Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μάγκες έχω μια απορία και οποιος ξέρει μου απαντάει 🤤.

Θελω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο opel corsa. Ολα είναι κομπλέ, εκτος από το γεγονός ότι το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει;

Ευχαριστω!!!

17673457_2_z.jpg

Επεξ/σία από xsperminator
Επισκέπτης
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, xsperminator είπε

το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει;

Δεν ήταν στο στάνταρ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xsperminator είπε

Λοιπον μάγκες έχω μια απορία και οποιος ξέρει μου απαντάει 🤤.

Θελω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο opel corsa. Ολα είναι κομπλέ, εκτος από το γεγονός ότι το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει;

Ευχαριστω!!!

17673457_2_z.jpg

Να ξερεις ακομα και το 1.2 τσιμπαει βενζινη.. εντος 8-8.5λ

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Να ξερεις ακομα και το 1.2 τσιμπαει βενζινη.. εντος 8-8.5λ

Πετρέλαιο είναι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να ειναι η εκδοση "essentia" αν θυμαμαι καλα το ονομα της, η πιο απλη δηλαδη.. βλεπω cd30, μικρη οθονη, a/c αντι για clima (οχι οτι σε αλλες ηταν standard) και πρεπει να εχει και τασια με 14ρες.. αν ειναι ετσι ειναι αυτη η εκδοση και δεν ειχε τετοιο τιμονι παρα μονο προαιρετικα.. 

Επεξ/σία από nick#18
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τι διαφορά έχουν αυτά γενικά?

στο ενα οριζεις την θερμοκρασια που θελεις (σε ηλεκτρονικη οθονη) και κανει τη δουλεια του. Στο απλο a/c ρυθμιζεις το ποντεσιομετρο θερμου/κρυου και την ροη του αερα, επομενως για να επιτυχεις τη θερμοκρασια που θελεις , πρεπει να κανεις λιγο πιο manual πραγματα

Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 11:49 ΜΜ, nick#18 είπε

Πρεπει να ειναι η εκδοση "essentia" αν θυμαμαι καλα το ονομα της, η πιο απλη δηλαδη.. βλεπω cd30, μικρη οθονη, a/c αντι για clima (οχι οτι σε αλλες ηταν standard) και πρεπει να εχει και τασια με 14ρες.. αν ειναι ετσι ειναι αυτη η εκδοση και δεν ειχε τετοιο τιμονι παρα μονο προαιρετικα.. 

μπορει να ειναι και η εκδοση c'mon που εχω κι εγω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...