Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες κεανα μια επαναφορα δεδωμενον στο xiami redmi note 4 μου και εκατσα περιμενα να το κανιε 20-30 λεπτα ποσο εκανε και ανοιξε το κινητο εβαλα pin και εχει κολλησει στο σημειο που λεει MIUI 10 και δεν προχωραει,τι κανω;

Δημοσ.

Πρωτίστως μην ανοίγεις ιδιο θεμα σε πολλαπλά σημεία. 

Ποιο pin έβαλες; Της sim; Εκανες καθόλου τις αρχικές ρυθμίσεις που ζητά wifi, sim, κλπ ή απλά στο πρώτο boot γραφει miui 10 και τιποτα αλλο; Εκει δε μου κολλά το pin.

Επισης μηπως κάτω απο το miui 10 εχει ένα δεξι βελάκι για να ξεκινησεις τις ρυθμισεις. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σου λεω, προσπάθησε να μας ανεβάσεις μια εικονα/φωτογραφία

Το κινητό και η οθόνη του (βασικό αυτό) ήταν λειτουργικά πριν κάνεις factory reset;

Μηπως την ωρα που εκανε το πρώτο boot, το εκλεισες και το ανοιξες πάλι;

Κλείσε το κινητό (κρατα πατημένο το power), βγάλε sim και κάρτα μνήμης και αναψε το ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Dragora24 είπε

Μαγκες κεανα μια επαναφορα δεδωμενον στο xiami redmi note 4 μου και εκατσα περιμενα να το κανιε 20-30 λεπτα ποσο εκανε και ανοιξε το κινητο εβαλα pin και εχει κολλησει στο σημειο που λεει MIUI 10 και δεν προχωραει,τι κανω;

Επειδή το είχα πάθει και εγώ με το redmi note 2 όταν το είχα , έβγαλα τις σιμ το άφησα να φορτίσει πλήρως και μετά κράτησα αρκετή ώρα το κουμπί μέχρι που μου ξανά έκανε load τα πάντα και άνοιξε .

Τώρα αν δεν γίνει και έτσι προσπάθησε να το boot-αρεις με το κουμπί κλειδώματος και τα κουμπιά της φωνής. (Υπάρχουν σχετικά βίντεο στο YouTube). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...