p_under Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Αγαπητοί φίλοι, πριν 4 μήνες περίπου άλλαξα την οθόνη σε ένα hp 15 διότι είχε σπάσει από πτώση. Ενώ δούλευε κανονικά μέχρι πριν μερικές μέρες, και μάλιστα το είχα συνδεδεμένο στην τηλεόραση μου για την θέαση ταινιών, ξαφνικά η οθόνη έχασε όλη την φωτεινότητα της. Δείχνει μεν αλλά χωρίς καθόλου φωτεινότητα. Η οθόνη είναι τύπου LED, και την αγόρασα από γνωστό ελληνικό μαγαζί. Να την στείλω για εγγύηση ή να ρίξω την ευθύνη στην καλωδιοταινία? Έλυσα το bezel της οθόνης έβγαλα το καλώδιο οθόνης, το έβαλα πάλι αλλά δεν άλλαξε κάτι. Να λύσω το λάπτοπ για να κοιτάξω το LVDS από την μεριά της μητρικής ή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί το πρόβλημα? Επίσης, μια στο τόσο η οθόνη για 1 sec ανακτά την φωτεινότητα της και έπειτα χάνεται στιγμιαία. Τι λέτε να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ανοίγεις και ξανακουμπώνεις το καλώδιο στην οθόνη Βάζεις και ταινία να μην κουνιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, sil_unique είπε Ανοίγεις και ξανακουμπώνεις το καλώδιο στην οθόνη Βάζεις και ταινία να μην κουνιέται. αν εννοείς το καλώδιο από την μεριά της οθόνης είναι πολύ καλά κουμπομένο και έχω κάνει ήδη μια δοκιμή αφαίρεσης και τοποθέτησης, άρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχει νόημα να ανοίξω όλο το λάπτοπ για να δω το καλώδιο από την μεριά της μητρικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Από πτώση είναι, γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 52 λεπτά πριν, sil_unique είπε Από πτώση είναι, γιατί όχι; Το είχα λύσει όλο όταν έγινε η πτώση για να το καθαρίσω και είχα ξεκουμπώσει και το lvds από την μητρική. Θα το κάνω για να είμαι σίγουρος. Απλά θέλω απόψεις αν το θέμα με την φωτεινότητα στις Led που δεν έχουν inverter είναι καθαρά θέμα οθόνης ή υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, p_under είπε Το είχα λύσει όλο όταν έγινε η πτώση για να το καθαρίσω και είχα ξεκουμπώσει και το lvds από την μητρική. Θα το κάνω για να είμαι σίγουρος. Απλά θέλω απόψεις αν το θέμα με την φωτεινότητα στις Led που δεν έχουν inverter είναι καθαρά θέμα οθόνης ή υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο. φιλε αφου ειπες πριν οτι εχεις ακομα εγγυηση γιατι δε μιλας με το καταστημα μηπως την πας εκει και σου κανουν διαγνωση,ισως στην κανουν και τζαμπα προκειμενου να γλιτωσουν την αντικατασταση ισως να ειναι η καλωδιοταινια Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από christosx13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, christosx13 είπε φιλε αφου ειπες πριν οτι εχεις ακομα εγγυηση γιατι δε μιλας με το καταστημα μηπως την πας εκει και σου κανουν διαγνωση,ισως στην κανουν και τζαμπα προκειμενου να γλιτωσουν την αντικατασταση ισως να ειναι η καλωδιοταινια Σωστο αυτο, απλα μενω επαρχια και πρεπει να την στειλω πισω. Γι αυτο θελω να βεβαιωθω οσο γινεται απο μονος μου σχετικα με την βλαβη. Οπως και να εχει θα παρω αυριο τηλεφωνο το καταστημα και βλεπουμε. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από p_under 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 στην οθόνη στο ένα πλάι υπάρχει μια καλωδιοταινία που ξεκινάει απο την πλακέτα στο κάτω μέρος και ανεβαίνει στο πάνω που είναι τα led για δες μήπως στο κάτω μέρος είναι με βύσμα και δεν κάνει καλή επαφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, sil_unique είπε στην οθόνη στο ένα πλάι υπάρχει μια καλωδιοταινία που ξεκινάει απο την πλακέτα στο κάτω μέρος και ανεβαίνει στο πάνω που είναι τα led για δες μήπως στο κάτω μέρος είναι με βύσμα και δεν κάνει καλή επαφή Θα το κοιτάξω και αυτό, ευχαριστώ για την πρόταση. Αν και κατάλαβα τι εννοείς, νομίζω οτι η συγκεκριμένη οθόνη στο κάτω μέρος είναι καλυμμένη όλη με μαλακό πλαστικό για να μην υπάρχει πρόσβαση στην πλακέτα της οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα