sotos gtx 650 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 καλησπερα εχθές άλλαξα εταιρία και την πρώτη ημερα ειχα ενα πρόβλημα σύνδεσης σήμερα βλεπω αφου εγινε επισκευή της γραμμής με νορμαλ ταχυτητα οτι ο υπολογιστής μου εχει πρόβλημα με τα πινγκ και λεω ο υπολογιστής μ γιατι αλλος ενας υπολογιστής και κινιτο που το ελενξα διχνουν να ειναι εντάξει τι μπορει να φταίει δεν βγαζω άκρη
zx1234r Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Το ping από που προς τα πού? Γενικά το ping δεν είναι μέτρο αξιολόγησης ταχύτητας η συμπεριφοράς.
sotos gtx 650 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το ping από που προς τα πού? Γενικά το ping δεν είναι μέτρο αξιολόγησης ταχύτητας η συμπεριφοράς. καλησπερα φιλε το πινγκ απο τον υπολογιστη μου προς google server apo cmd ping 8.8.8.8 και αν μπω πχ καουντερ εχω παλι 1500 2000 ms δν ειναι μετρο ταχυτητας αλλα το προβλημα που εχω τωρα ειναι αυτο και ειναι στον υπολογιστή μ μονο και δεν ξέρω τι φταίει εχω βαλει το malware byte να δω τι αν εχω κατι αλλα τιποτα προσφατο φορματ... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από sotos gtx 650
sotos gtx 650 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Με καλωδιο ...τελικα σε safe mode ηταν οκ ξανα μπήκα μετά εσβεισα ενα πρόγραμμα που ηταν για το δίκτυο απο την μητρική και εφτιαξε
zx1234r Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, sotos gtx 650 είπε Με καλωδιο ...τελικα σε safe mode ηταν οκ ξανα μπήκα μετά εσβεισα ενα πρόγραμμα που ηταν για το δίκτυο απο την μητρική και εφτιαξε KillerNetwork? Τα ίδια προβλήματα πάντα το ρημάδι. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα.
sotos gtx 650 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, zx1234r είπε KillerNetwork? Τα ίδια προβλήματα πάντα το ρημάδι. Απορώ γιατί υπάρχει ακόμα. ΑΠΟΡΏ ΦΙΛΕ Μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα