Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχθές άλλαξα εταιρία και την πρώτη ημερα ειχα ενα πρόβλημα σύνδεσης σήμερα βλεπω αφου εγινε επισκευή της γραμμής με νορμαλ ταχυτητα οτι ο υπολογιστής μου εχει πρόβλημα με τα πινγκ και λεω ο υπολογιστής μ γιατι αλλος ενας υπολογιστής και κινιτο που το ελενξα διχνουν να ειναι εντάξει τι μπορει να φταίει δεν βγαζω άκρη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Το ping από που προς τα πού? Γενικά το ping δεν είναι μέτρο αξιολόγησης ταχύτητας η συμπεριφοράς.

καλησπερα φιλε το πινγκ απο τον υπολογιστη μου προς google server apo cmd ping 8.8.8.8 και αν μπω πχ καουντερ εχω παλι 1500 2000 ms  δν ειναι μετρο ταχυτητας αλλα το προβλημα που εχω τωρα ειναι αυτο και ειναι στον υπολογιστή μ μονο και δεν ξέρω τι φταίει εχω βαλει το malware byte   να δω τι αν εχω κατι αλλα τιποτα προσφατο φορματ...

Επεξ/σία από sotos gtx 650
Δημοσ.

Με καλωδιο ...τελικα σε safe mode ηταν οκ ξανα μπήκα μετά εσβεισα ενα πρόγραμμα που ηταν για το δίκτυο απο την μητρική και εφτιαξε

Δημοσ.
13 ώρες πριν, sotos gtx 650 είπε

Με καλωδιο ...τελικα σε safe mode ηταν οκ ξανα μπήκα μετά εσβεισα ενα πρόγραμμα που ηταν για το δίκτυο απο την μητρική και εφτιαξε

KillerNetwork? Τα ίδια προβλήματα πάντα το ρημάδι. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, zx1234r είπε

KillerNetwork? Τα ίδια προβλήματα πάντα το ρημάδι. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα.

ΑΠΟΡΏ ΦΙΛΕ Μ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...