Προς το περιεχόμενο

VW T ROc

Marios g.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εμένα που είναι του 21 λειτουργεί ασύρματα. Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο. Αυτό ζήτησα αυτό πήρα.

Δε ξέρω για τα Vw συγκεκριμένα αλλά στα Audi κ τα skoda model year του 20 & 21 δυστυχώς δε παίζει… 

Μια χαρά τυχερός είσαι μη το πεις πουθενά και επ ουδενι λόγο μην κανείς καμία αναβάθμιση λογισμικού στην πηγή σου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Δε ξέρω για τα Vw συγκεκριμένα αλλά στα Audi κ τα skoda model year του 20 & 21 δυστυχώς δε παίζει… 

Μια χαρά τυχερός είσαι μη το πεις πουθενά και επ ουδενι λόγο μην κανείς καμία αναβάθμιση λογισμικού στην πηγή σου 

Σε mib 3 στα κάνει αυτόματα. Δεν έχει δεν θέλω 😂 Πάντως είναι απίστευτα βολικό και δε ρημάζεις κ την μπαταρία του κινητού

8 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Σε mib 3 στα κάνει αυτόματα. Δεν έχει δεν θέλω 😂 Πάντως είναι απίστευτα βολικό και δε ρημάζεις κ την μπαταρία του κινητού

Δε τη τρωει ομως πολυ το ασυρματο τη μπαταρια; Και εγω ΜΙΒ3 εχω αλλα δε το κανει αυτοματα το update (εχει επιλογη να κανεις αναζητηση και αναβαθμιση ΟΤΑ αλλα δε βγαζει τιποτα), της γυναικας δε ξερω τι εχει (ομοιως ομως δε κανει αυτοματες αναβαθμισεις γιατι χρειαζεται μια αναβαθμιση καθως κολλαει η καμερα 1 στις 100 φορες που θα βαλεις οπισθεν)

12 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Παρέλαβα το t roc 1.0 life καινούριο πριν μια εβδομάδα. Τι εξαιρετικό αυτοκίνητο!!!

Καλοταξιδο! Καλα χλμ... Ομορφο αυτοκινητο, για εμενα ισως το πιο ομορφο της VW, η προηγουμενη γενια του αδικουνταν απο εξοπλισμο (ελλειψη στανταρ led κλπ), τα οποια στην τωρινη βελτιωθηκαν... Αυτο που δε ξερω εαν βελτιωθηκε ειναι η ποιοτητα συναρμογής/υλικών και η ηχομόνωση γιατι ουσιαστικα αυτα το χαντακωναν...

• Like 1

Δεν ξέρω τα προηγούμενα μοντέλα πάντως αυτό δεν καταλαβαίνεις αν είναι μπροστά ή  δεν είναι.πανεμορφο μπροσ πίσω.και μέσα έστω και η απλή έκδοση ειναι πολύ πλούσιο.οθονες κλίμα χίλιους δύο αισθητήρες ακόμα παρκαρει και μόνο του.απιστευτη τεχνολογία για απλή έκδοση.εσυ πατάς μόνο γκάζι και ταχύτητες και στρίβει μόνο του το τιμόνι να παρκάρει!

• Like 1

5 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Δεν ξέρω τα προηγούμενα μοντέλα πάντως αυτό δεν καταλαβαίνεις αν είναι μπροστά ή  δεν είναι.πανεμορφο μπροσ πίσω.και μέσα έστω και η απλή έκδοση ειναι πολύ πλούσιο.οθονες κλίμα χίλιους δύο αισθητήρες ακόμα παρκαρει και μόνο του.απιστευτη τεχνολογία για απλή έκδοση.εσυ πατάς μόνο γκάζι και ταχύτητες και στρίβει μόνο του το τιμόνι να παρκάρει!

δε διαφωνω... βεβαια απο 18000 που ειχε πηγε 25000... ε πολλα μου καθονται για ενα χιλιαρι, με 25 επαιρνες το 2020 το tiguan 1500 και μαλιστα τουμπανιασμενο σε εξοπλισμο

• Like 2

2 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε

Δεν ξαναεπερνα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο για κανένα λόγο.τουλαχιστον αυτό ήταν ετοιμοπαραδοτο 

δεν ειπα για μεταχειρισμενο ειπα οτι 25000 (24100 για την ακριβεια) ειχε η μεσαια προς πλουσια εκδοση του tiguan καινουργια!

• Like 1

Το tiguain κοντεύει 35 τώρα.δεν είναι για τα μέτρα μας.παντως είμαι μέχρι στιγμής 100% ικανοποιημένος.εβαλα κάποια διακοσμητικά προστατευτικα και τώρα θα βάλω μεμβράνες φιμε

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/6/2022 στις 8:21 ΜΜ, Bakxos είπε

Πήγα σήμερα αντιπροσωπεία για το life. Δύο πωλητές επιμένουν ότι το life έχει adaptive cruise control στη στάνταρ έκδοση και ότι το iq drive είναι μόνο για την συνεργασία των διαφόρων αυτοματισμών. 

Εγώ που μπαίνω στη διαμόρφωση από τη σελιδα της vw δεν αναφέρει καθόλου τπτ για το adaptive cruise control και μόνο αν πληρώσεις το πακέτο iq drive στο δίνουν έξτρα. 

Μήπως κανείς έχει εμπειρία να μου πει τι γίνεται; 

Επειδή πέρασα αρκετο χρόνο κοιτάζοντας τις εκδόσεις μέχρι να πάρω το δικό μου. 

Το life έχει κανονικά adaptive cruise control. Όπως έχει και front assist, multi collision brake, lane assist, driver assist, park assist, emergency call service και start/stop. Βασικά και οι 3 εκδόσεις που πωλούνται από 3/3 έχουν ακριβώς τα ίδια. Καμία από τις 3 εκδόσεις δεν έχει side assist (blind spot monitor), light assist και pre-crash. Αν τα χρειάζεσαι θα πρέπει να προσθέσεις το IQ drive από τη διαμόρφωση.  

Η βασική διαφορά της life έκδοσης απο τις άλλες 2 είναι οι 16" ζάντες, τα καθίσματα (ειδικά του συνοδηγού δεν έχει ρύθμιση μέσης), ράγες οροφής σε μαύρο χρώμα και το digital cockpit των 8" έναντι των 10" που έχει η style και η R. 

Κάθε έκδοση έχει τους δικούς της προφυλακτήρες, ζάντες και καθίσματα. Η style έχει προβολείς LED plus, ενω η life και η R απλούς LED.  Η R έχει piano black εσωτερικό και μαύρη οροφή εσωτερικά όπως και τιμόνι με κουμπιά touch και sport πετάλια. Επίσης η R έχει keyless access. Δεν έχω καταλάβει ποιες εκδοσεις έχουν πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, μέχρι και r-line tsi 150ps dsg έχει πάντως ημιάκαμπτο. 

Επεξ/σία από ibari
  • Like 1

Στις 16/6/2022 στις 10:21 ΠΜ, paylidis είπε

Καλοταξιδο! Καλα χλμ... Ομορφο αυτοκινητο, για εμενα ισως το πιο ομορφο της VW, η προηγουμενη γενια του αδικουνταν απο εξοπλισμο (ελλειψη στανταρ led κλπ), τα οποια στην τωρινη βελτιωθηκαν... Αυτο που δε ξερω εαν βελτιωθηκε ειναι η ποιοτητα συναρμογής/υλικών και η ηχομόνωση γιατι ουσιαστικα αυτα το χαντακωναν...

Ρε συ Γιώργο στα βρετανικά σάιτς λένε οτι το Τ-Ροκ είναι το πιο ήσυχο SUV στον αυτοκινητόδρομο. Τόσο θέμα έχει με το θόρυβο; Φτάνει σε επίπεδα Yaris Cross? :P 

Πάντως και εγώ που έχω golf δεν είμαι ενθουσιασμένος από την ηχομόνωση. Ακούγεται πάρα πολύ μέσα όπως και ο ήχος του αέρα στις πόρτες. Ειδικά αν πηγαίνω πάνω από 140 μιλάμε ώρες ώρες μου γυρνάει το μυαλό. 

Και φαντάζομαι ότι είναι η πλειοψηφία των αυτοκινήτων της vw 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Ρε συ Γιώργο στα βρετανικά σάιτς λένε οτι το Τ-Ροκ είναι το πιο ήσυχο SUV στον αυτοκινητόδρομο. Τόσο θέμα έχει με το θόρυβο; Φτάνει σε επίπεδα Yaris Cross? :P 

Δεν έχω οδηγήσει το Yaris cross δε ξέρω. Τουοτα αν πάρω ποτέ μάλλον θα είμαι άρρωστος να μαζευτείτε να με πάτε σε γιατρό. Και που μπήκα σε αντιπροσωπεία να δω τα chr K Rav το έκανα για χάρη του πεθερού μου μπααας κ άξιζαν. Ούτε προσφορά δε πηρα σκεψου.
ωστοσο Ούτε και την τελευταία γενιά troc (fl) έχω οδηγήσει, ομως το προηγούμενο δε παλευόταν από θόρυβο σκεψου έκοψα το td στη μέση γιατί ηταν τέρμα απογοητευτικό και όχι δεν ήτανε με τίποτα το πιο ήσυχο suv από όλα όσα οδήγησα (κ ηταν αρκετά). Το καμικ είναι πολύ πιο ήσυχο που είναι θεωρητικά κατώτερης ποιοτητας…

Επεξ/σία από paylidis

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ούτε και την τελευταία γενιά troc (fl) έχω οδηγήσει, ομως το προηγούμενο δε παλευόταν από θόρυβο σκεψου έκοψα το td στη μέση γιατί ηταν τέρμα απογοητευτικό και όχι δεν ήτανε με τίποτα το πιο ήσυχο suv από όλα όσα οδήγησα (κ ηταν αρκετά).

Ρε'συ, μην ήταν κάποια συνθήκη ιδιαίτερη, π.χ. υπερβολικός θόρυβος στο δρόμο, ξεχασμένο μισάνοιχτο παράθυρο, κάτι; Πρώτη φορά ακούω ότι το T-ROC έχει θόρυβο, και δε το λέω μόνο απ' το τι διαβάζω στα διάφορα site (που κι αυτοί το ίδιο λένε)... τ' οδηγώ καθημερινά. Είναι απ' τα πιο ήσυχα αυτοκίνητα που έχω μπει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...