tilaverboy Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kostispaschalidis είπε Καλησπέρα Ειμαι για αγορα vw troc 2022 r-line το αμάξι παρά πολύ όμορφο και εξωτερικά και εσωτερικά Κολλάμε στην αγορά του για τα προβλήματα που αναφέρουν ότι βγάζει Αναφερομαι στο 1.5 Tsi κινητήρα ο οποιος λενε ότι βγάζει βλάβες Δεν ξέρω για αυτούς τους κινητήρες και θα ήθελα να μάθω αν θα ήταν καλή η αγορά του η αν θα πήγαινα σε κάτι άλλο. Ευχαριστω Λύθηκε το πρόβλημα με το καγκουρό. Λάδια δεν καίει. Οικονομικός είναι, ροπάτος και δυνατός είναι. Δε νομίζω ότι θα σας βγάλει πρόβλημα. Θα κάνετε και την επέκταση εγγύησης και όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία και δεν θα έχετε κανένα θέμα. Σκεφτείτε το απλά. Εδώ δε βγάζει πρόβλημα το 1.0 θα βγάλει το 1.5; Δεν έχει άλλο περιθώριο η Volkswagen ή θα έβγαζε έναν καλό κινητήρα ή οι πωλήσεις της θα πέφταν τελείως. Οι προηγούμενοι κινητήρες 1,4 και 2,0 είχαν όντως πρόβλημα με καδένες και τα λοιπά αυτοί όμως οι κινητήρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Είμαι σε ομάδα στο facebook άμα θέλετε μπορείτε να γίνετε μέλος δεν βρήκα κανέναν που να είχε πρόβλημα, πλην ενός που είχε θέμα με το dsg Και τον άφησε αλλά ήτανε μέσα στην εγγύηση και του το φτιάξανε δωρεάν. Συμβαίνουν και αυτά οι υπόλοιποι χρήστες καμιά διακοσαριά άτομα που έχουν το μοντέλο 1,5 κανένας τους δεν έγραψε για κάποιο παράπονο ότι έχουν προβλήματα ή ότι καίνε λάδια ή δεν ξέρω γω τι άλλο Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από tilaverboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzezanasi Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Από τον 05/2018 που έχω τον 1.5 και είμαι στα 60.000 χλμ δεν έχει υπάρξει ούτε υποψία βλάβης στον κινητήρα. Αν κάποιος είναι τακτικός με τα σέρβις και με μια επέκταση εγγύησης, θεωρώ ότι δεν υπάρχει θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Πήγα σήμερα αντιπροσωπεία για το life. Δύο πωλητές επιμένουν ότι το life έχει adaptive cruise control στη στάνταρ έκδοση και ότι το iq drive είναι μόνο για την συνεργασία των διαφόρων αυτοματισμών. Εγώ που μπαίνω στη διαμόρφωση από τη σελιδα της vw δεν αναφέρει καθόλου τπτ για το adaptive cruise control και μόνο αν πληρώσεις το πακέτο iq drive στο δίνουν έξτρα. Μήπως κανείς έχει εμπειρία να μου πει τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Bakxos είπε Εγώ που μπαίνω στη διαμόρφωση από τη σελιδα της vw δεν αναφέρει καθόλου τπτ για το adaptive cruise control και μόνο αν πληρώσεις το πακέτο iq drive στο δίνουν έξτρα. Μήπως κανείς έχει εμπειρία να μου πει τι γίνεται; Οτι λέει η σελίδα. Το ίδιο μου έλεγαν για το golf, ότι η έκδοση style έχει keyless, κάμερα οπισθοπορείας, led matrix προβολείς, τα οποία όλα είναι εξτρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Οτι λέει η σελίδα. Το ίδιο μου έλεγαν για το golf, ότι η έκδοση style έχει keyless, κάμερα οπισθοπορείας, led matrix προβολείς, τα οποία όλα είναι εξτρά. Επιμενανε κιόλας. Μου λένε είναι λάθος της σελίδας. Και το πρόβλημα είναι ότι τώρα τα βάζεις με 700 ευρώ. Αν δεν τα έχει θα σε γυρεύουν πάνω από 2500€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 19 λεπτά πριν, Bakxos είπε Επιμενανε κιόλας. Μου λένε είναι λάθος της σελίδας. Και το πρόβλημα είναι ότι τώρα τα βάζεις με 700 ευρώ. Αν δεν τα έχει θα σε γυρεύουν πάνω από 2500€ Κοίτα, αν είχαν κάποιο στην έκθεση έκδοση life που τα είχε, μπορεί να τα έπαιρνες και δωρεάν αν έπαιρνες το συγκεκριμένο. Μέχρι τώρα, τα μόνα που ήταν ετοιμοπαράδοτα από αυτά που έχω δει, είναι τα leon fr και golf style. Και τα δυο, αν έπαιρνα το μοντέλο στην αντιπροσωπεία, μου έβγαινε κοντά στα 1000 φθηνότερα απότι γράφει στην σελίδα. Μίλα και σε άλλη αντιπροσωπεία αν δεν είναι μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Κοίτα, αν είχαν κάποιο στην έκθεση έκδοση life που τα είχε, μπορεί να τα έπαιρνες και δωρεάν αν έπαιρνες το συγκεκριμένο. Μέχρι τώρα, τα μόνα που ήταν ετοιμοπαράδοτα από αυτά που έχω δει, είναι τα leon fr και golf style. Και τα δυο, αν έπαιρνα το μοντέλο στην αντιπροσωπεία, μου έβγαινε κοντά στα 1000 φθηνότερα απότι γράφει στην σελίδα. Μίλα και σε άλλη αντιπροσωπεία αν δεν είναι μακριά. Δεν μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο ούτε για την έκθεση. Μάλιστα μου είπαν 5 μήνες τουλάχιστον παράδοση. Επειδή εγώ το έχω συνηθίσει το adaptive cruise θέλω να το πάρω και ας δώσω τα 700 ευρώ. Το θέμα μου είναι όμως αν το έχει να γλυτώσω τα 700. Θα πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία αύριο κιόλας Θέλω να το παραγγείλω πριν τις 30/6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Bakxos είπε Δεν μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο ούτε για την έκθεση. Μάλιστα μου είπαν 5 μήνες τουλάχιστον παράδοση. Επειδή εγώ το έχω συνηθίσει το adaptive cruise θέλω να το πάρω και ας δώσω τα 700 ευρώ. Το θέμα μου είναι όμως αν το έχει να γλυτώσω τα 700. Θα πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία αύριο κιόλας Θέλω να το παραγγείλω πριν τις 30/6 Εμένα το μοντέλο advanced 2021 με το teck pack το είχε το iQDrive μέσα. Πάντως σας κατανοώ απόλυτα. Το acc είναι απίστευτα βολικό στα ταξίδια και παρέχει μεγάλη ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 καλημερες για οποιοδηποτε κομματι του εξοπλισμου εχετε γραπτως οτι θα συμπεριλαμβανεται αλλα κατα την παραλαβη του αυτοκινητου δεν συμβει αυτο μπορειτε να τους τρεξετε με αποζημιωσεις η εγκατασταση του εξοπλισμου εφοσον ειναι δυνατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, ritualistic είπε καλημερες για οποιοδηποτε κομματι του εξοπλισμου εχετε γραπτως οτι θα συμπεριλαμβανεται αλλα κατα την παραλαβη του αυτοκινητου δεν συμβει αυτο μπορειτε να τους τρεξετε με αποζημιωσεις η εγκατασταση του εξοπλισμου εφοσον ειναι δυνατο Ετσι ακριβως, ας το δωσει γραπτως αυτος ο πωλητης που επιμενει και μετα αν δε το εχει τα λεμε Βεβαια τι να το κάνεις αν το χρειαζεσαι/θελεις και ερθει κ δε το εχει...; Μπορεις επισης παντοτε να δεις το αμαξι προτου το εξοφλησεις και εαν δεν το εχει τους πας καροτσακι τότε αλλα θα εχεις χασει 5 μηνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε Μπορεις επισης παντοτε να δεις το αμαξι προτου το εξοφλησεις και εαν δεν το εχει τους πας καροτσακι τότε αλλα θα εχεις χασει 5 μηνες... Θα έχεις χάσει 5 μήνες, και ο αντιπρόσωπος όχι πολλά. Γιατί πάντα υπάρχει ο επόμενος, ιδιώτης ή εταιρεία leasing, που θα κάνει κρα για να το πάρει στο επόμενο λεπτό αν εσύ δεν το θέλεις. Δυστυχώς, έτσι όπως είναι διαστρεβλωμένη η αγορά δεν τους πιάνεις πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Και σε εμένα είχαν κάνει λάθος... Είχα την παραγγελία και έψαχνα το blue n me... Είχα καταργηθεί και δεν το είχαν πάρει χαμπάρι... Δεν ασχολήθηκα γιατί είχαν βάλει επιπλέον δερμάτινο τιμόνι-λεβιέ ταχυτήτων, 16άρα από 15άρες, αεροτομή... Είχα και γενναία έκπτωση οπότε δεν μίλησα καθόλου. Από 15,5 (+2 τα έξτρα) το πήρα 13,5... Κα μου ζήτησαν και συγνώμη που δεν είχαν δεύτερο σετ πατάκια... Πάντως στην παραγγελία ένα πράγμα είχα ζητήσει κι αυτό δεν το είχε... Υ.Γ. Αυτή την εποχή ρισκάρεις πολύ... Ούτε καν ετοιμοπαράδοτα που ξέρουν τι έχουν μέσα δεν μπορείς να βρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 9:45 ΜΜ, Bakxos είπε Δεν μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο ούτε για την έκθεση. Μάλιστα μου είπαν 5 μήνες τουλάχιστον παράδοση. Επειδή εγώ το έχω συνηθίσει το adaptive cruise θέλω να το πάρω και ας δώσω τα 700 ευρώ. Το θέμα μου είναι όμως αν το έχει να γλυτώσω τα 700. Θα πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία αύριο κιόλας Θέλω να το παραγγείλω πριν τις 30/6 Όταν παραγγέλνεις ένα αμάξι σου δίνουν γραπτώς ένα χαρτί για το τι αγόρασες. Αναγράφει όλο τον εξοπλισμό αναλυτικά. Αν σου είπε ότι έχει και το αναγράφει στο χαρτί παραγγελίας πρέπει να παραλάβεις αμάξι που έχει ότι αναγράφεται στο χαρτί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, sakks80 είπε Όταν παραγγέλνεις ένα αμάξι σου δίνουν γραπτώς ένα χαρτί για το τι αγόρασες. Αναγράφει όλο τον εξοπλισμό αναλυτικά. Αν σου είπε ότι έχει και το αναγράφει στο χαρτί παραγγελίας πρέπει να παραλάβεις αμάξι που έχει ότι αναγράφεται στο χαρτί. Στην πραξη αυτο εχει αποδειχτει όμως οτι δεν ισχυει, είτε για απλα θεματα (βλ ασυρματο carplay στα VAG-που εν τελει λειτουργει μονο ενσυρματα μεχρι και στα ΜΥ21) έως και πιο σοβαρα εξοπλισμού λόγω ελλείψεων ημιαγωγών (εχει αναφερθει ηδη η ford οτι μείωσε εξοπλισμο μετα την παραγγελία και εαν δεν με απατα η μνημη μου και σε άλλη μαρκα..) - όπου φυσικα σου δινουν την επιλογη επιστροφης της προκαταβολης σου αλλα να το βρασω μετα απο τόσους μηνες αναμονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Στην πραξη αυτο εχει αποδειχτει όμως οτι δεν ισχυει, είτε για απλα θεματα (βλ ασυρματο carplay στα VAG-που εν τελει λειτουργει μονο ενσυρματα μεχρι και στα ΜΥ21) έως και πιο σοβαρα εξοπλισμού λόγω ελλείψεων ημιαγωγών (εχει αναφερθει ηδη η ford οτι μείωσε εξοπλισμο μετα την παραγγελία και εαν δεν με απατα η μνημη μου και σε άλλη μαρκα..) - όπου φυσικα σου δινουν την επιλογη επιστροφης της προκαταβολης σου αλλα να το βρασω μετα απο τόσους μηνες αναμονης Εμένα που είναι του 21 λειτουργεί ασύρματα. Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο. Αυτό ζήτησα αυτό πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα