gkblues Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλημέρα παιδιά. Φίλος διαθέτει 560€ περίπου για κινητό. Έχει δει και του άρεσε το P20 pro,το mi8 και το mate 20 pro Θέλει φωτογραφία αλλά δεν είναι και επαγγελματίας. Ζητάει γρήγορο τηλέφωνό (όχι παιχνίδια) με καλή μπαταρία Όλα τα άλλα specs καλοδεχουμενα. Στο mate 20 pro του άρεσε πολύ η διαφορετικότητα της οθόνης πέραν όλων των άλλων. Ποια η γνωμη σας;
cabdik Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, gkblues είπε Στο mate 20 pro του άρεσε πολύ η διαφορετικότητα της οθόνης πέραν όλων των άλλων. τι εννοει ο φιλος με την διαφορετικοτητα της οθονης? OLED εχει. με Gorilla Glass 5...!!
Fulgore Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω δεν καταλαβαινω το νοημα του τιτλου οταν το κινητο προοριζεται για αλλον. Κατα τα αλλα απο τα 3 παραπανω,το mate20pro ειναι η καλυτερη επιλογη. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Fulgore 3
zx1234r Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω δεν καταλαβαινω το νοημα του τιτλου οταν το κινητο προοριζεται για αλλον. Κατα τα αλλα απο τα 3 παραπανω,το mate20pro ειναι η καλυτερη επιλογη. Μήπως ο ts έχει ένα απο το προαναφερθέντα κινητά και θέλει να το πουλήσει στον φίλο του για να πάρει καινούργιο και καλύτερο με μικρή διαφορά?
gkblues Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, cabdik είπε τι εννοει ο φιλος με την διαφορετικοτητα της οθονης? OLED εχει. με Gorilla Glass 5...!! Σχεδιαστικα μιλάω φίλε μου.... Όλο οθονη 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω δεν καταλαβαινω το νοημα του τιτλου οταν το κινητο προοριζεται για αλλον. Κατα τα αλλα απο τα 3 παραπανω,το mate20pro ειναι η καλυτερη επιλογη. Είναι σαν να γράφω για μένα ρε συ φίλε 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Μήπως ο ts έχει ένα απο το προαναφερθέντα κινητά και θέλει να το πουλήσει στον φίλο του για να πάρει καινούργιο και καλύτερο με μικρή διαφορά? 😎 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα