paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Haldol είπε Ρε'συ, μην ήταν κάποια συνθήκη ιδιαίτερη, π.χ. υπερβολικός θόρυβος στο δρόμο, ξεχασμένο μισάνοιχτο παράθυρο, κάτι; Πρώτη φορά ακούω ότι το T-ROC έχει θόρυβο, και δε το λέω μόνο απ' το τι διαβάζω στα διάφορα site (που κι αυτοί το ίδιο λένε)... τ' οδηγώ καθημερινά. Είναι απ' τα πιο ήσυχα αυτοκίνητα που έχω μπει . Κοίταξε ίσως έχω και υπερβολικές απαιτήσεις γιατί είχα καλομάθει στα Bmw που με 120 σε αυτοκινητόδρομο ακους την ανάσα σου 😅 αλλα όχι είχε θόρυβο αρκετό… πολύ περισσότερο από ότι μπορούσα να ανεχτώ σε μόνιμη βάση. Παράθυρα κλπ κλειστά όλα. Ο πωλητής είχε πει όταν του το ανέφερα ότι πλέον βάζουν ελάχιστη έως καθόλου ηχομόνωση στο μοτέρ κ αυτό είναι που ακουγα. Εξίσου θορυβώδες μου φαινεται κ το αρονα παντως Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 καθόλου κακή κατανάλωση νομίζω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε καθόλου κακή κατανάλωση νομίζω.... το πηρες με κινητηρα flintstones και καιει μηδεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μου έκανε εντύπωση ότι με το τελευταίο γέμισμα έκανα 724 χλμ και έχω ακομη 260 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Που το κινεις ρε φιλε; Μόνο επαρχιακό δρόμο με 6η και 80χλ/ω χωρις AC; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις διακοπές τρικαλα πρεβεζα και πίσω συν κάποιες διαδρομές.τον μισό δρόμο με κλιματιστικό σχεδόν και ταχύτητες 120 περίπου σταθερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν αγοράσω το navi στα 700 ευρώ θα μου βγάζει και στο καντράν τα σήματα; Στο golf που οδήγησα τα έβγαζε πχ στροφές στοπ κτλ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε Στις διακοπές τρικαλα πρεβεζα και πίσω συν κάποιες διαδρομές.τον μισό δρόμο με κλιματιστικό σχεδόν και ταχύτητες 120 περίπου σταθερά Την έκανα και εγώ την διαδρομή τέλη ιουνίου (μάλιστα τρίκαλα-κορωνήσία-πάργα-μενίδι-άρτα-τρίκαλα) και όντως είναι το λιγότερο που έχω κάψει στο δικό μου (όχι troc, απλά για αναφορά). Ωστόσο μέσο όρο είχα πολύ κάτω από 120, κοντά στα 90. Δεν σε έγραψαν οι κάμερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 10:30 ΜΜ, paylidis είπε Δε ξέρω για τα Vw συγκεκριμένα αλλά στα Audi κ τα skoda model year του 20 & 21 δυστυχώς δε παίζει… Στις 16/6/2022 στις 8:45 ΠΜ, paylidis είπε Δε τη τρωει ομως πολυ το ασυρματο τη μπαταρια; Και στο δικό μου skoda MY20, είναι με καλωδιο. Αγόρασα ένα ασύρματο αντάπτορα και ησύχασα. Ούτε εγώ ήθελα να έχω το κινητό μόνιμα με καλώδιο. Τα usb εκείνης της εποχής έβγαζαν λίγα Αmpere και είναι κακό για την μπαταρία του κινητού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Και στο δικό μου skoda MY20, είναι με καλωδιο. Αγόρασα ένα ασύρματο αντάπτορα και ησύχασα. Ούτε εγώ ήθελα να έχω το κινητό μόνιμα με καλώδιο. Τα usb εκείνης της εποχής έβγαζαν λίγα Αmpere και είναι κακό για την μπαταρία του κινητού. Ποιον ανταπτορα αγόρασες να τσεκάρω τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, paylidis είπε Ποιον ανταπτορα αγόρασες να τσεκάρω τι παίζει; Για κινητό με android https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ Υπάρχει ακόμη ένας με διπλάσια τιμή αλλά καταργεί το phone ( γίνεται μέσα από τον ανταπτορα, έχει αυτόνομο gps κτλ) προτίμησα αυτόν γιατί στη ουσία δίνει αυτό που ήθελα, ασύρματη σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Για κινητό με android https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ Υπάρχει ακόμη ένας με διπλάσια τιμή αλλά καταργεί το phone ( γίνεται μέσα από τον ανταπτορα, έχει αυτόνομο gps κτλ) προτίμησα αυτόν γιατί στη ουσία δίνει αυτό που ήθελα, ασύρματη σύνδεση Ευχαριστώ! Δυστυχως δε φαινεται να παιζει με apple carplay, android auto αναφερει μονο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, paylidis είπε Ευχαριστώ! Δυστυχως δε φαινεται να παιζει με apple carplay, android auto αναφερει μονο... Για apple υπάρχει άλλο https://cplay2air.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Για apple υπάρχει άλλο https://cplay2air.com/ πολυ καλη φάση... θα το τσεκαρω για θεμα συμβατότητας και μαλλον θα το χτυπησω @ritualistic Για δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, paylidis είπε πολυ καλη φάση... θα το τσεκαρω για θεμα συμβατότητας και μαλλον θα το χτυπησω @ritualistic Για δες το εχω δει κ αυτο πολυ κακες κριτικες δυστυχως αλλιως θα σε ειχα ειδοποιησει 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα