Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Κι εγώ θα τρόμαζα αν μου ορμούσε μια γυμνή γιαγιά... :P
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει δει λέει τη ταινία ο Steven King και του άρεσε πάρα πολύ όπως λέει στο Twitter του. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από 7nisiotis
coffeex Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κι εγώ θα τρόμαζα αν μου ορμούσε μια γυμνή γιαγιά... Και αν γούσταρες τις G.I.L.F. καταστάσεις; 😂😂
mike299 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, coffeex είπε Και αν γούσταρες τις G.I.L.F. καταστάσεις; 😂😂 Googlara τα αρχικά γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει. Γιατί μου το έκανες αυτό????😥
7nisiotis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δυνατό το teaser πάντως. creepy πολύ η γριά Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από 7nisiotis
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Creepy as fuck το trailer Καιρό είχα να ανατριχιάσω έτσι
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Έχει δει λέει τη ταινία ο Steven King και του άρεσε πάρα πολύ όπως λέει στο Twitter του. οh, wow, o Κing λατρεψε μια ακομη ταινια του. πεφτω απο τα συννεφα. 🙄
Chocobo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Την ειδε κανεις ; εμεις δεν παμε σε πρεμιερες γιατι δεν απολαμβανεις ποτε ταινια με τη μουρμουρα και τους αστειους της εθουσας... Μερικοι φιλοι που πηγαν ομως μου ειπαν πως ειναι shitshow. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα reviews που είδα λένε ότι η πρώτη είναι καλύτερη. Επίσης λένε ότι είναι αρκετά μεγάλη. Κακή or "shitshow" κανένας δεν την είπε. Έχει κάποια πολύ καλά στοιχεια όπως το casting για παράδειγμα. Τέτοιες ταινίες cinema ποτε imho. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
Raptorex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Την είδα χθες το βράδυ και δεν την προτείνω για σινεμά. Η ταινία διαρκεί σχεδόν 3 ώρες και απο ένα σημείο και μετά βαριέσαι απίστευτα.Είναι περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ με jump scares παρά ταινία τρόμου.Οι ενηλίκοι χαρακτήρες συμπεριφέρονται σαν να μην ενηλικιώθηκαν και είναι θλιβερό να βλέπεις σαραντάρηδες να κάνουν σαν παιδάκια.Οι ερμηνείες τους είναι μέτριες και επιφανειακές με μόνο το ΜcAvoy να είναι κάπως καλύτερος.Τα παιδάκια ηθοποιοί δίνουν καλύτερες ερμηνείες.Θεωρώ ότι είναι μέτρια ταινία και λίγο αχταρμάς λόγω της μεγάλης διάρκειας της. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Raptorex 2
dekulinkgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Tην ειδα χθες.Δεν νομιζω οτι πρεπει να θεωρειται horror η ταινια.Εγω προσωπικα σε καμια φαση δεν τρομαξα.Ωστοσο ωραια ταινια ηταν δεν μπορω να πω. Παρα την διαρκεια της παντως,δεν κουραζει καθολου. Ο Skarsgard στο ρολο του penywise παρα πολυ καλος. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Guys το IT δεν νομίζω ότι ήταν ποτε "horror", γενικά ο King δεν γραφει pure horror, όπως τα λέγαμε και για την πρώτη είναι περισσότερο creepy παρα scary/horror, imho. 3
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν και δεν έχω πρόβλημα γενικά με ταινίες μεγάλης διάρκειας, η συγκεκριμένη μου φάνηκε τραβηγμένη από τα μαλλιά χωρίς λόγο. Θα προτιμούσα να είχαν εκμεταλλευτεί αυτό τον έξτρα χρόνο για περισσότερο χτίσημο πχ της μυθολογίας του King γύρω από το "τέρας" αντί για το αδιάκοπο και βαρετό jump scare fest του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Μου άρεσε πολύ το eldritch στοιχείο της τελικής μάχης. Κρίμα που δεν το ανέπτυξαν περισσότερο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy 1
Bspus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιος παρατηρησε... To Stephen King στο ρολο του μαγαζατορα, εκει που ο Μπιλ αγορασε το ποδηλατο Την αναφορα στο The Thing εκει που το κεφαλι εβγαλε ποδια και εγινε αραχνη (You got to be fucking kidding me!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα