dzourn Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον μάγκες έχω μια απορία και οποιος ξέρει μου απαντάει 🤤. Θελω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο opel corsa. Ολα είναι κομπλέ, εκτος από το γεγονός ότι το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει; Ευχαριστω!!! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από xsperminator
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 58 λεπτά πριν, xsperminator είπε το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει; Δεν ήταν στο στάνταρ.
gia_nnis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xsperminator είπε Λοιπον μάγκες έχω μια απορία και οποιος ξέρει μου απαντάει 🤤. Θελω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο opel corsa. Ολα είναι κομπλέ, εκτος από το γεγονός ότι το τιμόνι δεν είναι πολλαπλών χρήσεων (δεν έχει δηλαδή κουμπάκια για ραδιόφωνο κλπ). Γνωριζει κανεις αν το τιμόνι πολλαπλών είναι στο στάνταρ πακέτο ή ο ιδιώτης το έχει αλλάξει; Ευχαριστω!!! Να ξερεις ακομα και το 1.2 τσιμπαει βενζινη.. εντος 8-8.5λ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από gia_nnis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Να ξερεις ακομα και το 1.2 τσιμπαει βενζινη.. εντος 8-8.5λ Πετρέλαιο είναι
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πρεπει να ειναι η εκδοση "essentia" αν θυμαμαι καλα το ονομα της, η πιο απλη δηλαδη.. βλεπω cd30, μικρη οθονη, a/c αντι για clima (οχι οτι σε αλλες ηταν standard) και πρεπει να εχει και τασια με 14ρες.. αν ειναι ετσι ειναι αυτη η εκδοση και δεν ειχε τετοιο τιμονι παρα μονο προαιρετικα.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από nick#18 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 17 ώρες πριν, nick#18 είπε a/c αντι για clima Τι διαφορά έχουν αυτά γενικά?
ManFromEarth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τι διαφορά έχουν αυτά γενικά? στο ενα οριζεις την θερμοκρασια που θελεις (σε ηλεκτρονικη οθονη) και κανει τη δουλεια του. Στο απλο a/c ρυθμιζεις το ποντεσιομετρο θερμου/κρυου και την ροη του αερα, επομενως για να επιτυχεις τη θερμοκρασια που θελεις , πρεπει να κανεις λιγο πιο manual πραγματα
panosno1com Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 11:49 ΜΜ, nick#18 είπε Πρεπει να ειναι η εκδοση "essentia" αν θυμαμαι καλα το ονομα της, η πιο απλη δηλαδη.. βλεπω cd30, μικρη οθονη, a/c αντι για clima (οχι οτι σε αλλες ηταν standard) και πρεπει να εχει και τασια με 14ρες.. αν ειναι ετσι ειναι αυτη η εκδοση και δεν ειχε τετοιο τιμονι παρα μονο προαιρετικα.. μπορει να ειναι και η εκδοση c'mon που εχω κι εγω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα