Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει δει λέει τη ταινία ο Steven King και του άρεσε πάρα πολύ όπως λέει στο Twitter του.

Screenshot_2019-05-09-20-38-55-674_com.android.chrome.png.10aaec25a806d6402746e0ad6f29319b.png

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κι εγώ θα τρόμαζα αν μου ορμούσε μια γυμνή γιαγιά... :P

Και αν γούσταρες τις G.I.L.F. καταστάσεις;  😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, coffeex είπε

Και αν γούσταρες τις G.I.L.F. καταστάσεις;  😂😂

Googlara τα αρχικά γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει.

Γιατί μου το έκανες αυτό????😥

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυνατό το teaser πάντως.

creepy πολύ η γριά

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Έχει δει λέει τη ταινία ο Steven King και του άρεσε πάρα πολύ όπως λέει στο Twitter του.

Screenshot_2019-05-09-20-38-55-674_com.android.chrome.png.10aaec25a806d6402746e0ad6f29319b.png

οh, wow, o Κing λατρεψε μια ακομη ταινια του. πεφτω απο τα συννεφα. 🙄

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την ειδε κανεις ; εμεις δεν παμε σε πρεμιερες γιατι δεν απολαμβανεις ποτε ταινια με τη μουρμουρα και τους αστειους της εθουσας...

Μερικοι φιλοι που πηγαν ομως μου ειπαν πως ειναι shitshow. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα reviews που είδα λένε ότι η πρώτη είναι καλύτερη. Επίσης λένε ότι είναι αρκετά μεγάλη. Κακή or "shitshow" κανένας δεν την είπε. Έχει κάποια πολύ καλά στοιχεια όπως το casting για παράδειγμα. Τέτοιες ταινίες cinema ποτε imho.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είδα χθες το βράδυ και δεν την προτείνω για σινεμά.

Η ταινία  διαρκεί σχεδόν 3 ώρες και απο ένα σημείο και μετά βαριέσαι απίστευτα.Είναι περισσότερο ψυχολογικό θρίλερ με jump scares παρά ταινία τρόμου.Οι ενηλίκοι χαρακτήρες συμπεριφέρονται σαν να μην ενηλικιώθηκαν και είναι θλιβερό να  βλέπεις σαραντάρηδες να κάνουν σαν παιδάκια.Οι ερμηνείες τους είναι μέτριες και επιφανειακές με μόνο το ΜcAvoy να είναι κάπως καλύτερος.Τα παιδάκια ηθοποιοί δίνουν καλύτερες ερμηνείες.Θεωρώ ότι είναι μέτρια ταινία και λίγο αχταρμάς λόγω της μεγάλης διάρκειας της.

Επεξ/σία από Raptorex
  • Like 2
Δημοσ.

Tην ειδα χθες.Δεν νομιζω οτι πρεπει να θεωρειται horror η ταινια.Εγω προσωπικα σε καμια φαση δεν τρομαξα.Ωστοσο ωραια ταινια ηταν δεν μπορω να πω.

Παρα την διαρκεια της παντως,δεν κουραζει καθολου.

Ο Skarsgard στο ρολο του penywise παρα πολυ καλος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν έχω πρόβλημα γενικά με ταινίες μεγάλης διάρκειας, η συγκεκριμένη μου φάνηκε τραβηγμένη από τα μαλλιά χωρίς λόγο.

Θα προτιμούσα να είχαν εκμεταλλευτεί αυτό τον έξτρα χρόνο για περισσότερο χτίσημο πχ της μυθολογίας του King γύρω από το "τέρας" αντί για το αδιάκοπο και βαρετό jump scare fest του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά.

Μου άρεσε πολύ το eldritch στοιχείο της τελικής μάχης. Κρίμα που δεν το ανέπτυξαν περισσότερο.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.

Ποιος παρατηρησε...

To Stephen King στο ρολο του μαγαζατορα, εκει που ο Μπιλ αγορασε το ποδηλατο

Την αναφορα στο The Thing εκει που το κεφαλι εβγαλε ποδια και εγινε αραχνη (You got to be fucking kidding me!)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...