panosflow Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Παιδιά μια ερώτηση . Ειμαι κατοχος 2 κινητών κοσμοτε και εχω και οτε και στο σπιτι,αλλα πλεον μου ειναι τελείως ασύμφορο ανάλογα και με το τι μου προσφερουν.Πηγα στην Wind και πηρα μια αρκετα καλη προσφορά. Το θέμα μου ειναι οτι με ολα αυτα που διαβάζω φοβήθηκα για το σημα . Επειδή και τα 2 νούμερα ειναι επαγγελματικα και λογω της δουλειας πρεπει να μιλαω αρκετα και παντου θα εχω θεμα ? Μένω Λάρισα. Η αληθεια ειναι οτι σε αυτο η cosmote με εχει καλύψει πλήρως οπου και να πηγαινα απο σημα ημουν μια χαρα. Θα ηθελα την αποψη σας. Ειναι κάποιος απο Λάρισα να μου πει την εμπειρία του? Και γενικά στην περιφέρεια Θεσσαλιας που θα χρειάζεται να πηγαίνω? επισης απο 4g πως ειναι το δίκτυο? 1
FRKDN Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) φίλε μου είχα wind και τώρα cosmote. Το αντιθέτο απο αυτό που εσύ θέλεις να κάνεις. Θα σου πω αρχικό τι γίνεται με το 4g. Αν η συσκευή σου διαθέτει την 800αρα μπάντα (b20 , που λογικά αν ειναι global vercion θα διαθέτει) ειναι ακριβως το ίδιο πράγμα. Δεν θα διαπιστώσεις καμία διαφορά. Τώρα για το σήμα κινητής τηλεφωνίας θεωρητικά η cosmote ειναι πιο πλήρης. Προσωπικά όμως κει που είχα πρόβλημα με την wind , εχω και με cosmote. πιστεύω ότι ειναι το ίδιο πραγμα, οπότε μάλλον μια καλή προσφορά θα ήταν αυτό που θα επέλεγα εγώ. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από FRKDN 1
saruman123 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, FRKDN είπε φίλε μου είχα wind και τώρα cosmote. Το αντιθέτο απο αυτό που εσύ θέλεις να κάνεις. Θα σου πω αρχικό τι γίνεται με το 4g. Αν η συσκευή σου διαθέτει την 800αρα μπάντα (b20 , που λογικά αν ειναι global vercion θα διαθέτει) ειναι ακριβως το ίδιο πράγμα. Δεν θα διαπιστώσεις καμία διαφορά. Τώρα για το σήμα κινητής τηλεφωνίας θεωρητικά η cosmote ειναι πιο πλήρης. Προσωπικά όμως κει που είχα πρόβλημα με την wind , εχω και με cosmote. πιστεύω ότι ειναι το ίδιο πραγμα, οπότε μάλλον μια καλή προσφορά θα ήταν αυτό που θα επέλεγα εγώ. Υπάρχουν και Global version που δεν έχουν την B20. Επίσης για την B20 ισχύει πλέον για όλες τις εταιρείες και όχι μόνο για την Wind.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, panosflow είπε Παιδιά μια ερώτηση . Ειμαι κατοχος 2 κινητών κοσμοτε και εχω και οτε και στο σπιτι,αλλα πλεον μου ειναι τελείως ασύμφορο ανάλογα και με το τι μου προσφερουν.Πηγα στην Wind και πηρα μια αρκετα καλη προσφορά. Το θέμα μου ειναι οτι με ολα αυτα που διαβάζω φοβήθηκα για το σημα . Επειδή και τα 2 νούμερα ειναι επαγγελματικα και λογω της δουλειας πρεπει να μιλαω αρκετα και παντου θα εχω θεμα ? Μένω Λάρισα. Η αληθεια ειναι οτι σε αυτο η cosmote με εχει καλύψει πλήρως οπου και να πηγαινα απο σημα ημουν μια χαρα. Θα ηθελα την αποψη σας. Ειναι κάποιος απο Λάρισα να μου πει την εμπειρία του? Και γενικά στην περιφέρεια Θεσσαλιας που θα χρειάζεται να πηγαίνω? επισης απο 4g πως ειναι το δίκτυο? Το κινητό μην το πάρεις από cosmote, είναι απολύτως γνωστό ότι η wind έχει μπόλικα κενά στην κάλυψη της. Ειδικά αν λες ότι πρόκειται για επαγγελματικό νούμερο δεν συμφέρει με τίποτα να το αλλάξεις για να κερδίσεις κυριολεκτικά φραγκοδίφραγκα και επιπλέον που σε έχει καλύψει κιόλας παντού. Λάρισα μέσα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις με wind αλλά περιφέρεια Θεσσαλίας ναι θα έχεις διάφορα παρατράγουδα. Το 4G δίκτυο της wind επίσης ακόμα και σήμερα είναι για κλάματα. 4G σε όνομα μόνο μιας και είναι πάρα πολύ αργό. 2 1
panosflow Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Και ενώ διάβασα το ποστ του φίλου frkdn και λέω μια χαρά ήρθε το ποστ του φίλου ikaruga και με προσγείωσε. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για μεγάλη διάφορα σύνολο ευρώ τον μήνα για ίντερνετ και 2 κινητά δλδ στην wind πάει γύρω στα 80 με 50αρα γραμμή και από 800 λεπτα προς όλους και 3 gb σε κάθε κινητό ενώ στην κοσμοτε για τις ίδιες παροχες θες 130 και βάλε ευρώ. Αλλά επειδή θα ζούσα και χωρίς την 50αρα και χωρίς τα 3 gb στο κινητό και πάλι με 24 άρα κοσμοτε και κάτι 500mb που δίνουν και λοιπά θέλω πάλι 80 και ευρώ στην κοσμοτε οπότε δεν με συμφέρει πλέον
FRKDN Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 φίλε μου δεν ειναι καιρός για επιπλέον χρήματα σε νταβατζηλικια. μια χαρά θα είσαι και με wind. Υπολογισε τι θα γλυτώσεις σε ετησια βάση , και θα διαπιστώσεις ότι με αυτά παίρνεις το γυναικάκι σου και κάνεις ένα σπέσιαλ ταξιδάκι. Γιατί να στα φάει η κοσμοτε και η κάθε κοσμοτε και όχι εσύ? Το παραμύθι και καλά γρηγοροτερο 4g και άλλα τέτοια μην το τρως. Σε όποιον και να πας θα σου πει ότι ειναι ο καλύτερος. Για μένα που τους έχω αλλάξει όλους λιγο πολύ όλοι ίδιοι ειναι. Τώρα αν σε ενδιαφέρει να να ανοίγει η σελίδα στο fb 2 κλάσματα του δευτερολεπτου γρηγορότερα , απλά πάρε πιο γρήγορη συσκευή. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΑΡΕ την φθηνοτερη προσφορα σε σχεση με τι σου προσφερουν απο παροχες..... μην μασας απ τις διαφημησεις τους. αντε και καλο ταξιδι,
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, panosflow είπε Και ενώ διάβασα το ποστ του φίλου frkdn και λέω μια χαρά ήρθε το ποστ του φίλου ikaruga και με προσγείωσε. Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για μεγάλη διάφορα σύνολο ευρώ τον μήνα για ίντερνετ και 2 κινητά δλδ στην wind πάει γύρω στα 80 με 50αρα γραμμή και από 800 λεπτα προς όλους και 3 gb σε κάθε κινητό ενώ στην κοσμοτε για τις ίδιες παροχες θες 130 και βάλε ευρώ. Αλλά επειδή θα ζούσα και χωρίς την 50αρα και χωρίς τα 3 gb στο κινητό και πάλι με 24 άρα κοσμοτε και κάτι 500mb που δίνουν και λοιπά θέλω πάλι 80 και ευρώ στην κοσμοτε οπότε δεν με συμφέρει πλέον Η διαφορά είναι σίγουρα μεγάλη αλλά μεγάλη είναι και η διαφορά της κάλυψης και της ποιότητας. Ως άνθρωπος που δουλεύω Ελλάδα και Αγγλία και έχω 2 νούμερα (ελληνικό cosmote, αγγλικό νούμερο με εταιρία που έχει το roaming μέσω wind Ελλάδα) η διαφορά των δυο είναι μεγάλη. Ελλάδα κινούμε από Λάρισα μέχρι νομό Ημαθίας και Θεσσαλονίκης και η δεν υπάρχει καμία σύγκριση στο θέμα κάλυψης. Το κλειδί που λες στην υπόθεση είναι ότι είναι επαγγελματικό και ως επαγγελματικό θα το θεωρείς. Είναι τόσο μεγάλο βάρος τα επιπλέον 50€ τον μήνα για την επιχείρηση; Επίσης ο φίλος από πάνω λέει να τα βάλεις σε κόστος ανά έτος το οποίο για μια υπηρεσία της μιας φοράς θα ήταν σωστό αλλά εδώ μιλάμε για κάτι που δουλεύεις σε καθημερινή βάση για να βγάλεις φράγκα οπότε είναι άκυρη η σκέψη του τι γλυτώνεις το έτος και επίσης δεν μιλάμε καν για την ίδια ποιότητα. Απλά αγοράζεις φτηνότερα μια φτηνότερη υπηρεσία, δεν "κερδίζεις" επί της ουσίας αλλά κάνεις εκπτώσεις σε άλλα κομμάτια για να κόψεις κόστος. Σαν τα σουβλατζίδικα που πουλάνε "φτηνά" αλλά στην πραγματικότητα κόβουν στην ποιότητα. Στην τελική η τσέπη και το βάρος των έξτρα 50€ τον μήνα είναι δική σου. Εγώ πάντως εφόσον ήμουν ευχαριστημένος και καλυμμένος σίγουρα δεν θα άλλαζα ειδικά από την στιγμή που αποδεδειγμένα η cosmote παρέχει τις καλύτερες με διαφορά υπηρεσίες (έστω και με μεγάλη διαφορά τιμής).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα