo Tool που προσφέρει η Microsoft ξέρετε αν θα έχω θέμα με το κλειδί των W10 το οποίο αναφέρει ότι είναι μόνο για Refurbished PC? Το λέω για να αποφύγω την καθαρή εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) αν κανεις upgrade με τo Tool, δεν θα χρειαστει το w10 key tested 2019/01 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από 1ns0mn1a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω άλλο ένα refurbished pc της Dell στο οποίο είχα περάσει τα 10 Ξαναπέρασα τα 7 πριν λίγη ώρα για να δω αν θα μπορέσω με το media creation tool να κανω upgrade τα 10 Αυτό το tool ειναι αυτό που είχε βγει από την Microsoft για το δωρεάν upgrade από τα 7 στα 10? Το δοκιμάζω τώρα στο δικό μου που έχω και εγώ 7 να δω τι θα γίνει. Έκανε τους απαραίτητους ελέγχους CPU,Memory,Windows Activation και προχωράει Περνάει δηλαδή τα 10 και κάνει και αυτόματα activation λαμβάνοντας υπόψη την αυθεντικότητα και την ενεργοποιήση που έχει γίνει στα 7? Edit : Αυτό ειναι για αναβάθμιση αν εχεις ήδη τα 10? Γιατί κάτι τέτοιο διαβάζω Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Καλημέρα Έχουμε 2 Refurbished στην εταιρία της Dell τα οποία είχαν πάνω Stickers W7 Pro και W10 Pro. Είχαν έρθει χωρίς να έχουν εγκατασταθεί Windows. O Προηγούμενος τεχνικός είχε κάνει πριν 2 χρόνια καθαρή εγκατάσταση τα W7 μιας και υπήρχαν κάποιες ασυμβατότητες με το ERP και τα W10. Οπότε ειμαι σε φάση να κάνω upgrade αυτά τα 2 PC και να προμηθευτώ επιπλέον άδειες για άλλα 5... Αν κάνω το upgrade με τo Tool που προσφέρει η Microsoft ξέρετε αν θα έχω θέμα με το κλειδί των W10 το οποίο αναφέρει ότι είναι μόνο για Refurbished PC? Το λέω για να αποφύγω την καθαρή εγκατάσταση Δεν θα έχεις πρόβλημα με την άδεια εφόσον υπάρχει το ανάλογο στικερ. Αν δεν σου κάνει κόπος όμως θα ήταν προτιμότερο να κάνεις καθαρή εγκατάσταση, ώστε να μην έχεις «μαζί σου απομεινάρια» από προηγούμενο λογισμικό. Με στικερ Windows 7 Pro μπορείς να το κάνεις χρήση για ενεργοποίηση απροβλημάτιστα και νόμιμα σε Windows 10 Pro. Στην ολοκλήρωση της ενεργοποίησης ούτως η άλλως το κλειδί θα «αντικατασταθεί αυτόματα» και θα εμφανίζει το κλειδί που έχει η MS όπου δηλώνει ότι είναι από «αναβαθμισμένη έκδοση». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Κανεις κανονικα clean install και εκει που ζηταει κλειδι βαζεις το key απο τα Windows 7 Θα το παρει κανονικα και θα αναγνωρισουν αυτοματα την εκδοση Home/Pro απο μονα τους τα 10. Το εκανα πριν 6 ωρες σε laptop Samsung που πανικοβληθηκαν επειδη τους εβγαλε την ειδοποιηση οτι ληγει η υποστήριξη των Windows 7. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από k_w_t 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Τελικά όλα καλά. Τα προγράμματα δουλεύουν όλα μια χαρά . Το endpoint που έχουμε είναι οκ, και γενικά μια χαρά. Θα το αφήσω λίγες μέρες να δω μήπως βγάλει κανά θέμα για να μπορέσω να προχωρήσω με upgrade και στα αλλα pc . Γιατί το clean install είναι μανούρα μεγάλη και θα πρέπει να έρθω σαββατοκύριακο για να το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Το θέμα είναι ότι καιρό έψαχνα αυτού του είδους το upgrade αλλά δεν έβρισκα πουθενά καμία λύση Όλοι έλεγαν στα διάφορα φορουμ να κατεβάσετε το download tool Που προσφέρει η microsoft https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Αλλά θα χρειαστεί να έχετε κλειδί retail των 10 για την ενεργοποίηση Ακόμα και φίλους που ρώτησαν και έχουν μαγαζιά μου έλεγαν οτι έχει σταματήσει η αναβάθμιση και μόνο με νέα άδεια Retail μπορείς να περάσεις τα windows είτε με clean installation είτε με το download tool Αυτή την στιγμή χάρη στον φίλο 1nsomn1a τον οποίο και ευχαριστώ, γλυτώσαμε αρκετά λεφτά από αγορά νέων αδειών. και αρκετό χρόνο από clean installations στα refurbished τα οποία έχουν refurbished sticker για τα W10 Το PC μου δουλεύει μια χαρά , τα προγράμματα μου μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Το θέμα είναι ότι καιρό έψαχνα αυτού του είδους το upgrade αλλά δεν έβρισκα πουθενά καμία λύση Όλοι έλεγαν στα διάφορα φορουμ να κατεβάσετε το download tool Που προσφέρει η microsoft https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 Αλλά θα χρειαστεί να έχετε κλειδί retail των 10 για την ενεργοποίηση Ακόμα και φίλους που ρώτησαν και έχουν μαγαζιά μου έλεγαν οτι έχει σταματήσει η αναβάθμιση και μόνο με νέα άδεια Retail μπορείς να περάσεις τα windows είτε με clean installation είτε με το download tool Αυτή την στιγμή χάρη στον φίλο 1nsomn1a τον οποίο και ευχαριστώ, γλυτώσαμε αρκετά λεφτά από αγορά νέων αδειών. και αρκετό χρόνο από clean installations στα refurbished τα οποία έχουν refurbished sticker για τα W10 Το PC μου δουλεύει μια χαρά , τα προγράμματα μου μια χαρά Να ξερεις οτι η αδεια windows για refurbish pc ειναι πολυ φτηνη . Εχει γυρω στα 15€ για Home και 25€ για Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Να ξερεις οτι η αδεια windows για refurbish pc ειναι πολυ φτηνη . Εχει γυρω στα 15€ για Home και 25€ για Pro. Υπάρχουν τέτοιες άδειες που πωλούνται κανονικά με Τιμολόγιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, kormos είπε Υπάρχουν τέτοιες άδειες που πωλούνται κανονικά με Τιμολόγιο; Ναι αλλα δεν ξερω εαν μπορεις να τις αγορασεις σκετες ή πανε μονο μαζι με τον υπολογιστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, k_w_t είπε Ναι αλλα δεν ξερω εαν μπορεις να τις αγορασεις σκετες ή πανε μονο μαζι με τον υπολογιστη.. ok, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιχείρηση με τιμολόγιο αυτό πάντως είναι χρήσιμη πληροφορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, kormos είπε ok, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιχείρηση με τιμολόγιο αυτό πάντως είναι χρήσιμη πληροφορία Σε ελεχγο που εχω δει πριν 1,5 χρονο ενω τα PC ειχαν εγκατεστημενα windows 10 τα stickers ηταν απο 7αρια. Κοιταξαν εαν ειναι ο ιδιος σειριακος απλα. Δεν εγραψαν τιποτα. Την εφαγαν απο αλλου γιατι ενας ειχε βαλει acrobat pro στο Pc του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, kormos είπε ok, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιχείρηση με τιμολόγιο αυτό πάντως είναι χρήσιμη πληροφορία Αυτό δεν το νομίζω . Αν γινόταν θα σταμάταγαν οι dealers Να πουλάνε 150 τα W10 Απο κει και πέρα Υπάρχουν και κάποια sites όπως το software deals τα οποία πουλάνε άδειες πολύ φτηνά (όχι με 5 10 ευρώ αλλά μισή τιμή η 3/4 της τιμής). Λένε ότι κόβουν κανονικά τιμολόγιο αλλά απότι έψαξα είναι ενδοκοινοτική συναλλαγή. Σου λεει πχ οτι το εχει 100 + ΦΠΑ = 124 αλλά θα σε χρεώσει 124 χωρίς ΦΠΑ (ενδοκοινοτική) Σε συζήτηση που είχα με φίλο που έχει μαγαζί μου είπε ότι ναι μεν είναι αυθεντικές άδειες αλλά... σε πιθανό έλεγχο θα σου πουν απλά να αγοράσεις άδεια από έλληνικό dealer . Γενικά με τις άδειες θα μπορούσαν να έχουν απλοποιήσεις τα πράγματα αλλά τα έχουν κάνει μπάχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 3:46 ΜΜ, 1ns0mn1a είπε αν κανεις upgrade με τo Tool, δεν θα χρειαστει το w10 key tested 2019/01 Όντως δεν χρειάστηκε το W10 Key . Μια χαρά δουλεύω προς το παρόν Στις 10/5/2019 στις 10:38 ΜΜ, k_w_t είπε Κανεις κανονικα clean install και εκει που ζηταει κλειδι βαζεις το key απο τα Windows 7 Θα το παρει κανονικα και θα αναγνωρισουν αυτοματα την εκδοση Home/Pro απο μονα τους τα 10. Το εκανα πριν 6 ωρες σε laptop Samsung που πανικοβληθηκαν επειδη τους εβγαλε την ειδοποιηση οτι ληγει η υποστήριξη των Windows 7. Το Clean Install φαντάζομαι το κάνεις όταν έχεις Retail άδεια Τι γίνεται στις περιπτώσεις με τα Refurbished η με τις OEM άδειες των κατασκευαστών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_w_t Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Όντως δεν χρειάστηκε το W10 Key . Μια χαρά δουλεύω προς το παρόν Το Clean Install φαντάζομαι το κάνεις όταν έχεις Retail άδεια Τι γίνεται στις περιπτώσεις με τα Refurbished η με τις OEM άδειες των κατασκευαστών? Βαζεις κανονικα το serial και το δεχεται απροβληματιστα. Δηλαδη εαν εκανες το upgrade πριν 4 χρονια που το εδινε δωρεαν η ms και χτυπησε o σκληρος τι θα εκανες ? Οπως και εαν ειχε Windows 8 και ηταν με serial απο το Bios και ξεκινησεις εγκατασταση Windows 10 κανει activation μονο του χωρις serial... Στις 13/5/2019 στις 9:40 ΠΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Αυτό δεν το νομίζω . Αν γινόταν θα σταμάταγαν οι dealers Να πουλάνε 150 τα W10 Απο κει και πέρα Υπάρχουν και κάποια sites όπως το software deals τα οποία πουλάνε άδειες πολύ φτηνά (όχι με 5 10 ευρώ αλλά μισή τιμή η 3/4 της τιμής). Λένε ότι κόβουν κανονικά τιμολόγιο αλλά απότι έψαξα είναι ενδοκοινοτική συναλλαγή. Σου λεει πχ οτι το εχει 100 + ΦΠΑ = 124 αλλά θα σε χρεώσει 124 χωρίς ΦΠΑ (ενδοκοινοτική) Σε συζήτηση που είχα με φίλο που έχει μαγαζί μου είπε ότι ναι μεν είναι αυθεντικές άδειες αλλά... σε πιθανό έλεγχο θα σου πουν απλά να αγοράσεις άδεια από έλληνικό dealer . Γενικά με τις άδειες θα μπορούσαν να έχουν απλοποιήσεις τα πράγματα αλλά τα έχουν κάνει μπάχαλο. Κοιτας εαν ο εμπορος ειναι επίσημος προμηθευτης ανακατασκευασμενων υπολογιστων με Αδεια windows... https://www.msregrefurb.com/RRPSite/OnlineDirectory.aspx?setlang=en Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από k_w_t Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα