Sakisoriginal21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Καλημερα σας .εχω windows 7 32 bit.σε σταθερο πισι.εχω ενα αρκετα παλιο usb bluetooth.κ κανω συνδεση κανονικα στα ασυρματα ακουστικα μου.ενω τα βρισκει κανω συνδεση και μετα απο λιγο αποσυνδεετε.μετα παλι συνδεετε κ παλι αποσυνδεση.τι μπορει να φταιει?μηπως να κανω αλλη αγορα?και τι μου προτεινετε?δεν μπορω να το δοκιμασω αλλου γιατι το αλλο ειναι λαπτοπ κ ηδη εχει ενσωματομενο bluetooth.και παλι σας ευχαριστω..
zx1234r Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Τι μάρκα είναι το usb? Μπορείς να αγοράσεις κάποιο λίγο πιο πρόσφατου προτύπου bluetooth με 10€ το πολύ. Κάποιο επώνυμο.
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Σε ποιες usb το συνδέεις; Δοκίμασε στις μπροστινές.
mitspetr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, Sakisoriginal21 είπε δεν μπορω να το δοκιμασω αλλου γιατι το αλλο ειναι λαπτοπ κ ηδη εχει ενσωματομενο bluetooth.και παλι σας ευχαριστω.. Μπορείς, αν έχει USB το laptop και δεν χρησιμοποιήσεις το ενσωματωμένο bluetooth του laptop. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα