Προς το περιεχόμενο

VW T ROc

Marios g.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, tzezanasi είπε

Απίστευτο... Αυτό γινόταν πολύ παλιά δεν ξέρω αν παίζει τώρα... Θα στο ασφαλίσει κάποια ασφαλιστική χωρίς πινακίδες; Προσωπικά δε θα έκανα μέτρο με ανασφάλιστο αυτοκίνητο ακόμη και αν ήταν καινούργιο και το πήγαινα μέχρι το γκαράζ για αποθήκευση έως ότου να βγουν... Μήπως με κάνα χαρτζιλίκι που το κανονίζει η αντιπροσωπεία στις δώσουν πιο γρήγορα.

Εγώ σε ένα καινούργιο που πήρα τον Νοέμβρη έδωσα χαρτζιλίκι για να μου βγάλουν πινακίδες με νούμερο που ήθελα, μέσω αντιπροσωπείας.

εκανε κανονικα ασφαλεια... δεν ξερω πως ...

εσυ ποσες μετα το πηρες απο οταν ηρθε στην αντιπροσωπεια ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, stefanosnik είπε

εκανε κανονικα ασφαλεια... δεν ξερω πως ...

εσυ ποσες μετα το πηρες απο οταν ηρθε στην αντιπροσωπεια ?

το καινούργιο που παρέλαβα τον Νοέμβρη ( Mercedes ) το πήρα σε 4-5 ημέρες και το T-ROC όμως δεν είχε αργήσει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρέλαβα σήμερα 😁 !!!  Όλα τέλεια  για τα πρώτα 80 Χίλιομετρα!!!  Άπειρα κουμπιά που ακόμα ψάχνω να δω τι κάνουν και πως αλλάζω το κατραν κτλ.. σιγά σιγά…  έχω μια απορεία όμως, αν το έχει ξανά ακούσει κάποιος γιατί μου φάνηκε πέριεργο….  Μου είπε ο πωλητής  να πάω στα 1000 χιλιόμετρα να αλλάξω λάδια , για να φύγουν τα πρώτα,  λεει καλο είναι !!! 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stefanosnik είπε

Παρέλαβα σήμερα 😁 !!!  Όλα τέλεια  για τα πρώτα 80 Χίλιομετρα!!!  Άπειρα κουμπιά που ακόμα ψάχνω να δω τι κάνουν και πως αλλάζω το κατραν κτλ.. σιγά σιγά…  έχω μια απορεία όμως, αν το έχει ξανά ακούσει κάποιος γιατί μου φάνηκε πέριεργο….  Μου είπε ο πωλητής  να πάω στα 1000 χιλιόμετρα να αλλάξω λάδια , για να φύγουν τα πρώτα,  λεει καλο είναι !!! 🤔

Καλοτάξιδο! Παλιότερα ήταν αναγκαίο αυτό για να φύγουν τα βαριά λάδια με τα πρώτα γρέζια από το στρώσιμο. Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ νωρίς... Υπάρχει μια πιο σύγχρονη άποψη που παίζει τελευταία ότι καλό είναι να μην αλλάζονται γρήγορα τα πρώτα λάδια καθώς βοηθούν να γίνει το στρώσιμο πιο ομαλά και είναι λίγο πιο ιδιαίτερα από τη μαμά εταιρία... Εγώ πρώτη αλλαγή έκανα στα 10.000. Σημαντικό για εμένα είναι τι λάδια βάζει η κάθε αντιπροσωπεία. Προτιμώ να πηγαίνω με δικά μου λάδια και φίλτρα ανώτερης ποιότητας και να τους πληρώνω την εργασία ώστε να θεωρείται και επίσημο το service για την εγγύηση.

Είναι σε longlife ρυθμισμένο το αυτοκίνητο ή σε στάνταρ service?

Επεξ/σία από tzezanasi

9 ώρες πριν, tzezanasi είπε

Καλοτάξιδο! Παλιότερα ήταν αναγκαίο αυτό για να φύγουν τα βαριά λάδια με τα πρώτα γρέζια από το στρώσιμο. Η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ νωρίς... Υπάρχει μια πιο σύγχρονη άποψη που παίζει τελευταία ότι καλό είναι να μην αλλάζονται γρήγορα τα πρώτα λάδια καθώς βοηθούν να γίνει το στρώσιμο πιο ομαλά και είναι λίγο πιο ιδιαίτερα από τη μαμά εταιρία... Εγώ πρώτη αλλαγή έκανα στα 10.000. Σημαντικό για εμένα είναι τι λάδια βάζει η κάθε αντιπροσωπεία. Προτιμώ να πηγαίνω με δικά μου λάδια και φίλτρα ανώτερης ποιότητας και να τους πληρώνω την εργασία ώστε να θεωρείται και επίσημο το service για την εγγύηση.

Είναι σε longlife ρυθμισμένο το αυτοκίνητο ή σε στάνταρ service?

Στάνταρ, σε 15.000 μου είπε …. Πως γίνετε να μην έχει μια κοινή γραμμή  αυτό δεν καταλαβαίνω…

11 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Στα 1000 χλμ είναι υπερβολή. Δεν είναι Niva του '89. :P 

Τώρα (για το ψυχολογικό πιο πολύ) κι εγώ έκανα αλλαγή στα ~7000 απ' όταν το πήρα, αλλά δε θα γινόταν τίποτα και να μη το έκανα. To στάνταρ service είναι στα 15.000 χλμ ή στον 1 χρόνο - ότι έρθει πιο νωρίς! Μην ξεχαστείς και πεις "α, δεν έχω κάνει πολλά χλμ, του χρόνου". 

• Like 1

Ήθελα και εγώ να σα αλλάξω μετά το στρώσιμο και στα 2 vag που πηρα και η αντιπροσωπείες (διαφορετικές) ήταν κάθετα αρνητικές. Εν τελεί το ένα το πήγα στις 7500 κ το άλλο κανονικά στις 15500

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stefanosnik είπε

Στάνταρ, σε 15.000 μου είπε …. Πως γίνετε να μην έχει μια κοινή γραμμή  αυτό δεν καταλαβαίνω…

Είναι μια απλή ρύθμιση στον εγκέφαλο. Εμένα το troc  είχε έρθει ρυθμισμένο με 30.000 χλμ αλλαγή λαδιών (longlife service) ή κάθε 2 χρόνια. Αυτό μου έδινε το πλεονέκτημα οτι εγώ άλλαζα τα λάδια κάθε 15.000 εκτός επίσημου δικτύου και σε κάθε 30.000 πήγαινα στο επίσημο με δικα μου λάδια για να παίρνω την σφραγίδα του επίσημου service ωστε να ισχύει η εγγύηση. Σε κάποιο service  μου αλλάξανε την ρύθμιση και ο υπολογιστής του αυτοικινήτου ζήταγε αλλαγή λαδιών στα 15.000. Μετά από παράπονα μου αλλάξανε την σχετική ρύθμιση και όλα καλα...

Το ίδιο ρυθμισμένο ήταν και το passat μου μοντέλο του 2016 και έκανα ακριβώς τα ίδια..

Επεξ/σία από tzezanasi

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα!

αποφασισαμε και εμείς να πάρουμε το καινούριο t-roc 1.5, 150 χειροκίνητο. 

Μας είπαν ότι υπάρχει έτοιμο που έρχεται τώρα με το πλοίο και θα περιμένουμε 1-1,5 μήνα. 

Αν όμως λέει αυξηθεί ο τιμοκατάλογος μέχρι να φτάσει, τότε θα πληρώσουμε τη νέα τιμή. 
Στην πεζό που ειχα ρωτήσω για το 2008 δεν ίσχυε αυτό, δεσμεύσεις την τιμή της ημερομηνίας που το κλείνεις. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, letryf είπε

Καλησπέρα!

Μας είπαν ότι υπάρχει έτοιμο που έρχεται τώρα με το πλοίο και θα περιμένουμε 1-1,5 μήνα. 

Αν όμως λέει αυξηθεί ο τιμοκατάλογος μέχρι να φτάσει, τότε θα πληρώσουμε τη νέα τιμή. 
Στην πεζό που ειχα ρωτήσω για το 2008 δεν ίσχυε αυτό, δεσμεύσεις την τιμή της ημερομηνίας που το κλείνεις. 

Η πουστι@ στο μεγαλείο τους. Όλες οι αντιπροσωπείες είναι για σφαλιάρες. Πήρα το 1.0 22750 με αρκετά έξτρα και μεταλλικό χρώμα κάμερα οπισθοπορείας ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και ψηφιακό καντράν και τώρα για το ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια έξτρα και τα led που το δικό μου δεν έχει ξεκινάει από 25. Αν βάλεις και χρηματοδότηση το 28 και κάτι είναι το λιγότερο.

Επεξ/σία από tilaverboy

3 ώρες πριν, letryf είπε

Καλησπέρα!

Κ αν θέλεις κ κάποια έξτρα, πόσο καιρό θα κάνει?

4 ώρες πριν, ilias78 είπε

Κ αν θέλεις κ κάποια έξτρα, πόσο καιρό θα κάνει?

5-6 μήνες και σίγουρα θα φάω τις επόμενες αυξήσεις στο κεφάλι. 
Κοιτούσαμε και το 2008 που είχε 26300 το φουλ έξτρα μοντέλο και με πήραν μια μέρα τηλέφωνο ότι πλέον έχει 27900. 
Είναι σίγουρο ότι θα αυξηθούν και άλλο οι τιμές και ούτως ή άλλως από τα έξτρα δεν υπάρχει κάτι που θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε. 
Ίσως μόνο το iq drive αν είχαμε πάρει αυτοματο, το οποίο δεν είναι βολικό στο μηχανικό. 

οι τιμές γενικά έχουν ξεφύγει. Ένας φίλος μου πήρε το φθινόπωρο το 3008 με 30χιλ και τώρα ακριβώς το ίδιο αμάξι έχει 37. 

5 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Η πουστι@ στο μεγαλείο τους. Όλες οι αντιπροσωπείες είναι για σφαλιάρες. Πήρα το 1.0 22750 με αρκετά έξτρα και μεταλλικό χρώμα κάμερα οπισθοπορείας ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και ψηφιακό καντράν και τώρα για το ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια έξτρα και τα led που το δικό μου δεν έχει ξεκινάει από 25. Αν βάλεις και χρηματοδότηση το 28 και κάτι είναι το λιγότερο.

Το style που θελουμε εμείς που έχει μέσα αισθητήρες μπρος-πίσω, led, αυτοματο παρκάρισμα, και πολλά αλλα στη βασική έκδοση του, έχει 27700. 

3 ώρες πριν, letryf είπε

Κοιτούσαμε και το 2008 που είχε 26300 το φουλ έξτρα μοντέλο και με πήραν μια μέρα τηλέφωνο ότι πλέον έχει 27900. 
Είναι σίγουρο ότι θα αυξηθούν και άλλο οι τιμές και ούτως ή άλλως από τα έξτρα δεν υπάρχει κάτι που θα χρειαζόμουν οπωσδήποτε. 
Ίσως μόνο το iq drive αν είχαμε πάρει αυτοματο, το οποίο δεν είναι βολικό στο μηχανικό. 

οι τιμές γενικά έχουν ξεφύγει. Ένας φίλος μου πήρε το φθινόπωρο το 3008 με 30χιλ και τώρα ακριβώς το ίδιο αμάξι έχει 37. 

Το style που θελουμε εμείς που έχει μέσα αισθητήρες μπρος-πίσω, led, αυτοματο παρκάρισμα, και πολλά αλλα στη βασική έκδοση του, έχει 27700. 

Θα έχει ασύρματο CarPlay με Wi-Fi? Είναι πολύ βολικό να ξέρετε. Εγώ δεν έβαλα το navi μου βγάζει όμως  από το we upgrade να το αγοράσω στα 700 ευρώ. Το ψήνω κάποια στιγμή να το αγοράσω ώστε να περνάει και τους χάρτες στο ψηφιακό καντράν. Επίσης να περάσετε μεμβράνες οποτε με το καλό παραλάβετε.

• Like 1

5 ώρες πριν, letryf είπε

Αυτό για μένα είναι τεράστιο φάουλ για τις εταιρείες. Θες να παραγγείλεις ένα αυτοκίνητο όπως ακριβώς το θες, ειδικά απ τη στιγμή που η αγορά του απαιτεί ένα σεβαστό πόσο, κ πρέπει να περιμένεις μισό κ βάλε χρόνο για να το έχεις. Θα πρέπει εκεί στις γραμμές παραγωγής, να βάλουν άλλη μια γιαυτόν ακριβώς το λόγο. Να φτιάχνουν αυτοκίνητα με έξτρα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ilias78 είπε

Αυτό για μένα είναι τεράστιο φάουλ για τις εταιρείες. Θες να παραγγείλεις ένα αυτοκίνητο όπως ακριβώς το θες, ειδικά απ τη στιγμή που η αγορά του απαιτεί ένα σεβαστό πόσο, κ πρέπει να περιμένεις μισό κ βάλε χρόνο για να το έχεις. Θα πρέπει εκεί στις γραμμές παραγωγής, να βάλουν άλλη μια γιαυτόν ακριβώς το λόγο. Να φτιάχνουν αυτοκίνητα με έξτρα.

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους ημιαγωγούς και με τα καλώδια. Ελέω του πολέμου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...