Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PCAPTURES είπε

Ρέντη ειναι!

Το δείχνει διαθέσιμο στα μαγαζιά κι όταν πας να κάνεις αγορά στο βγάζει ότι δεν είναι. Προφανώς θέλουν να σε βάλουν να πας μέχρι εκεί και αν είναι τυχεροί θα πάρεις κάποιο άλλο. Στην ερώτηση μα το βγάζει διαθέσιμο θα σου πουν κάποια καλή δικαιολογία του στιλ είναι σέρβις ή ότι φαίνεται στο στοκ αλλά δεν υπάρχει κι άλλα τέτοια όμορφα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fmarkos είπε

Το δείχνει διαθέσιμο στα μαγαζιά κι όταν πας να κάνεις αγορά στο βγάζει ότι δεν είναι. Προφανώς θέλουν να σε βάλουν να πας μέχρι εκεί και αν είναι τυχεροί θα πάρεις κάποιο άλλο. Στην ερώτηση μα το βγάζει διαθέσιμο θα σου πουν κάποια καλή δικαιολογία του στιλ είναι σέρβις ή ότι φαίνεται στο στοκ αλλά δεν υπάρχει κι άλλα τέτοια όμορφα. 

Λές να παίζει κάτι τέτοιο?

Έγω παρήγγειλα ένα...για να δούμε θα έρθει mail για παραλαβή?

Δημοσ.

όποιος πρόλαβε και το τσίμπησε σε αυτή την τιμή , έκανε το καλυτερο deal ever σε usb stick.

το είχα πάρει σε πολλαπλάσια τιμή + και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή ..

Σε αυτή την τιμή είναι απλά κλέψιμο...

ωραιος ο TS!

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω χρόνια, το είχα αγοράσει στα 60€ σχεδόν. Πραγματικά γρήγορο και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το έχω μόνιμα στο backpack μαζί με κλειδιά κλπ και δεν έχει κάνει ούτε γρατζουνιά.

Δημοσ.

Το είχα πάρει τέλη Σεπτεμβρίου 2016 απ’ το e-gate.gr στα €32,90. Μακράν το καλύτερο (ταχύτερο/πιο αξιόπιστο) flashάκι που έχω, και έχω αρκετά...

Τυχεροί όσοι πρόλαβαν. Όσοι ΔΕΝ πρόλαβαν, τσιμπάνε ένα φτηνό 240άρη/256άρη SSD, του κοτσάρουν ένα USB 3.0 to SATA III adapter και κάνουν ακόμα καλύτερα τη δουλειά τους. (Εγώ αγόρασα αυτόν τον UGreen και έχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος). Μην ακούσω τίποτα παράπονα για μέγεθος και αρλούμπες, για διαστάσεις πακέτου τσιγάρων μιλάμε, μια χαρά φορητοί είναι απλώς δεν αντέχουν στις κακουχίες (ε, δεν θα το βάλεις και στην κωλότσεπη).

Δημοσ.

Update: Εγώ σήμερα πέρασα από MediaMarkt Πυλαίας (Θεσ/νίκη) και ισχύει ακόμα η προσφορά (τσίμπησα 1 και εγώ) και είχε καμία 10αρια ακόμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...