Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ritualistic είπε

το εχω δει κ αυτο πολυ κακες κριτικες δυστυχως αλλιως θα σε ειχα ειδοποιησει 😆

κριμα... 😕 και ειδα φωτο/βιντεο απο VW & Skoda και αναθαρησσα!

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

κριμα... 😕 και ειδα φωτο/βιντεο απο VW & Skoda και αναθαρησσα!

αμα δουλευε σωστα θα ηταν οντως εξαιρετικη λυση παντως!

Δημοσ.

Μια που πιάσαμε το offtopic :-), για android auto (για group, αν αυτό βοηθάει) έχουμε κάποια δοκιμασμένη πρόταση; Και ιδανικά από Ελλάδα ή EU (για λόγους τελωνείου)

ΥΓ είδα αυτό που πρότεινε ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ritualistic είπε

το εχω δει κ αυτο πολυ κακες κριτικες δυστυχως αλλιως θα σε ειχα ειδοποιησει 😆

Το έχουν γνωστοί μου χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Το έχουν γνωστοί μου χωρίς κανένα πρόβλημα

Μπορει να δουλευει και σε καποιους χωρις θεμα αλλα οι κριτικες στο αμαζον ειναι απογοητευτικες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Μπορει να δουλευει και σε καποιους χωρις θεμα αλλα οι κριτικες στο αμαζον ειναι απογοητευτικες

Μιλάμε για το ίδιο προϊόν  ή γενικά γι αυτούς του  είδους?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ,  θα ηθελα κάποιες απόψεις και στην ουσία  τις γνώσεις σας ! 
Εχω το TRoc( 1.5 dsg sport )  από τον Απρίλιο  , για αρχή θελω να αλλάξω ζάντες ( μαύρες , δεν μπορώ να βλέπω άλλο τις ασημένιες )  το θέμα μου είναι ότι θελω να βάλω 19αρα  άντε στην χειρότερη 18αρα…

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι αλλάζει οδηγικά ( εκτός καταναλώσης  ) όσο πιο μεγάλη ζάντα βάζεις ;  Διάβασα ένας έγραφε έβαλα 19αρα και μετά λεει πήγα το χαμήλωσα γιατί  κάτι δεν Τπυ άρεσε στην οδηγήσει αλλά δεν έλεγε τι … και επειδή είναι το πρώτο μου αμάξι  δεν θελω να κάνω πράγματα που θα μετανιώσω απλά θελω να καταλάβω τι παίζει ακριβώς…

Επεξ/σία από stefanosnik
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

Καλησπέρα παιδιά ,  θα ηθελα κάποιες απόψεις και στην ουσία  τις γνώσεις σας ! 
Εχω το TRoc( 1.5 dsg sport )  από τον Απρίλιο  , για αρχή θελω να αλλάξω ζάντες ( μαύρες , δεν μπορώ να βλέπω άλλο τις ασημένιες )  το θέμα μου είναι ότι θελω να βάλω 19αρα  άντε στην χειρότερη 18αρα…

μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι αλλάζει οδηγικά ( εκτός καταναλώσης  ) όσο πιο μεγάλη ζάντα βάζεις ;  Διάβασα ένας έγραφε έβαλα 19αρα και μετά λεει πήγα το χαμήλωσα γιατί  κάτι δεν Τπυ άρεσε στην οδηγήσει αλλά δεν έλεγε τι … και επειδή είναι το πρώτο μου αμάξι  δεν θελω να κάνω πράγματα που θα μετανιώσω απλά θελω να καταλάβω τι παίζει ακριβώς…

Για να παραμείνει ακριβώς η ίδια διάμετρος της ροδας, όσο αυξάνει η ζάντα, μικραίνει το λάστιχο 

Ετσι όσο μικρότερο είναι το λάστιχο τόσο πιο σκληρό γίνεται το αυτοκίνητο σε αίσθηση όταν περνάει από λακκούβες. Δεν απορροφάει το λάστιχο παρά μόνο η ανάρτηση 

Βεβαια το αυτοκίνητο στρίβει καλύτερα γιατί το μικρό προφίλ του ελαστικού  βοηθάει σε αυτό 

Αν είναι μεγάλο το προφίλ τότε παίρνει παραμορφώσεις και δεν μας βοηθάει στην στροφή 

Κάπου κερδίζεις αλλά κάπου χάνεις 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ενως μεαχειρισμενου ΤRoc '20 με τα 150PS και το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων.

Απο αυτους που το εχουν για τι καταναλωση μιλαμε μεσα στην πολη?

Επισης διαβασα στις προηγουμενες σελιδες για προβληματα με το DSG, κατι που να πρπει να προσεξω οταν θα παω στην αντιπρωσωπεια της VW να το ελεγξω?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, no_thanks18 είπε

Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ενως μεαχειρισμενου ΤRoc '20 με τα 150PS και το αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων.

Απο αυτους που το εχουν για τι καταναλωση μιλαμε μεσα στην πολη?

Επισης διαβασα στις προηγουμενες σελιδες για προβληματα με το DSG, κατι που να πρπει να προσεξω οταν θα παω στην αντιπρωσωπεια της VW να το ελεγξω?

Μικτό κύκλο γύρω στα 7-7.5 υπολόγιζε, μέση στη πόλη αμιγώς θα έλεγα κοντά στα 9..

το dsg είναι όντως ένα θέμα, δε μπορείς να προλάβεις κάτι, μπορεί να το πάρεις και μια εβδομάδα μετά να σπάσει ή μπορεί και να σου πάει χρόνια 

προσωπικα θα σου πω ότι δε μου άρεσε ως αμάξι, και ειδικά η πρώτη γενιά είναι με διαφορά χειρότερη από την δεύτερη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...