Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Προσωπικα δεν με ενοχλει το αρμεγμα του SW, θα προσπερασω τα marvel και θα δω σιγουρα τα avatar αν και δεν τρελαθηκα με το πρωτο. Εμενα αυτο που μου λειπει απο τον κινηματογραφο ειναι αυτη η μια ταινια καθε 3/4/5 χρονια που θα πας και θα σε αφησει m@λ@κ@, του στυλ matrix, fight club κτλ(βασιζομενος παντα στα προσωπικα γουστα).
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Sethiros είπε Διαβασα για κινηματογράφο. Δεν διαβασα πουθενά για entertainment cinema. το τοπικ για τις εμπορικες ταινιες της Disney ειναι. υπο αυτο το context εγινε το σχολιο του συμφορουμιτη. εκτος και αν ο Αγγελοπουλος γυριζε τις ταινιες του για να πουλαει παιχνιδια, οποτε μπαινει και αυτο το σινεμα μεσα. ασε που εγω μιλησα και για το arthouse cinema. οποτε σε καλυπτει η απαντηση μου.
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, KilliK είπε το τοπικ για τις εμπορικες ταινιες της Disney ειναι. υπο αυτο το context εγινε το σχολιο του συμφορουμιτη. εκτος και αν ο Αγγελοπουλος γυριζε τις ταινιες του για να πουλαει παιχνιδια, οποτε μπαινει και αυτο το σινεμα μεσα. ασε που εγω μιλησα και για το arthouse cinema. οποτε σε καλυπτει η απαντηση μου. Απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο, επειδή ακριβώς το context είναι η ''ειδικότητα'' μου ξέρω πολύ καλά πότε μιλάει κάποιος γενικά ή ειδικά. Συνεχίστε το μοιρολόι σας.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Προσωπικα δεν με ενοχλει το αρμεγμα του SW, θα προσπερασω τα marvel και θα δω σιγουρα τα avatar αν και δεν τρελαθηκα με το πρωτο. Εμενα αυτο που μου λειπει απο τον κινηματογραφο ειναι αυτη η μια ταινια καθε 3/4/5 χρονια που θα πας και θα σε αφησει m@λ@κ@, του στυλ matrix, fight club κτλ(βασιζομενος παντα στα προσωπικα γουστα). ακριβως αυτο λειπει. οι event ταινιες. οταν καθε χρονο εχουμε απο καμια 10αρια "event" ταινιες, ο ενθουσιασμος απο την αναμονη δεν υπαρχει πλεον. 2 λεπτά πριν, Sethiros είπε Απάντησα σε συγκεκριμένο σχόλιο, επειδή ακριβώς το context είναι η ''ειδικότητα'' μου ξέρω πολύ καλά πότε μιλάει κάποιος γενικά ή ειδικά. Συνεχίστε το μοιρολόι σας. μονο που μιλησες αοριστα για το σινεμα, ενω η κουβεντα γινεται εξαρχης συγκεκριμενα για το εμπορικο σινεμα. κατι που θα ηξερες αφου ειναι η ειδικοτητα σου το context. δεν πειθεις. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από KilliK 1
Sethiros Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, KilliK είπε ακριβως αυτο λειπει. οι event ταινιες. οταν καθε χρονο εχουμε απο καμια 10αρια "event" ταινιες, ο ενθουσιασμος απο την αναμονη δεν υπαρχει πλεον. μονο που μιλησες αοριστα για το σινεμα, ενω η κουβεντα γινεται εξαρχης συγκεκριμενα για το εμπορικο σινεμα. δεν πειθεις. Να πείσω εσένα που κράζεις το Νόλαν και μετά κλαίγεσαι για το entertainment cinema; Το σχόλιο μιλούσε για τον κινηματογράφο που αργοπεθαίνει και απάντησα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ''Ο κινηματογράφος ομως αργοπεθαίνει αντι να προσπαθει να εδραιώσει ξανα την θεση του σαν κυριαρχος της 7ης τεχνης.''
adi32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, morgan21 είπε Εσυ που εισαι μεγαλος τι βλεπεις? Σορβάιβορ? https://www.youtube.com/watch?v=bXUGdER1qJU Σιγά μη δω το τουρκικό σκουπίδι. Αυτή την εποχή δε βρίσκω τίποτα της προκοπής να δω
babality Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, adi32 είπε Σιγά μη δω το τουρκικό σκουπίδι. Αυτή την εποχή δε βρίσκω τίποτα της προκοπής να δω αν ηταν usa ομως? 1
poulaki1976 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Να βγάλουν κάνα δυο ταινιες θαρντερκατς Άιντε ωραία περάσαμε με Μάρβελ αλλά να αλλάξουμε καμία παρασταση Αλήθεια ποιος έχει τα δικαιώματα για τους θαρντερκατς ; 2
adi32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, babality είπε αν ηταν usa ομως? Λένε ότι το αμερικανικό έχει πιο ενδιαφέρον αλλά κι απο αυτό αντε να δεις μια δυο μετά θα καταντήσει αηδία
babality Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, adi32 είπε Λένε ότι το αμερικανικό έχει πιο ενδιαφέρον αλλά κι απο αυτό αντε να δεις μια δυο μετά θα καταντήσει αηδία μια-δυο? αποκεφαλισμος με το που σκεφτει ο εγκεφαλος να βαλει το καναλι σε οποιαδηποτε χωρα τουτου του πλανητη
alexandros9019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι... Αλήθεια,ενδιαφέρει κανέναν το ποια ταινία θα βγει το μακρινό 2026; 1
morgan21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Σιγά μη δω το τουρκικό σκουπίδι. Αυτή την εποχή δε βρίσκω τίποτα της προκοπής να δω Στα λόγια μου έρχεσαι ξεκινά να βλέπεις marvel 😛
bilspa Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 τελικα σινεμα μονο για τα πιτσιρικια.......εχουν καταστρεψει την ποιοτητα.... εφε κ ξερο ψωμι... 1
eskimoos Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Με σειρα προτιμησης: Dark phoenix Στο guardians of the gallaxy θα ειναι και ο θορ λογικα οποτε ειμαι μεσα. Star wars μμμμ θα δειξει Godzila (αν και δεν ειναι disney αλλα στα προσεχως) απο εκει και περα βεβαια ολα τα animations let it gooo, let it gooo
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 4:27 ΜΜ, Sethiros είπε Να πείσω εσένα που κράζεις το Νόλαν και μετά κλαίγεσαι για το entertainment cinema; Το σχόλιο μιλούσε για τον κινηματογράφο που αργοπεθαίνει και απάντησα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ''Ο κινηματογράφος ομως αργοπεθαίνει αντι να προσπαθει να εδραιώσει ξανα την θεση του σαν κυριαρχος της 7ης τεχνης.'' αν με το κραξιμο εννοεις να τον θεωρω υπερτιμημενο, τοτε ναι εχεις δικιο. αλλα επειδη δεν τον εξισωνω με τον Kubrick, οπως κανουν τα fanboys τους, δεν σημαινει οτι τον εξισωνω με τον Bay. ειναι απο τους λιγους mainstream σκηνοθετες του οποιου την δουλεια στηριζω και σεβομαι, παρολο που ειναι ανιση. κυριως επειδη φροντιζει οι εμπορικες του ταινιες να ειναι και εξυπνες. γιαυτο και τις εχω δει σχεδον ολες στο σινεμα, με τις μικροτερες δημιουργιες του να ειναι και οι καλυτερες. αυτη ειναι η αληθεια, take it or leave it. οσο αφορα το quote, αυτη ειναι η αληθεια. την κυριαρχια του κινηματογραφου στην 7η τεχνη, την εδραιωσε επι δεκαετιες το αμερικανικο στουντιακο σινεμα, εμπορικο και καλλιτεχνικο. γαυτο και το Hollywood ειναι η μεκκα του σινεμα, αυτη ειναι η αληθεια. οταν ομως φτανουμε στο σημερα, με τον μεγαλο Scorsece να καταφευγει σε συνδρομητικη υπηρεσια για να βρει κεφαλαια και σπιτι για τις ταινιες του, ποιο ειναι το αντι-επιχειρημα εδω; οτι δεν υπαρχει προβλημα στο σινεμα, οτι συνεχιζει να ειναι ο κυριαρχος της 7ης τεχνης, επειδη βγαινουν indy films απο αυτοχειρες εκ Κινας; αυτο μονο δειχνει οτι το σινεμα δεν θα πεθανει, οχι οτι κυριαχει η οτι δεν βρισκεται σε παρακμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα