Προς το περιεχόμενο

VW T ROc

Marios g.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Haldol είπε

Ρε'συ, μην ήταν κάποια συνθήκη ιδιαίτερη, π.χ. υπερβολικός θόρυβος στο δρόμο, ξεχασμένο μισάνοιχτο παράθυρο, κάτι; Πρώτη φορά ακούω ότι το T-ROC έχει θόρυβο, και δε το λέω μόνο απ' το τι διαβάζω στα διάφορα site (που κι αυτοί το ίδιο λένε)... τ' οδηγώ καθημερινά. Είναι απ' τα πιο ήσυχα αυτοκίνητα που έχω μπει .

Κοίταξε ίσως έχω και υπερβολικές απαιτήσεις γιατί είχα καλομάθει στα Bmw που με 120 σε αυτοκινητόδρομο ακους την ανάσα σου 😅

αλλα όχι είχε θόρυβο αρκετό… πολύ περισσότερο από ότι μπορούσα να ανεχτώ σε μόνιμη βάση. Παράθυρα κλπ κλειστά όλα. Ο πωλητής είχε πει όταν του το ανέφερα ότι πλέον βάζουν ελάχιστη έως καθόλου ηχομόνωση στο μοτέρ κ αυτό είναι που ακουγα. Εξίσου θορυβώδες μου φαινεται κ το αρονα παντως

Επεξ/σία από paylidis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αγοράσω το navi στα 700 ευρώ θα μου βγάζει και στο καντράν τα σήματα; Στο golf που οδήγησα τα έβγαζε πχ στροφές στοπ κτλ

Επεξ/σία από tilaverboy

23 ώρες πριν, PCEXPERT2012 είπε

Στις διακοπές τρικαλα πρεβεζα και πίσω συν κάποιες διαδρομές.τον μισό δρόμο με κλιματιστικό σχεδόν και ταχύτητες 120 περίπου σταθερά 

Την έκανα και εγώ την διαδρομή τέλη ιουνίου (μάλιστα τρίκαλα-κορωνήσία-πάργα-μενίδι-άρτα-τρίκαλα) και όντως είναι το λιγότερο που έχω κάψει στο δικό μου (όχι troc, απλά για αναφορά). Ωστόσο μέσο όρο είχα πολύ κάτω από 120, κοντά στα 90. Δεν σε έγραψαν οι κάμερες? :P

Στις 15/6/2022 στις 10:30 ΜΜ, paylidis είπε

Δε ξέρω για τα Vw συγκεκριμένα αλλά στα Audi κ τα skoda model year του 20 & 21 δυστυχώς δε παίζει…

Στις 16/6/2022 στις 8:45 ΠΜ, paylidis είπε

Δε τη τρωει ομως πολυ το ασυρματο τη μπαταρια;

Και στο δικό μου skoda MY20, είναι με καλωδιο. Αγόρασα ένα ασύρματο αντάπτορα και ησύχασα. Ούτε εγώ ήθελα να έχω το κινητό μόνιμα με καλώδιο. Τα usb εκείνης της εποχής έβγαζαν λίγα Αmpere και είναι κακό για την μπαταρία του κινητού.

• Like 1

1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Και στο δικό μου skoda MY20, είναι με καλωδιο. Αγόρασα ένα ασύρματο αντάπτορα και ησύχασα. Ούτε εγώ ήθελα να έχω το κινητό μόνιμα με καλώδιο. Τα usb εκείνης της εποχής έβγαζαν λίγα Αmpere και είναι κακό για την μπαταρία του κινητού.

Ποιον ανταπτορα αγόρασες να τσεκάρω τι παίζει;

10 ώρες πριν, paylidis είπε

Ποιον ανταπτορα αγόρασες να τσεκάρω τι παίζει;

Για κινητό με android 

https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/

Υπάρχει ακόμη ένας με διπλάσια  τιμή αλλά καταργεί το phone  ( γίνεται μέσα από τον ανταπτορα,  έχει αυτόνομο gps κτλ) προτίμησα αυτόν γιατί στη  ουσία δίνει αυτό που ήθελα,  ασύρματη σύνδεση 

8 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Για κινητό με android 

https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/

Υπάρχει ακόμη ένας με διπλάσια  τιμή αλλά καταργεί το phone  ( γίνεται μέσα από τον ανταπτορα,  έχει αυτόνομο gps κτλ) προτίμησα αυτόν γιατί στη  ουσία δίνει αυτό που ήθελα,  ασύρματη σύνδεση 

Ευχαριστώ! Δυστυχως δε φαινεται να παιζει με apple carplay, android auto αναφερει μονο...

7 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Για apple υπάρχει άλλο 

https://cplay2air.com/

πολυ καλη φάση... θα το τσεκαρω για θεμα συμβατότητας και μαλλον θα το χτυπησω

@ritualistic Για δες

25 λεπτά πριν, paylidis είπε

πολυ καλη φάση... θα το τσεκαρω για θεμα συμβατότητας και μαλλον θα το χτυπησω

@ritualistic Για δες

το εχω δει κ αυτο πολυ κακες κριτικες δυστυχως αλλιως θα σε ειχα ειδοποιησει 😆

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...