Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικα δεν με ενοχλει το αρμεγμα του SW, θα προσπερασω τα marvel και θα δω σιγουρα τα avatar αν και δεν τρελαθηκα με το πρωτο. 

Εμενα αυτο που μου λειπει απο τον κινηματογραφο ειναι αυτη η μια ταινια καθε 3/4/5 χρονια που θα πας και θα σε αφησει m@λ@κ@, του στυλ matrix, fight club κτλ(βασιζομενος παντα στα προσωπικα γουστα).

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Διαβασα για κινηματογράφο. Δεν διαβασα πουθενά για entertainment cinema.

το τοπικ για τις εμπορικες ταινιες της Disney ειναι. υπο αυτο το context εγινε το σχολιο του συμφορουμιτη. εκτος και αν ο Αγγελοπουλος γυριζε τις ταινιες του για να πουλαει παιχνιδια, οποτε μπαινει και αυτο το σινεμα μεσα.

ασε που εγω μιλησα και για το arthouse cinema. οποτε σε καλυπτει η απαντηση μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KilliK είπε

το τοπικ για τις εμπορικες ταινιες της Disney ειναι. υπο αυτο το context εγινε το σχολιο του συμφορουμιτη. εκτος και αν ο Αγγελοπουλος γυριζε τις ταινιες του για να πουλαει παιχνιδια, οποτε μπαινει και αυτο το σινεμα μεσα.

ασε που εγω μιλησα και για το arthouse cinema. οποτε σε καλυπτει η απαντηση μου.

Απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο, επειδή ακριβώς το context είναι η ''ειδικότητα'' μου ξέρω πολύ καλά πότε μιλάει κάποιος γενικά ή ειδικά. Συνεχίστε το μοιρολόι σας.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Προσωπικα δεν με ενοχλει το αρμεγμα του SW, θα προσπερασω τα marvel και θα δω σιγουρα τα avatar αν και δεν τρελαθηκα με το πρωτο. 

Εμενα αυτο που μου λειπει απο τον κινηματογραφο ειναι αυτη η μια ταινια καθε 3/4/5 χρονια που θα πας και θα σε αφησει m@λ@κ@, του στυλ matrix, fight club κτλ(βασιζομενος παντα στα προσωπικα γουστα).

ακριβως αυτο λειπει. οι event ταινιες. οταν καθε χρονο εχουμε απο καμια 10αρια "event" ταινιες, ο ενθουσιασμος απο την αναμονη δεν υπαρχει πλεον. 

2 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο, επειδή ακριβώς το context είναι η ''ειδικότητα'' μου ξέρω πολύ καλά πότε μιλάει κάποιος γενικά ή ειδικά. Συνεχίστε το μοιρολόι σας.  

μονο που μιλησες αοριστα για το σινεμα, ενω η κουβεντα γινεται εξαρχης συγκεκριμενα για το εμπορικο σινεμα. κατι που θα ηξερες αφου ειναι η ειδικοτητα σου το context.

δεν πειθεις.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KilliK είπε

ακριβως αυτο λειπει. οι event ταινιες. οταν καθε χρονο εχουμε απο καμια 10αρια "event" ταινιες, ο ενθουσιασμος απο την αναμονη δεν υπαρχει πλεον. 

μονο που μιλησες αοριστα για το σινεμα, ενω η κουβεντα γινεται εξαρχης συγκεκριμενα για το εμπορικο σινεμα. 

δεν πειθεις.

Να πείσω εσένα που κράζεις το Νόλαν και μετά κλαίγεσαι για το entertainment cinema; Το σχόλιο μιλούσε για τον κινηματογράφο που αργοπεθαίνει και απάντησα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ''Ο κινηματογράφος ομως αργοπεθαίνει αντι να προσπαθει να εδραιώσει ξανα την θεση του σαν κυριαρχος της 7ης τεχνης.''

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σιγά μη δω το τουρκικό σκουπίδι. 

Αυτή την εποχή δε βρίσκω τίποτα της προκοπής να δω 

αν ηταν usa ομως?

• Like 1
Δημοσ.

Να βγάλουν κάνα δυο ταινιες θαρντερκατς

Άιντε ωραία περάσαμε με Μάρβελ αλλά να αλλάξουμε καμία παρασταση

Αλήθεια ποιος έχει τα δικαιώματα για τους θαρντερκατς ;

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, babality είπε

αν ηταν usa ομως?

Λένε ότι το αμερικανικό έχει πιο ενδιαφέρον αλλά κι απο αυτό αντε να δεις μια δυο μετά θα καταντήσει αηδία 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, adi32 είπε

Λένε ότι το αμερικανικό έχει πιο ενδιαφέρον αλλά κι απο αυτό αντε να δεις μια δυο μετά θα καταντήσει αηδία 

μια-δυο? αποκεφαλισμος με το που σκεφτει ο εγκεφαλος να βαλει το καναλι σε οποιαδηποτε χωρα τουτου του πλανητη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Σιγά μη δω το τουρκικό σκουπίδι. 

Αυτή την εποχή δε βρίσκω τίποτα της προκοπής να δω 

Στα λόγια μου έρχεσαι ξεκινά να βλέπεις marvel 😛

Δημοσ.

τελικα σινεμα μονο για τα πιτσιρικια.......εχουν καταστρεψει την ποιοτητα.... εφε κ ξερο ψωμι...

• Thanks 1
Δημοσ.

Με σειρα προτιμησης:

Dark phoenix

Στο guardians of the gallaxy θα ειναι και ο θορ λογικα οποτε ειμαι μεσα.

Star wars μμμμ θα δειξει

Godzila (αν και δεν ειναι disney αλλα στα προσεχως)

απο εκει και περα  βεβαια ολα τα animations let it gooo, let it gooo

Δημοσ.
Στις 10/5/2019 στις 4:27 ΜΜ, Sethiros είπε

Να πείσω εσένα που κράζεις το Νόλαν και μετά κλαίγεσαι για το entertainment cinema; Το σχόλιο μιλούσε για τον κινηματογράφο που αργοπεθαίνει και απάντησα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ''Ο κινηματογράφος ομως αργοπεθαίνει αντι να προσπαθει να εδραιώσει ξανα την θεση του σαν κυριαρχος της 7ης τεχνης.''

αν με το κραξιμο εννοεις να τον θεωρω υπερτιμημενο, τοτε ναι εχεις δικιο. αλλα επειδη δεν τον εξισωνω με τον Kubrick, οπως κανουν τα fanboys τους, δεν σημαινει οτι τον εξισωνω με τον Bay.

ειναι απο τους λιγους mainstream σκηνοθετες του οποιου την δουλεια στηριζω και σεβομαι, παρολο που ειναι ανιση.  κυριως επειδη φροντιζει οι εμπορικες του ταινιες να ειναι και εξυπνες. γιαυτο και τις εχω δει σχεδον ολες στο σινεμα, με τις μικροτερες δημιουργιες του να ειναι και οι καλυτερες. αυτη ειναι η αληθεια, take it or leave it.

οσο αφορα το quote, αυτη ειναι η αληθεια. την κυριαρχια του κινηματογραφου στην 7η τεχνη, την εδραιωσε επι δεκαετιες το αμερικανικο στουντιακο σινεμα, εμπορικο και καλλιτεχνικο. γαυτο και το Hollywood ειναι η μεκκα του σινεμα, αυτη ειναι η αληθεια. οταν ομως φτανουμε στο σημερα, με τον μεγαλο Scorsece να καταφευγει σε συνδρομητικη υπηρεσια για να βρει κεφαλαια  και σπιτι για τις ταινιες του, ποιο ειναι το αντι-επιχειρημα εδω; οτι δεν υπαρχει προβλημα στο σινεμα, οτι συνεχιζει να ειναι ο κυριαρχος της 7ης τεχνης, επειδη βγαινουν indy films απο αυτοχειρες εκ Κινας; αυτο μονο δειχνει οτι το σινεμα δεν θα πεθανει, οχι οτι κυριαχει η οτι δεν βρισκεται σε παρακμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...