sodeep Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Βρηκα να πουλήσω 450 ευρώ το s9+ και σκέφτομαι να πάω στο huawei για αλλαγή ωστε να δω και κάτι διαφορετικό και όχι στο note 9 για παράδειγμα το λογισμικο της huawei με βοφίζει λίγο γι αυτο έχω και το Note 9 σαν επιλογή
paris_chav Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, sodeep είπε Βρηκα να πουλήσω 450 ευρώ το s9+ και σκέφτομαι να πάω στο huawei για αλλαγή ωστε να δω και κάτι διαφορετικό και όχι στο note 9 για παράδειγμα το λογισμικο της huawei με βοφίζει λίγο γι αυτο έχω και το Note Θεωρητικα αναβαθμιση ειναι, εστω και μικρη, απο εκει και περα και να μην σε καλυψει, το πουλας αμεσα με μια μικρη απωλεια χρηματων. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από paris_chav
sodeep Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τελικά έχω βρει ενα pocophone στα 170 4 μηνών σε άριστη κατάσταση και ένα note 9 στα 500 1 μηνών και είμαι σε δίλημμα να πάρω το xiaomi για αλλαγή και να κρατήσω και χρήματα για μελλοντική αλλαγή ή απλά αναβάθμιση σε Note 9 με ένα 50ρικο παραπάνω
georgerapp Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Η πρώτη απαντηση ειναι note9 φυσικά. Αλλα! Πηγαινε ποκο για την εμπειρία μήπως κάτσει και γλιτώσεις χρήματα για μελλοντικά οπως λες ,γιατι οχι; Το πολύ πολύ το πουλας οσο το αγόρασες περίπου και πας τοτε σε αυτα που θες note9 mate 20 pro. Να δεις απο πρωτο χερι τελικα είσαι χρήστης που χρειάζεται τον αφρό; Η μήπως τελικα και τα vfm κανουν για εσένα; Να ξέρεις τι σε καλύπτει γενικά.
GianniSM Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Από S9+ στο πόκο θα σου κακοφανεί, δεν στέκει η σύγκριση, και το MIUI το θεωρώ άθλιο ειδικά στην σύγκριση με αυτό της σάμσουνγκ.
chios Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Για 170€ πας ποκο και έχεις ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο με ακουστικά, ράδιο, sd, μπαταρία. Πιο vfm δεν πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα