pananton Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, sezebo είπε 3-4 πωλητες μου ειπαν οτι αν δε πηγαινεις εκτος δρομου δε σε βοηθαει καπου το 4χ4. εσυ τι λες για αυτό σπάνια ακούμε τους πωλητές των εκάστοτε καταστημάτων... η τετρακίνηση δεν είναι ΜΟΝΟ για κίνηση εκτός δρόμου και προφανώς τα οφέλη της δεν σταματάνε εκεί. Επίσης και χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω αλλά η τετρακίνηση δεν είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαρακτηριστικό που θα σε βοηθήσει στην κίνηση εκτός δρόμου. πάντως για να ρωτάς καταλαβαίνω ότι μάλλον ΔΕΝ την χρειάζεσαι...αν την χρειαζόσουν πίστεψε με θα το είχες καταλάβει... 1
zourman1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Πάντως και εγώ μέσα στην πόλη δεν βρίσκω κάποιο όφελος στην 4κινηση Σε τι βοηθάει δηλαδη να βαράς σημειωτόν στην Κατεχάκη και να έχεις 4 κίνηση? Για πες μας εσύ που ξέρεις?
panoskatos Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 9 ώρες πριν, zourman1981 είπε Πάντως και εγώ μέσα στην πόλη δεν βρίσκω κάποιο όφελος στην 4κινηση Σε τι βοηθάει δηλαδη να βαράς σημειωτόν στην Κατεχάκη και να έχεις 4 κίνηση? Για πες μας εσύ που ξέρεις? Θα σου απαντήσω εγώ που δεν ξέρω, βοηθάει να έχεις παραπάνω κατανάλωση ή 4κινηση μέσα στην πόλη. Στις 10/5/2019 στις 10:44 ΠΜ, sezebo είπε Βγαινει στα 1400κιβικα και 140 αλογα. Ειναι τουρμπο? Πως θα το σιγκρινατε με τα τουμπο του κονα και t-roc? Είναι, αλλά και να μην ήταν που προβληματίζεσαι? Πάρε το αμάξι που σου αρέσει, δεν χρειάζεται να ξέρεις τεχνικές λεπτομέρειες. Θα τις μάθεις στην πορεία και σίγουρα όχι από εδώ μέσα.
The_Judas Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zourman1981 είπε Πάντως και εγώ μέσα στην πόλη δεν βρίσκω κάποιο όφελος στην 4κινηση Σε τι βοηθάει δηλαδη να βαράς σημειωτόν στην Κατεχάκη και να έχεις 4 κίνηση? Για πες μας εσύ που ξέρεις? Αν θέλεις να παρκάρεις παράνομα σε ψηλό πεζοδρόμιο μια χαρά βοηθαέι Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από The_Judas
pananton Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 11/5/2019 στις 10:58 ΜΜ, zourman1981 είπε Πάντως και εγώ μέσα στην πόλη δεν βρίσκω κάποιο όφελος στην 4κινηση Σε τι βοηθάει δηλαδη να βαράς σημειωτόν στην Κατεχάκη και να έχεις 4 κίνηση? Για πες μας εσύ που ξέρεις? αδερφέ αν απευθύνεσαι σε εμένα σου συνιστώ άμεσα την κατανάλωση γνωστού ηρεμιστικού φαρμάκου σε μορφή χαπιού γιατί το ύφος γραφής σου είναι παρεξηγήσιμο. δεν θα κάτσω να αναλύσω που χρησιμεύει η 4κίνηση και τα οφέλη της και τα μειονεκτήματα της σε αυτό τον τόνο. καλή σου μέρα
james01gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, pananton είπε αδερφέ αν απευθύνεσαι σε εμένα σου συνιστώ άμεσα την κατανάλωση γνωστού ηρεμιστικού φαρμάκου σε μορφή χαπιού γιατί το ύφος γραφής σου είναι παρεξηγήσιμο. δεν θα κάτσω να αναλύσω που χρησιμεύει η 4κίνηση και τα οφέλη της και τα μειονεκτήματα της σε αυτό τον τόνο. καλή σου μέρα η τετρακίνηση δεν είναι μόνο για κίνηση εκτός δρόμου. είναι και για ταξίδια. πχ, σε κάποιο σημείο μπορεί από την μία πλευρά του δρόμου να έχει χαλίκια, νερά κτλ. από την άλλη πλευρά όχι. τώρα πες μου εάν θα σε βοηθήσει η τετρακίνηση. εάν δεν δεις τι γίνεται στο οδόστρωμα και πατήσεις φρένο πως θα συμπεριφερθεί ένα 2Χ4 και ένα 4Χ4. στην κατεχάκη προφανώς είναι περιτό. είναι ακραίο σενάριο αλλά είναι ένα σενάριο για οδήγηση εντός δρόμου που η τετρακίνηση θα σε σώσει. τώρα για το ΜΟΚΚΑ, πήγαινε να το οδηγήσεις αλλά μου φαίνεται πως το 1400 δεν είναι αρκετό για το αυτοκίνητο αυτό να κινηθεί σωστά. το έχω οδηγήσει αρκετές φορές, ωραίο αυτοκίνητο είναι, σταθερό, στιβαρό αλλά όμως είναι και 1500 κιλά. πάρε οδήγησέ το και εκτός πόλης και δες εντυπώσεις. και δες και πόσο καίει
pananton Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 @james01gr πολύ σωστά τα λες και συμφωνώ μαζί σου. αλλά ειρωνίες τύπου πες μας εσύ που ξέρεις κλπ δεν τις μπορώ. πόσο μάλλον όταν δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς. ωστόσο το προσπερνάω και για να μείνω στο θέμα, η τετρακίνηση συγκαταλέγεται στην ενεργητική ασφάλεια ενός οχήματος. αυτό από μόνο του λέει πολλά. δεν είναι αξεσουάρ, δεν ανήκει στον "έξτρα" εξοπλισμό κλπ... όταν μιλάμε για το μόκα η τετρακίνηση είναι ένα ζήτημα που θέλει συζήτηση σύμφωνα με τις ανάγκες του οδηγού. γιατί το μόκα είναι όχημα ελεύθερου χρόνου και όχι αυτοκίνητο πόλης. για αυτό και ο κατασκευαστής του το βγάζει σε δικίνητο και τετρακίνητο. η τετρακίνηση όπως ξαναλέω δεν έχει μόνο θετικά, έχει και αρνητικά. πρέπει να τα "ζυγίσεις" και να δεις αν ουσιαστικά την χρειάζεσαι...
Haldol Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Όπως επίσης δεν υπάρχει μόνο ένα είδος τετρακίνησης. Άλλο να κουμπώνουν διαφορικά (που οκ, το Mokka δε νομίζω να προσφέρει κάτι τέτοιο σε καμία του έκδοση, δεν είναι Hilux) και άλλο να φρενάρει απλά όποιον τροχό χάνει πρόσφυση. Το καθένα έχει τα (+) και τα (-) του.
zourman1981 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @pananton το ύφος μου δεν είχε κάτι ειρωνικό , μάλλον ψάχνεις αφορμές.. Τώρα αν νομίζεις ότι κάποιος εισαι, ξέχασες να μας συστηθείς, και με το ύφος σου χάνεται και η ουσία της συζήτησης και το γυρνάς σε flame Και προφανώς με υπεκφυγές αποφευγεις να απαντήσεις στο θέμα του ts δηλαδή αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από zourman1981
pananton Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @zourman1981 ναι έψαξα και βρήκα την αφορμή στο δικό σου ποστ, έγινε.. στον ts ήδη απάντησα, αν θέλει κάτι ο ίδιος ευχαρίστως να συμπληρώσω, σε εσένα και τις ειρωνίες ούτε καν... προχωράμε Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από pananton
sezebo Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, pananton είπε @zourman1981 ναι έψαξα και βρήκα την αφορμή στο δικό σου ποστ, έγινε.. στον ts ήδη απάντησα, αν θέλει κάτι ο ίδιος ευχαρίστως να συμπληρώσω, σε εσένα και τις ειρωνίες ούτε καν... προχωράμε εγω δεν παω ουτε σε χωματοδρομους, ουτε ταξιδια κανω εκτος πολης. Να δω 4χ4 ή οχι?
pananton Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, sezebo είπε εγω δεν παω ουτε σε χωματοδρομους, ουτε ταξιδια κανω εκτος πολης. Να δω 4χ4 ή οχι? πραγματικά αν χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο για κίνηση αποκλειστικά εντός πόλης τότε να ξεκαθαρίσουμε πως το Mokka δεν κάνει για αυτό. (μιλάμε για 140hp για κίνηση εντός πόλης????) αν παραβλέψουμε αυτό το γεγονός τότε η τετρακίνηση σου είναι πρακτικά άχρηστη, (όπως overkill είναι και τα 140hp στην Κατεχάκη). αυτό σου είπα και στο πρώτο post. ότι αυτοί που χρειαζόμαστε από ένα όχημα την τετρακίνηση το γνωρίζουμε εκ των προτέρων λόγω συνθηκών.
sezebo Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, pananton είπε πραγματικά αν χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο για κίνηση αποκλειστικά εντός πόλης τότε να ξεκαθαρίσουμε πως το Mokka δεν κάνει για αυτό. (μιλάμε για 140hp για κίνηση εντός πόλης????) αν παραβλέψουμε αυτό το γεγονός τότε η τετρακίνηση σου είναι πρακτικά άχρηστη, (όπως overkill είναι και τα 140hp στην Κατεχάκη). αυτό σου είπα και στο πρώτο post. ότι αυτοί που χρειαζόμαστε από ένα όχημα την τετρακίνηση το γνωρίζουμε εκ των προτέρων λόγω συνθηκών. ελεγα μηπως βοηθαει για καμια μερα που θα εχει χιονια...
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, sezebo είπε εγω δεν παω ουτε σε χωματοδρομους, ουτε ταξιδια κανω εκτος πολης. Να δω 4χ4 ή οχι? Αν δεν σε ενδιαφέρει το αυξημένο: κόστος αγοράς, βάρος, τριβές, κόστος χρήσης, τότε ναι.
pananton Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, sezebo είπε ελεγα μηπως βοηθαει για καμια μερα που θα εχει χιονια... αν κινείσαι όπως είπες πριν μέσα στην πόλη αποκλείεται να συναντήσεις τόσο χιόνι που να μην μπορεί το όχημα να κινηθεί με ασφάλεια έστω με την χρήση αλυσίδων...στο λέω γιατί είπες ότι κινείσαι μόνο σε πόλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα