Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, thor777 είπε

Ποια οθόνη έχεις ? Δοκίμασε να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις από το μενού της οθόνης. Και δες και στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.windowscentral.com/how-calibrate-your-pcs-monitor-windows-10

Αν το πρόβλημα παραμένει και αφού λες ότι στην τηλεόραση είναι όλα οκ τότε λογικά το πρόβλημα είναι στην οθόνη που έχεις.

Έχω οθόνη Samsung C24F390 και τα ρύθμισα σύμφωνα με τις οδηγίες του συνδέσμου που έδωσες αλλά το πρόβλημα παραμένει ακόμα

Λοιπόν η οθόνη έχει το θέμα και θα τη στείλω από ότι φαίνεται στο service. Τουλάχιστον είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και αν μου πουν δεν έχει τίποτα θα πετάξω όλο το σύστημα από το μπαλκόνι να ησυχάσω (πλάκα κάνω αλλά οκ)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ο τεχνικός με πήρε τηλέφωνο μου λέει τίποτα δεν έχει το δοκίμασε και με VGA αλλά δεν βλέπει κάποιο θέμα. Εγώ αυτήν την στιγμή που γράφω έχω συνδέσει την HD τηλεόραση και δουλεύει μια χαρά (Αν εξαιρέσουμε τα τεράστια bezzels που έχει και ότι είναι μικρότερη από την οθόνη, αυτά όμως είναι αδιάφορα). Τι να κάνω εγώ τώρα; Να πάω σε οφθαλμίατρο να κοιτάξω τα μάτια μου ή σε κανέναν άλλο γιατρό μπας έχω παραισθήσεις; (κυριολεκτικά όμως)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, w95chris είπε

Παιδιά βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Ο τεχνικός με πήρε τηλέφωνο μου λέει τίποτα δεν έχει το δοκίμασε και με VGA αλλά δεν βλέπει κάποιο θέμα. Εγώ αυτήν την στιγμή που γράφω έχω συνδέσει την HD τηλεόραση και δουλεύει μια χαρά (Αν εξαιρέσουμε τα τεράστια bezzels που έχει και ότι είναι μικρότερη από την οθόνη, αυτά όμως είναι αδιάφορα). Τι να κάνω εγώ τώρα; Να πάω σε οφθαλμίατρο να κοιτάξω τα μάτια μου ή σε κανέναν άλλο γιατρό μπας έχω παραισθήσεις; (κυριολεκτικά όμως)

Πες στον τεχνικό να την ελέγξει με AMD GPU. Εμένα οθόνη Samsung με Nvidia GPU 1/3 φορές θα πήγαινε 5 πόντους δεξιά ή αριστερά, κόβωντας την οθόνη. Με AMD GPU, ή Intel iGpu δεν είχε ποτέ θέμα.

Αν δεν λειτουργεί με την AMD σου, θα την γυρίσεις πίσω γιατί δεν αναγράφει πουθενά στο κουτί "Ενδέχεται να μην λειτουργεί με AMD GPU". Άρα δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Πες στον τεχνικό να την ελέγξει με AMD GPU. Εμένα οθόνη Samsung με Nvidia GPU 1/3 φορές θα πήγαινε 5 πόντους δεξιά ή αριστερά, κόβωντας την οθόνη. Με AMD GPU, ή Intel iGpu δεν είχε ποτέ θέμα.

Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε θα το κοιτάξει και αύριο το πρωί θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει.

Άντε να δούμε τώρα. Θα το δοκίμαζα και εγώ με Intel Graphics αλλά δεν παίζουν για κάποιο λόγο όταν συνδέω την οθόνη στην HDMI της μητρικής. Τώρα που το αναφέρω μπας και φταίει η μητρική σε τίποτα; (ASRock H110M-HDS)

Δημοσ.

Τελικά δεν είχε τίποτα σύμφωνα με τον τεχνικό αλλά εγώ τα κατάφερα και την έφτιαξα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών στην οθόνη και μετά στον Η/Υ (γιατί με την επαναφορά στην οθόνη δεν έφτιαξε) και όταν τελείωσε η επαναφορά όλα ήταν όπως πρέπει

Ακόμα όμως δε ξέρω τι ακριβώς έφταιγε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...