Προς το περιεχόμενο

VW T ROc

Marios g.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αποφασισει για αγορα αυτο το αυτοκινητο το θεμα εινα οτι θα το χρησιμοποιω το πολυ 3 μηνες το χρονο που σημαινει 10.000 χλμ ετησιως. Βοηθεια επιλογης κινητηρα θα ηθελα:

Α) 1.5 TSI 150 HP

Β) 2.0 TDi 150 HP 4 MOTION

Γ) 2.0 TSi 190 HP 4 MOTION

Δεν καιγομαι για τα βουνα με χιονια.

Με φοβιζουν λιγο και τα σκληρα πλαστικα.

Εγω σκεφτομαι για τον 1.5 TSI 150 HP και διαφορα χρηματων να την δωσω σε προεαραιτεκο εξοπλισλο.

ο λογος 1.000 φορος πολυτελειας + τελη κυκλοφοριας + καταναλωση παραπανω βγαζω ενα ταξιδακι 10 -12 μερες σε εξωτερικο π.χ. μπαλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρες από μια μάντρα ένα yaris mk1 του 2000 να σωθείς και κάνεις με τα ρέστα ένα ταξίδι στη Μοζαμβίκη και νοικιάζεις από κει κάνενα vw

• Like 2

Μια χαρά είναι ο 1.5 με τα 150ps και από θέμα επιδόσεων και από θέμα οικονομίας λόγω του συστήματος απενεργοποίησης των κυλίνδρων που διαθέτει.... τι να το κάνεις 2λιτρο , όσο για τα πλαστικά είναι κατά πολύ ανώτερα από άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας με "μαλακά" πλαστικά.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Ναι οταν ερχομαι ελλαδα μου αρεσει να ταξιδευω αλλα δεν αξιζει να πληρωνω 2400€  για το 3μηνο που ειμαι εδω και να εχω ενοικιασμενο αυτοκινητο.

Όμορφο αυτοκινητάκι, ακόμα και τον 1.0 turbo με τα 115 άλογα να είχε θα τράβαγε μια χαρά.

Στην VW βάλαν το T-Roc στην θέση του παλιότερου Tiguan και μεταφέραν το Tiguan στην upper SUV  κατηγορία, μεγαλώνοντας τους χώρους του.

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 9/5/2019 στις 11:08 ΜΜ, Marios g. είπε

.Εγω σκεφτομαι για τον 1.5 TSI 150 HP και διαφορα χρηματων να την δωσω σε προεαραιτεκο εξοπλισλο.

Αυτό θα κάνεις, την απάντηση την έχεις δώσει ο ίδιος. 

Μια χαρά είναι ο 1500αρης και μια χαρά πλαστικά έχει το t-roc. Σκληρά είναι σε περίπτωση που θέλεις να κοιμηθείς πάνω σε αυτά. 

• Like 1

Το T-ROC έχει όντως σκληρά πλαστικά, αλλά είναι ποιοτικά. Έχουν ωραία συναρμογή και δε πιστεύω ότι θ' αρχίσουν οι τριγμοί μετά από 20- 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο η σκληρότητα των πλαστικών σ' ένα αμάξι για την ποιότητα του εσωτερικού.

Στο θέμα των κινητήρων τώρα, ο 1.5 150PS είναι γνωστό ότι παρουσιάζει πρόβλημα (το λεγόμενο "kangarooing", ψάξε και σε site του εξωτερικού). Οπότε δε τον συνιστώ. Οπότε, εφόσον ο 1.0 116PS δε σου αρκεί (για να μη τον αναφέρεις καν, μάλλον δε σου αρκεί) πήγαινε κατευθείαν στον δίλιτρο.

• Like 3
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, Haldol είπε

Στο θέμα των κινητήρων τώρα, ο 1.5 150PS είναι γνωστό ότι παρουσιάζει πρόβλημα (το λεγόμενο "kangarooing", ψάξε και σε site του εξωτερικού). Οπότε δε τον συνιστώ. Οπότε, εφόσον ο 1.0 116PS δε σου αρκεί (για να μη τον αναφέρεις καν, μάλλον δε σου αρκεί) πήγαινε κατευθείαν στον δίλιτρο.

Αν του βγει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο σασμαν τον καλύπτει ή εγγύηση όμως. Απ ότι ξέρω είναι θέμα Τζόκερ το kangarooing και αν είσαι από τους τυχερούς στο βγάζει αρκετά νωρίς. 

38 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Αν του βγει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο σασμαν τον καλύπτει ή εγγύηση όμως. Απ ότι ξέρω είναι θέμα Τζόκερ το kangarooing και αν είσαι από τους τυχερούς στο βγάζει αρκετά νωρίς. 

Ισχύει, τον καλύπτει η εγγύηση. Απλά το αναφέρω, διότι δε ξέρω κατά πόσο θέλει κάποιος να πάρει καινούριο αυτοκίνητο και μετά από 1- 2 μήνες να είναι συνεργείο.

• Like 1

• 2 μήνες μετά...
Στις 14/5/2019 στις 7:02 ΜΜ, Haldol είπε

Το T-ROC έχει όντως σκληρά πλαστικά, αλλά είναι ποιοτικά. Έχουν ωραία συναρμογή και δε πιστεύω ότι θ' αρχίσουν οι τριγμοί μετά από 20- 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο η σκληρότητα των πλαστικών σ' ένα αμάξι για την ποιότητα του εσωτερικού.

Καλησπέρα 

Επειδή δεν ξερω ακριβώς τι πρόβλημα ειναι αυτο που αναφέρεις, μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις ποσο σοβαρο ειναι και αν τελικα αξιζει η αγορα του  t roc;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορώ πως προτείνουν τα 2.0l αμάξια. Το αμάξι για να κυκλοφορήσει θέλει 1000 ευρώ. 600 ευρώ σηματάκι και 400 ευρώ φόρο πολυτελείας.  Είχαμε οικογενειακό 2.0l Tiguan και για να το πουλήσουμε σε αντιπροσωπεία μας έφυγε η πίστη και σχεδόν το χαρίσαμε. Πήραμε το 1.6 TDi T Roc στην πιο απλή έκδοση. Γενικά συμβουλή μου είναι όχι πάνω από 1600 κυβικά. Όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις τα μεγάλα κυβικά σου μένουν στο χέρι.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1

1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Απορώ πως προτείνουν τα 2.0l αμάξια. Το αμάξι για να κυκλοφορήσει θέλει 1000 ευρώ. 600 ευρώ σηματάκι και 400 ευρώ φόρο πολυτελείας.

Γιατί απορείς? Υπάρχουν οικογένειες χωρίς οικονομικά προβλήματα ή εταιρικά ή leasing 

7 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Απορώ πως προτείνουν τα 2.0l αμάξια. Το αμάξι για να κυκλοφορήσει θέλει 1000 ευρώ. 600 ευρώ σηματάκι και 400 ευρώ φόρο πολυτελείας.  Είχαμε οικογενειακό 2.0l Tiguan και για να το πουλήσουμε σε αντιπροσωπεία μας έφυγε η πίστη και σχεδόν το χαρίσαμε. Πήραμε το 1.6 TDi T Roc στην πιο απλή έκδοση. Γενικά συμβουλή μου είναι όχι πάνω από 1600 κυβικά. Όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις τα μεγάλα κυβικά σου μένουν στο χέρι.

+1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...