denz Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Γεια χαρά! Ποια από τα δύο οικοσυστήματα προτιμάτε και γιατί; 1. .NET (C# , ASP MVC) 2. JVM (Java, Spring MVC) Επίσης από την άποψη ζήτησης στην αγορά εργασίας της Ελλάδος ποιο ζητείται περισσότερο;
pmav99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Για να κάνεις αυτή την ερώτηση, εικάζω ότι είσαι μάλλον στα πρώτα σου βήματα. Tip: Είμαστε στο 2020 και όχι στο 1970. Σταμάτα να σκέφτεσαι τι έχει ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και ξεκίνα να σκέφτεσαι τι έχει ζήτηση στην αγορά εργασίας στον κόσμο. 1
denz Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 8:04 ΠΜ, pmav99 είπε Για να κάνεις αυτή την ερώτηση, εικάζω ότι είσαι μάλλον στα πρώτα σου βήματα. Σωστά. Τα βασικά τα γνωρίζω τόσο σε θεωρία όσο και σε υλοποίηση γιατί εργάζομαι ήδη ως junior developer. Το ζήτημα μου είναι ότι θέλω να προχωρήσω προς την πιο "future-proof" ή "safe" κατεύθυνση. Επίσης για να ανέβει επίπεδο κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με Web Services/Development (αναφέρομαι πάντα σε back end) και δεν είναι δυνατόν να τα μάθει και τα δύο παράλληλα (ASP.NET ή Spring) οπότε πρέπει να επιλέξει έναν "δρόμο". Στις 10/5/2019 στις 8:04 ΠΜ, pmav99 είπε Tip: Είμαστε στο 2020 και όχι στο 1970. Σταμάτα να σκέφτεσαι τι έχει ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και ξεκίνα να σκέφτεσαι τι έχει ζήτηση στην αγορά εργασίας στον κόσμο. Έχεις δίκαιο σε αυτό και θα με ενδιέφερε η προοπτική του εξωτερικού αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να κάνεις τα πρώτα σου βήματα μακριά από την χώρα σου. Στο εξωτερικό υπάρχει μεγάλη ζήτηση και για τα δύο. Στην Ελλάδα π.χ. Θεσσαλονίκη όπου έχω εικόνα, υπάρχει αρκετή ζήτηση για C#.NET και όχι τόσο για Java developers. Στην Αθήνα νομίζω είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Εξού και η ερώτησή μου, θα ήθελα να συλλέξω γνώμες. Τελικά δεν μου απαντάς ποια είναι η προτίμησή σου :)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 εγώ θα διάλεγα κάτι άλλο για να ξεχωρίσω απο το πλήθος
Lanike71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 6:49 ΜΜ, ioannis000 είπε εγώ θα διάλεγα κάτι άλλο για να ξεχωρίσω απο το πλήθος Χάκερ στη δίωξη ηλεκτρονικού;
MitsarasAth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Αν ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες θα δεις μάλλον υπερισχύει η τζαβα . Γενικά είναι πιο διαδεδομένη από την c# αν τσεκάρεις και tiobe index. Παρολαυτα ζητάνε και πολλοί .νετ . Στην τζάβα μου φαίνεται ότι είναι και μεγάλος ο ανταγωνισμός για τζούνιορ θέση διότι .νετ ελάχιστες σχολές κάνουν αν δεν έχεις ασχοληθεί από μόνος σου να το ξέρεις .
Bloodskin Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ασε τον προγραμματισμο ψαξου για cyber security analyst στο ισραηλ εκει παιζεται ολο το "χοντρο" παιχνιδι.... Στις 10/5/2019 στις 7:31 ΜΜ, MitsarasAth είπε Αν ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες θα δεις μάλλον υπερισχύει η τζαβα . Γενικά είναι πιο διαδεδομένη από την c# αν τσεκάρεις και tiobe index. Παρολαυτα ζητάνε και πολλοί .νετ . Στην τζάβα μου φαίνεται ότι είναι και μεγάλος ο ανταγωνισμός για τζούνιορ θέση διότι .νετ ελάχιστες σχολές κάνουν αν δεν έχεις ασχοληθεί από μόνος σου να το ξέρεις . γενικα αν δεν εχεις ασχοληθει και μονος σου , ακροβατεις μεταξυ slopy code effect και dunning kruger effect , σε λιγο μπαινει και το mangement moveto effect σχηματιζοντας ενα τριγωνο Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Bloodskin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα