speedman_26 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Και υβριδικό αν είναι πάλι πληρώνει φόρο πολυτελείας;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 55 λεπτά πριν, speedman_26 είπε Και υβριδικό αν είναι πάλι πληρώνει φόρο πολυτελείας; Ναι .. έκπτωση έχει στο τέλος ταξινόμησης.
tilaverboy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, omitziz είπε Γιατί απορείς? Υπάρχουν οικογένειες χωρίς οικονομικά προβλήματα ή εταιρικά ή leasing Θα σου πω λοιπόν πως μέσα σε ένα έτος συζητώντας με τον πατέρα μου και βάζοντας τα κάτω είδαμε πως θέλαμε 7000 ευρώ για το εν λόγω αμάξι. Αναφέρομαι σε σηματάκι, φόρο πολυτελείας,ελαστικά και βενζίνη(αφού σε λιγότερο από ένα έτος κάνουμε 15000km ) συν σέρβις μόνο σε αντιπροσωπεία που το μικρότερο σέρβις ξεκινούσε από 300 ευρώ και το μεγαλύτερο 2500 ευρώ αλλάζοντας καδένα. Δεν ξέρω για μισθούς αλλά και 25.000 ευρώ να βγάζεις το χρόνο τα 7000 ευρώ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δεδομένων και άλλων παγίων εξόδων πχ ενφια και από τη στιγμή που με ένα αυτοκίνητο μικρότερων κυβικών πέφτεις σε μικρότερα ποσά το έτος 4000 ευρώ θεωρώ ανόητο να συνεχίζεις να στηρίζεις ένα αδηφάγο αμάξι. Τα υβριδικά είναι μεγάλη απατεωνιά. Είναι υβριδικά εφόσον κινείσαι στο κέντρο. Μόλις βγεις και πας πάνω από 70, που αν βγεις στην εθνική Αθηνών Λαμίας ή Αττική οδό ή θα σε πατήσουν ή θα το πατήσεις. Εάν το πατήσεις ρουφάει πολύ βενζίνη. Δες κατανάλωση το εντυπωσιακό ChR hybrid που είναι 1800. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από tilaverboy
tsipakis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Θα σου πω λοιπόν πως μέσα σε ένα έτος συζητώντας με τον πατέρα μου και βάζοντας τα κάτω είδαμε πως θέλαμε 7000 ευρώ για το εν λόγω αμάξι. Αναφέρομαι σε σηματάκι, φόρο πολυτελείας,ελαστικά και βενζίνη(αφού σε λιγότερο από ένα έτος κάνουμε 15000km ) συν σέρβις μόνο σε αντιπροσωπεία που το μικρότερο σέρβις ξεκινούσε από 300 ευρώ και το μεγαλύτερο 2500 ευρώ αλλάζοντας καδένα. Δεν ξέρω για μισθούς αλλά και 25.000 ευρώ να βγάζεις το χρόνο τα 7000 ευρώ δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δεδομένων και άλλων παγίων εξόδων πχ ενφια και από τη στιγμή που με ένα αυτοκίνητο μικρότερων κυβικών πέφτεις σε μικρότερα ποσά το έτος 4000 ευρώ θεωρώ ανόητο να συνεχίζεις να στηρίζεις ένα αδηφάγο αμάξι. Τα υβριδικά είναι μεγάλη απατεωνιά. Είναι υβριδικά εφόσον κινείσαι στο κέντρο. Μόλις βγεις και πας πάνω από 70, που αν βγεις στην εθνική Αθηνών Λαμίας ή Αττική οδό ή θα σε πατήσουν ή θα το πατήσεις. Εάν το πατήσεις ρουφάει πολύ βενζίνη. Δες κατανάλωση το εντυπωσιακό ChR hybrid που είναι 1800. εισαι ασχετος και μη λες μπαρουφες. μια χαρα παει υβριδικα σε αττικη οδο και εθνικες το chr hybrid με καταναλωση πολυ μικρη
AnnaGabriela Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας παιδιά εμείς πήραμε το t roc 1000cc καινούριο ! Μετα Από ένα χρονο μας αφησε κυριολεκτικά στο δρόμο!!!! Δίσκο πλατό!!!!( Το προηγούμενο αμάξι που είχαμε ήταν το Polo και αλλάξαμε Δίσκο πλατό μετά από 12 χρόνια!!)Φυσικά δεν το κάλυψε η εγγύηση!!! Και ενός φίλου μας το ιδιο αμάξι μετά από 10 μήνες δίσκο πλατό...τυχαίο;;; 1
turbat0s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, AnnaGabriela είπε Γεια σας παιδιά εμείς πήραμε το t roc 1000cc καινούριο ! Μετα Από ένα χρονο μας αφησε κυριολεκτικά στο δρόμο!!!! Δίσκο πλατό!!!!( Το προηγούμενο αμάξι που είχαμε ήταν το Polo και αλλάξαμε Δίσκο πλατό μετά από 12 χρόνια!!)Φυσικά δεν το κάλυψε η εγγύηση!!! Και ενός φίλου μας το ιδιο αμάξι μετά από 10 μήνες δίσκο πλατό...τυχαίο;;; Πόσα χλμ έχει? Πόσο πήγε η αντικατάσταση? Σε ποιά αντιπροσωπεία έγιναν οι εργασίες?
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 10:58 ΠΜ, AnnaGabriela είπε Γεια σας παιδιά εμείς πήραμε το t roc 1000cc καινούριο ! Μετα Από ένα χρονο μας αφησε κυριολεκτικά στο δρόμο!!!! Δίσκο πλατό!!!!( Το προηγούμενο αμάξι που είχαμε ήταν το Polo και αλλάξαμε Δίσκο πλατό μετά από 12 χρόνια!!)Φυσικά δεν το κάλυψε η εγγύηση!!! Και ενός φίλου μας το ιδιο αμάξι μετά από 10 μήνες δίσκο πλατό...τυχαίο;;; Όχι, δεν είναι τυχαίο. Το πρόβλημα με τον συμπλέκτη στο T-ROC 1.0 είναι γνωστό. Εμφανίζεται συνήθως στα 2-3 χιλιάδες χιλιόμετρα, σπανιότερα μέχρι τα 10 χιλιάδες, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει μεγάλο αριθμό από αυτοκίνητα. Ευτυχώς, στο δικό μου , ακόμα δεν έχω κάποιο θέμα (με 17.000 χιλιόμετρα). Ελπίζω να 'μαι τυχερός. 1
tilaverboy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 19/2/2020 στις 8:01 ΜΜ, Haldol είπε Όχι, δεν είναι τυχαίο. Το πρόβλημα με τον συμπλέκτη στο T-ROC 1.0 είναι γνωστό. Εμφανίζεται συνήθως στα 2-3 χιλιάδες χιλιόμετρα, σπανιότερα μέχρι τα 10 χιλιάδες, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει μεγάλο αριθμό από αυτοκίνητα. Ευτυχώς, στο δικό μου , ακόμα δεν έχω κάποιο θέμα (με 17.000 χιλιόμετρα). Ελπίζω να 'μαι τυχερός. Γνωρίζεις εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το δίσκο πλατώ? Καινούργιο πήρα προ 3 εβδομάδων και για αυτό είπα να ρωτήσω. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από tilaverboy
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, tilaverboy είπε Γνωρίζεις εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το δίσκο πλατώ? Καινούργιο πήρα προ 3 εβδομάδων και για αυτό είπα να ρωτήσω. Στα καινούρια πρέπει να το έχουν επιλύσει. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε στα '17 - '18 μόνο.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, tilaverboy είπε Γνωρίζεις εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα με το δίσκο πλατώ? Καινούργιο πήρα προ 3 εβδομάδων και για αυτό είπα να ρωτήσω. Δεν υπάρχει κανένα θέμα.... το ελυσαν εντος του 2018-αρχές 19 Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2021 από paylidis 1
tilaverboy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν υπάρχει κανένα θέμα.... το ελυσαν εντος του 2018-αρχές 19 Κερνάω καφέ σε ευχαριστώ 1
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μη σε απασχολει κάτι κοιτα να χαρείς το αμαξι σου, κανε του καλο στρώσιμο και θα το χαίρεσαι για χρόνια... ξερω δεκάδες περιπτωσεις ατόμων με "προβληματικους κωδικους μοτέρ" που με σωστή συμπεριφορα στο μοτερ δεν έχουν προβλημα οταν άλλοι τοσοι ωρυόταν οτι ειναι λαδιέρες... και τογιοτα να παρεις εαν δε του συμπεριφερεσαι σωστα λαδιερα θα καταληξει.... 1
Haldol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε ξερω δεκάδες περιπτωσεις ατόμων με "προβληματικους κωδικους μοτέρ" που με σωστή συμπεριφορα στο μοτερ δεν έχουν προβλημα οταν άλλοι τοσοι ωρυόταν οτι ειναι λαδιέρες... και τογιοτα να παρεις εαν δε του συμπεριφερεσαι σωστα λαδιερα θα καταληξει.... Ακριβώς. Το μοτέρ συνήθως τα καταστρέφουν οι ιδιοκτήτες που δε τα συντηρούν. Όχι ότι δεν υπάρχουν και προβληματικές σχεδιάσεις από κάθε εταιρεία, αλλά 8 στις 10 περιπτώσεις που έχω ακούσει ότι κάποιο αμάξι είναι "λαδιέρα", τα καημένα τα λάδια έχουν ν' αλλαχτούν απ'την εποχή του Νώε. 2
stefanosnik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , σκοπεύω να προβώ σε αγορά Του. T -roc 1.5 150hp ( η επιλογή Του κινητήρα έγινε λόγο ότι θελω να πάρω για πρώτη φορά αυτόματο , δεν έχω οδήγηση ποτέ μου αυτόματο ) .. για πείτε απόψεις ; Εσείς που το έχετε αξίζει ; Θα το ξανά περνατε ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα