Toufas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 to epeksa simera ta ksimeromata ntaksi ta grafika poli anotera,to gameplay sta poli gnosto-kala epipeda tou proigoumenou kai i mousiki (old rock) apistefti Me diskolevei ligo to interface alla tha to sinithso(epidi epeza sinexos to palio bf) aksios diadoxos tou protou ante na vgei kai episima na pekso multiiiiiiiiiiii
AnaNaSssS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 toufako epidh den kserw einai addon? h kamia sxesh einai full game?
yiannakas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 κατι διάβασα ότι δεν έχει Single player mode, αληθεύει?
privateer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Mono an paizetai online axizei.Gia offline den leei.Ta bots einai xalia.Kamia sxesh me ayta tou Ut2k4
Lothar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Ρε παιδια να ρωτησω. Τα Battlefield ειναι μονο multiplayer?
Jaco Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Λοιπόν το παιχνιδάκι ήρθε και Ελλάδα την προηγούμενη βδομάδα και το χτύπησα... Έχει 50 ευρώ...!!! Ύμαρτον...!!! Αλλά τα αξίζει... πολύ καλύτερο χειρισμό από το BF1942, πολύ πιο δύσκολο, περισσότερα όπλα, τα ελικόπτερα επιτέλους πιλοτάρονται εύκολα, γενικά το παιχνίδι μαμάει απ' όλες τις απόψεις... Το μόνο prob είναι ότι ψιλοσέρνεται και δεν νομίζω ότι φταίει το μηχάνημα μου, καθότι σε LAN με ένα σχεδών ίδιο μηχάνημα (αλλά με Intel cpu) πήγεναι σφαίρα... Το δικό μου είναι 2200+XP, 512@333, ATI 8500@64, SB-Extigy, WinXP@SP1 και το έχω εγκαταστήσει στον scsi με το paging file σε άλλο σκληρό ide και παρόλα αυτά η cpu μου κολλάει στο 100% και έχω αρκετή ελεύθερη μνήμη... Έχει κανείς το ίδιο prob...??? Η έκδοση είναι η 1.0... Τo επίσημο site δεν λέει ακόμα τίποτα, πέρα από το ότι έχουν παρουσιαστεί τέτοια προβλήματα...
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 einai i karta sou jaco pote tha se matho na pezeis?
Jaco Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Toufas, αν έχεις να πεις κάτι για την "ηρωική" μου κάρτα που έχει σηκώσει τόσα παιχνίδια χωρίς prob, τότε λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να σε καθαρίσω με το Μ-16 σαν το σκυλί στο λαγούμι... Βασικά θα περιμένω για κανένα update... Δεν εξηγείται να παίζω DC και BF:1942 χωρίς prob και με το Vietnam να σέρνεται... Να μάθουν να γράφουν κώδικα...!!! Toufas, έχεις μπεί και On-Line...??? Πες εντυπώσεις... και συγκρίσεις με 1942, DC....
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 nai sigrinete alla to mono kako einai ta mikra maps diladi pos ginete na valeis 3 maps tou bfv kai na min einai oute to miso tis el alamein.... perimenoume dc gia bfv.. a kai episis kanei mpam oti kanane to game PRIN vgei i 1.6 tou bf1942 episis ta tragoudakia exoune poli gelio (eidika to bird away:P)
Jaco Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μιας και είπες maps, το σπάσιμο είναι ότι όταν παίζεις LAN στο BF:V, τότε στον χάρτη δεν δείχνει το τετράγωνο που βρίσκεσαι και πρέπει κάθε φορά να ανοίγεις όλο τον χάρτη για να βρίσκεις την θέση σου και να λες στους υπόλοιπους.... Ενώ στο DC απ' ότι θυμάμαι στον μικρό χάρτι σου έλεγε και το τετράγωνο που βρίσκεσαι... *H μουσική είναι όλα τα λεφτά... *Η ναπάλμ αφήνει πίσω τις συντρίμια... *Το Μ-16 βαράει στον γάμο του Καραγκιόζη... *Το Μ-60 κάνει αποψίλωση σε ολόκληρο δάσος με μια γεμιστήρα... *Το AK-47 πετυχαίνει και μύγα μπροστά στο Μ-16... *Ορατότητα στην ζούγκλα μηδέν... τζάμι... *Τα ελικόπτερα με άλλο άτομο σε LAN αφήνουν στο πέρασμα τους χήρες... *Πολύ καλύτεροι μηχανικοί... *Ωραίες πίστες... *Πολύ καλά snipers... *Σε LAN σε CO-OP και 64 κόσμο, γίνεται πραγματικά της που...νας...!!! Παρόλα αυτά εγώ αναβάθμιση δεν κάνω...!!!!
Toufas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 lol pare re mia 9500 pro to ftiari me eixe diskolepsei ligo stin arxi alla to vrika re si i propaganda den einai tromeri?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.