Astreos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, stefanosnik είπε Καλησπέρα παιδιά , σκοπεύω να προβώ σε αγορά Του. T -roc 1.5 150hp ( η επιλογή Του κινητήρα έγινε λόγο ότι θελω να πάρω για πρώτη φορά αυτόματο , δεν έχω οδήγηση ποτέ μου αυτόματο ) .. για πείτε απόψεις ; Εσείς που το έχετε αξίζει ; Θα το ξανά περνατε ; Όταν οδήγησα για πρώτη φορά αυτόματο, δεν ήθελα να ξαναγυρίσω σε χειροκίνητο. Από εκεί και πέρα τα DSG του group είναι μέτρια σε θέματα αξιοπιστίας, αλλά πολύ ευχάριστα στην οδήγηση. Ο 1.5 συνεργάζεται καλά με το αυτόματο και πραγματικά θα το απολαύσεις. Απλά θέλει λίγο προσοχή στο χειρισμό το DSG (π.χ. όχι απότομες αλλαγές μπροστά-όπισθεν χωρίς πλήρη ακινησία του οχήματος, googlare για οδηγίες). Μπορεί να έχουν ακουστεί κάποια θέματα αξιοπιστίας, αλλά εκτιμώ ότι τα περισσότερα προβλήματα ήταν σε παλιότερα μοντέλα και έχουν ξεπεραστεί και αφού δεν είσαι ταξιτζής να το "σκίσεις" και δείχνεις τη δέουσα προσοχή, δε θα έχεις πρόβλημα. 2
mak3don Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Astreos είπε Απλά θέλει λίγο προσοχή στο χειρισμό το DSG (π.χ. όχι απότομες αλλαγές μπροστά-όπισθεν χωρίς πλήρη ακινησία του οχήματος, googlare για οδηγίες) Έχω παρατηρήσει επίσης πως στο παρκάρισμα και ειδικά ανηφόρα/κατηφόρα είναι καλύτερα να τραβήξω πρώτα χειρόφρενο και μετά να βάλω τον λεβιέ στην θέση P, όταν τα κάνω ανάποδα πρώτα P και μετά χειρόφρενο σχεδόν πάντα όταν αφήσω το φρένο το αμάξι τσουλαει πολύ λίγο ίσως και ένα η δύο εκατοστά και μετά ο λεβιές κάνει ένα μαγκωμα για να πάει στην θέση D/R. Υποθέτω πως με το λίγο τσουλημα που κάνει κάτι γίνεται με τα γρανάζια του κιβωτίου και ζοριζετε μετα 1
Astreos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, mak3don είπε Έχω παρατηρήσει επίσης πως στο παρκάρισμα και ειδικά ανηφόρα/κατηφόρα είναι καλύτερα να τραβήξω πρώτα χειρόφρενο και μετά να βάλω τον λεβιέ στην θέση P, όταν τα κάνω ανάποδα πρώτα P και μετά χειρόφρενο σχεδόν πάντα όταν αφήσω το φρένο το αμάξι τσουλαει πολύ λίγο ίσως και ένα η δύο εκατοστά και μετά ο λεβιές κάνει ένα μαγκωμα για να πάει στην θέση D/R. Υποθέτω πως με το λίγο τσουλημα που κάνει κάτι γίνεται με τα γρανάζια του κιβωτίου και ζοριζετε μετα Δεν έχει ανάγκη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά μου φαίνεται καλύτερα πρώτα το χειρόφρενο και μετά θέση Ρ
tzezanasi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2022 στις 11:22 ΜΜ, stefanosnik είπε Καλησπέρα παιδιά , σκοπεύω να προβώ σε αγορά Του. T -roc 1.5 150hp ( η επιλογή Του κινητήρα έγινε λόγο ότι θελω να πάρω για πρώτη φορά αυτόματο , δεν έχω οδήγηση ποτέ μου αυτόματο ) .. για πείτε απόψεις ; Εσείς που το έχετε αξίζει ; Θα το ξανά περνατε ; Το έχω σε αυτόματο το 1.5 150hp. Δυστυχώς δεν έχουν επιλυθεί ακόμη τα προβλήματα αξιοπιστίας του. Μου αλλάξανε τώρα στα 50.000 πολύδισκο με τα προβλήματα να έχουν αρχίσει να φαίνονται από τα 40.000. Επειδή είχα διαφορα VW με dsg από το 2012 και μου είχαν αλλάξει dsg στα πλαίσια εγγυήσεων αρκετές φορές, είχα φροντίσει για επέκταση της εγγύησης στα 4 έτη καθώς το πήρα το 2018 και το κάλυψε η επέκταση μέσω της ασφαλιστικής. Είναι όντως πραγματική απόλαυση στην οδήγηση θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι συνεχίζουν να είναι προβληματικά τα dsg. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από tzezanasi 1
stefanosnik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 11:48 ΜΜ, tzezanasi είπε Το έχω σε αυτόματο το 1.5 150hp. Δυστυχώς δεν έχουν επιλυθεί ακόμη τα προβλήματα αξιοπιστίας του. Μου αλλάξανε τώρα στα 50.000 πολύδισκο με τα προβλήματα να έχουν αρχίσει να φαίνονται από τα 40.000. Επειδή είχα διαφορα VW με dsg από το 2012 και μου είχαν αλλάξει dsg στα πλαίσια εγγυήσεων αρκετές φορές, είχα φροντίσει για επέκταση της εγγύησης στα 4 έτη καθώς το πήρα το 2018 και το κάλυψε η επέκταση μέσω της ασφαλιστικής. Είναι όντως πραγματική απόλαυση στην οδήγηση θα πρέπει να ξέρεις όμως ότι συνεχίζουν να είναι προβληματικά τα dsg. Aναφερεσαι σε μοντελο του 2018 , απο οτι διαβαζω και αλλου τα πιο πολλα θεματα τα εχουν λυσει... εχει ερθει το δικο μου στην αντιπροσωπεία και περιμενω σε λιγες μερες να βγαλουν αδεια , πινακιδες για να παραλαβω 😁. παιδια ερωτηση , τελικα θελουν στρωσιμο τα καινουργια αμαξια ? και αν ναι τι προτεινετε? Thaaaanks
paylidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, stefanosnik είπε παιδια ερωτηση , τελικα θελουν στρωσιμο τα καινουργια αμαξια ? και αν ναι τι προτεινετε? Φυσικα και θελει. Μεσα στο βιβλιο οδηγιών το γραφει κανονικά στο VAG, και ποσο και πως
nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, stefanosnik είπε παιδια ερωτηση , τελικα θελουν στρωσιμο τα καινουργια αμαξια ? και αν ναι τι προτεινετε? κανε ότι γραφει το βιβλιαρακι οπως λέει και ο φιλος απο πάνω αλλα κι αν δεν το κανεις μην ανησυχεις , το έχουν "στρωσει" άλλοι για σενα ....
stefanosnik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, nik0laus είπε , το έχουν "στρωσει" άλλοι για σενα .... Δεν το Κατάλαβα αυτό … 🤔
nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, stefanosnik είπε Δεν το Κατάλαβα αυτό … 🤔 Μια βολτα σε τελωνειακους χωρους αποθηκευσης τις ημερες παραλαβης των οχηματων κατα την εισαγωγη τους θα σε διαφωτισει αναλογα ... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από nik0laus
stefanosnik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, nik0laus είπε Μια βολτα σε τελωνειακους χωρους αποθηκευσης τις ημερες παραλαβης των οχηματων κατα την εισαγωγη τους θα σε διαφωτισει αναλογα ... α τόσο καλά…. Ωραίοι…
nik0laus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, stefanosnik είπε α τόσο καλά…. Ωραίοι… Μη σε πιανει αγχος... Υπαρχει η εγγύηση...
Tenshi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, stefanosnik είπε α τόσο καλά…. Ωραίοι… 25 λεπτά πριν, nik0laus είπε Μη σε πιανει αγχος... Υπαρχει η εγγύηση... Είναι και κάτι εξαιρετικές κάθετες μονάδες που το αμάξι μπαίνει στο αναβατόριο με χειρόφρενο.
spyrossss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μην τρομάζετε τον άνθρωπο ρε παιδιά 😂 Όλα τα αυτοκίνητα από το εργοστάσιο μέχρι να γίνει η διαδικασία pdi,όπου ανάλογα την μάρκα,γίνεται είτε στα logistics πριν παραδοθεί στην αντιπροσωπεία ή πηγαίνει απευθείας για pdi στην αντιπροσωπεία. Μέχρι όμως να γίνει το pdi έχει τις βασικές λειτουργίες για να το μεταφερεις ,πχ να μην υπερβαίνει τα 20-30km/h. Επισης δεν θα κάτσουν να σκίσουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο,θα προτιμήσουν κάποιο σπορ που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον 😁 Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από spyrossss
Ntinaras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/1/2022 στις 11:22 ΜΜ, stefanosnik είπε Καλησπέρα παιδιά , σκοπεύω να προβώ σε αγορά Του. T -roc 1.5 150hp ( η επιλογή Του κινητήρα έγινε λόγο ότι θελω να πάρω για πρώτη φορά αυτόματο , δεν έχω οδήγηση ποτέ μου αυτόματο ) .. για πείτε απόψεις ; Εσείς που το έχετε αξίζει ; Θα το ξανά περνατε ; Αυτο ακριβως οδηγαω περιστασιακα, ειναι φανταστικο στην οδηγηση. Επισης εχει ενα τρομερο Infotainment system (android auto και apple carplay) που συνδεεις το κινητο και κανει πρακτικα cast το κινητο στην οθονη του. η καταναλωση ειναι παρα πολυ καλη, μεσα στη πολη 8.1, σε τρελη κινηση καθε μερα, και σε ταξιδια με το adaptive cruise control πεφτει στο εξωπραγματικο 5.1 αν κινεισαι μεχρι 120χλμ. Τα πλαστικα του ειναι οντως φτηνιαρικα και σκατενια μεσα, και τριζουν ηδη απο τα 10.000χλμ οταν τα ακουμπας... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Ntinaras 2
tilaverboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αυτο ακριβως οδηγαω περιστασιακα, ειναι φανταστικο στην οδηγηση. Επισης εχει ενα τρομερο Infotainment system (android auto και apple carplay) που συνδεεις το κινητο και κανει πρακτικα cast το κινητο στην οθονη του. η καταναλωση ειναι παρα πολυ καλη, μεσα στη πολη 8.1, σε τρελη κινηση καθε μερα, και σε ταξιδια με το adaptive cruise control πεφτει στο εξωπραγματικο 5.1 αν κινεισαι μεχρι 120χλμ. Τα πλαστικα του ειναι οντως φτηνιαρικα και σκατενια μεσα, και τριζουν ηδη απο τα 10.000χλμ οταν τα ακουμπας... Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τριγμούς. Ναι όντως τα πλαστικά δεν είναι και τα καλύτερα αλλά είναι δεμένο αυτοκίνητο. Η πληροφόρηση στο τιμόνι είναι αρκετά καλή όχι τέλεια. Επίσης έχει εξαιρετικά φρένα γιατί έχει δισκόφρενα εμπρός πίσω ακόμα και στην μικρή έκδοση που οδηγώ εγώ. Το infotainment είναι υπέροχο και τρομερά γρήγορο. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από tilaverboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα