Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Πάνω από 500€ αν δεν κάνω λάθος, πράγματι.
Μιλάμε για ξύλο, όχι αστεία.

Στο θέμα μας τώρα...
Γνωρίζει κανείς γιατί οι τιμές κάνουν τέτοιες βουτιές και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Στο skroutz/best price οι τιμες υποχωρουν πολυ γρηγορα λογω ανταγωνισμου των μαγαζιων. Μονο οι μεγαλες αλυσιδες κρατουν τις τιμες. Αλλα αυτο ειναι κατι συνηθισμενο στο android. Τα iphone ειναι αλλη ιστορια και απο android μονο η One Plus κραταει στα ιδια επιπεδα την αξια των κινητων της κι αυτο γιατι δεν υπαρχουν πολλοι πωλητες και οι περισσοτεροι αγοραζουν απ το site τους.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύεις δηλαδή ότι τα μεγάλα καταστήματα έχουν 400+€ κέρδος στο κομμάτι; 
Δύσκολο μου φαίνεται.

Νομίζω πως αυτά τα καταστήματα ψωνίζουν από τον ελληνικό αντιπρόσωπο, ενώ τα άλλα καταστήματα με την καλύτερη τιμή απ' όλη την Ευρώπη.
Ακόμα και έτσι να είναι όμως ~350€ διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Πιστεύεις δηλαδή ότι τα μεγάλα καταστήματα έχουν 400+€ κέρδος στο κομμάτι; 
Δύσκολο μου φαίνεται.

Νομίζω πως αυτά τα καταστήματα ψωνίζουν από τον ελληνικό αντιπρόσωπο, ενώ τα άλλα καταστήματα με την καλύτερη τιμή απ' όλη την Ευρώπη.
Ακόμα και έτσι να είναι όμως ~350€ διαφορά στην τιμή είναι τεράστια.

Οι μεγαλες αλυσιδες καθοριζουν τις τιμες τους αναλογα την επισημη εταιρεια που φερνουν τα κινητα,δηλαδη στην περιπτωση μας την Samsung Hellas.

Δες πχ στην Γερμανια στο Mediamarkt ποσο εχει το S10+ 

https://www.mediamarkt.de/de/search.html?query=samsung+galaxy+s10+plus&searchProfile=onlineshop&channel=mmdede&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dsamsung%2Bgalaxy%2Bs10%2Bplus%26channel%3Dmmdede

Τα σκρουτζομαγαζα εχουν αλλους προμηθευτες που φερνουν απεξω.

Δες ποσο ξεκιναει το S10 απο εξωτερικο https://geizhals.eu/samsung-galaxy-s10-duos-g973f-ds-128gb-white-sm-g973fzwd-a1992968.html

• Like 1
Δημοσ.

Η πρώτη απάντηση κοντά σε αυτό που ρωτάω καιρό τόσο στο Forum, όσο και φίλους.

Το θέμα είναι το γιατί από εκεί και πέρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρέλαβα το Galaxy S10+ το Σάββατο από το MxStore στην Γλυφάδα.
Ένα χρήσιμο App για όσους δεν θέλουν να πατάνε συνεχώς το Power Button για να το κλειδώνουν είναι το One Hand Operation +.

Έχω θέμα να πατάω συνεχώς ένα κουμπί, νομίζω πως θα χαλάσει.

Το έχω βάλει με Swipe από την δεξιά άκρη της οθόνης στο κάτω μέρος να κλειδώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Heatspreader είπε

Παρέλαβα το Galaxy S10+ το Σάββατο από το MxStore στην Γλυφάδα.
Ένα χρήσιμο App για όσους δεν θέλουν να πατάνε συνεχώς το Power Button για να το κλειδώνουν είναι το One Hand Operation +.

Έχω θέμα να πατάω συνεχώς ένα κουμπί, νομίζω πως θα χαλάσει.

Το έχω βάλει με Swipe από την δεξιά άκρη της οθόνης στο κάτω μέρος να κλειδώνει.

Επίσης αν χαλάσει το πλήκτρο Power υπάρχει η εφαρμογή  το Power to volume με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τα πλήκτρα ήχου σε πλήκτρο Power και έτσι θα μπορείς να ανοίξεις το κινητό.

Επεξ/σία από saruman123
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ η αξιολόγηση που έβαλα στο Skroutz.gr και η γνώμη μου για τη συσκευή.

Αναφορά σε κείμενο

Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S10+ περίπου 10 ημέρες. 
Πριν το αγοράσω είχα δει δεκάδες Reviews στο Youtube και είχα διαβάσει άλλα τόσα. Με τόσα που ήξερα από πριν για το κινητό μου είχε φύγει και ο όποιος ενθουσιασμός. Από αυτά που είχα διαβάσει φοβόμουν δύο πράγματα. Το πρώτο ήταν η μπαταρία λόγω του Exynos και το δεύτερο η λειτουργία του Fingerprint με προστατευτικά οθόνης.

Θ' αρχίσω λοιπόν από την μπαταρία. 
Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή. Με έντονη χρήση από το πρωί, γυρίζω σπίτι το βράδυ με περισσότερο από 30% μπαταρία. Και όταν λέω έντονη χρήση, η χρήση που κάνουμε όλοι όσοι έχουμε ένα νέο κινητό στα χέρια μας. Φωτογραφίες, Video, συνεχόμενη χρήση Social Media, ψάξιμο στο Menu, κλπ. 
Η μπαταρία παίρνει άνετα ένα 8/10. Θα έπαιρνε άριστα αν γυρνούσα σπίτι μετά από τόση χρήση και είχε 50%. Δύσκολο, αλλά και τα λεφτά που ζητάει δύσκολα είναι, οπότε η κριτική είναι ανάλογη.

Η οθόνη εντάξει, το ξέρουν όλοι. Απλά άριστη. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται ανάλυση. Απλά να πω ότι η μέγιστη ανάλυση που προσφέρει ως επιλογή το κινητό ουσιαστικά είναι άχρηστη και δεν χρειάζεται να την επιλέξετε. Είναι καθαρά θέμα επίδειξης δύναμης της Samsung για να λέει ότι έχει την καλύτερη οθόνη της αγοράς. 
Απλά 10/10.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση καθώς από τα Reviews δεν μπορούσα να έχω «εικόνα», είναι ο ήχος του. Ο ήχος είναι τόσο καλός που νομίζεις πως έχει ένα μικρό φορητό ηχείο. Όταν κρατήσετε το κινητό οριζόντια, η στερεοφωνία του είναι τέτοια που απλά δεν θα το πιστεύετε ότι μπορεί μία τόσο λεπτή συσκευή να έχει τόσο μπάσο, ένταση και καθαρότητα. 
10/10.

Το UI είναι εξαιρετικό. Απλό με πολλές επιλογές και έτοιμο να προσφέρει παραμετροποιήσεις για όλα τα γούστα. Δεν έχει περιττά προγράμματα, δεν έχει bloatware. 
9/10.

Εμφανισιακά το UI και ειδικά τα εικονίδια, είναι επιεικώς απαράδεκτα. Τα εικονίδια είναι σαν χαμηλής ανάλυσης και σχεδιαστικά μοιάζουν σαν παιδικές ζωγραφιές από νερομπογιά. Κάποιος θα πει ότι με κάποιον Launcher αυτό διορθώνεται. Μιλάμε για Out of the Box καταστάσεις πάντα. Κάποιος δεν θέλει να επιβαρύνει τη συσκευή με προγράμματα τρίτων. Στο πακέτο που αγοράζει κάποιος, δικαιούται να έχει και σωστά εικονίδια. 
3/10.

Πάμε στον Fingerprint Scanner (αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων). 
Δεν είναι αργός, αλλά δεν είναι και γρήγορος. Λειτουργεί αν τα χέρια σας είναι λίγο βρεγμένα, αλλά δεν λειτουργεί αν έχουν ξεραθεί από τη θάλασσα. 
Σε κανονικές συνθήκες δουλεύει αρκετά καλά, όχι όμως όσο καλά θα έπρεπε. Ειδικά στην αρχή ίσως σας ανησυχήσει μέχρι να καταλάβετε ακριβώς που πρέπει να τοποθετήσετε το δάχτυλο σας και με τι πίεση. Δεν δουλεύει με την άκρη του δαχτύλου όπως οι οπτικοί αναγνώστες. Επίσης αν έχει ενεργοποιημένη την Always on Display αργεί λίγο παραπάνω να ξεκλειδώσει η συσκευή. Αν ανοίξετε την οθόνη και μετά τοποθετήσετε το δάχτυλο σας, ανοίγει πιο γρήγορα. Το Animation στην πρώτη περίπτωση κάποιες φορές κάνει σαν μικρό Lag. Θα έπρεπε να είναι γρήγορο και αξιόπιστο τουλάχιστον όσο ένας οπτικός αναγνώστης συσκευής 3ετίας. Έρχομαι από το Xiaomi Mi Max και είχε πιο γρήγορο ξεκλείδωμα. Μειονέκτημα που δεν μπορεί να τοποθετηθεί Tempered Glass χωρίς τρύπα. 
Εδώ θα δώσω ένα 6/10.

Το WiFi του και γενικότερα η συνδεσιμότητα του δεν χρειάζονται ανάλυση. Πρόκειται για ναυαρχίδα. Είναι λογικό να λειτουργούν άριστα.

Η ταχύτητα της συσκευής αναμενόμενα είναι σε κορυφαία επίπεδα. Ωστόσο κάποιες φορές τα Animations ενδέχεται να εμφανίσουν ένα μικρό Lag. Δεν θα χαθεί χρόνος να δείτε το περιεχόμενο που πρόκειται, είναι το Animation. Δεν επηρεάζει την εμπειρία χρήσης καθώς συμβαίνει σπάνια, αλλά σε τέτοιο επίπεδο όπως είπα και πριν η κριτική είναι αυστηρή. 
9/10

Εμφανισιακά η συσκευή αν και υποκειμενικό, θεωρώ ότι είναι η πιο όμορφη αυτή τη στιγμή και ήταν από τα πρώτα που με έκαναν να στραφώ προς αυτήν. Βέβαια χωρίς θήκη, το πίσω μέρος της συσκευής είναι μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο η θήκη Spigen Liquid Air Back Cover, όχι μόνο το προστατεύει, αλλά το κάνει ακόμα πιο όμορφο. 
10/10

Τέλος τα οπτικά του είναι όπως είναι λογικό σε κορυφαία επίπεδα. Οι νυχτερινές λήψεις ειδικά με το Pro Mode (χειροκίνητη ρύθμιση) μοιάζουν με οικονομικής dSLR φωτογραφικής. 
9/10

Στα 600-630€ πρόκειται για πολύ καλή επιλογή. Στα 1000€ πρόκειται για αστεία επιλογή όπως και για όλες τις συσκευές που κοστίζουν τόσο. 
Είναι στα Top 5 κινητά τηλέφωνα της αγοράς. Κάνετε και τη δική σας έρευνα αγοράς και επιλέγετε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Εδώ η αξιολόγηση που έβαλα στο Skroutz.gr και η γνώμη μου για τη συσκευή.

Χωρίς τρύπα Tempered Glass τι εννοείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορει να μπει tempered glass στο s10? 😂
Tempered glass με τρύπα??? 😝
Δε το ξερα οτι παιζει τετοιο πραμα εχω κλασει στα γελια

Επεξ/σία από maneas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maneas είπε

Εγώ ξέρω σε τέτοια κινητά βάζεις την T-Max ή την Whitestone Dome(αν σε παίρνει χρηματικά).

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Εγώ ξέρω σε τέτοια κινητά βάζεις την T-Max ή την Whitestone Dome(αν σε παίρνει χρηματικά).

Έτσι ακριβώς απλά το αποτύπωμα μετά δεν είναι τόσο αξιόπιστο και τόσο γρήγορο

Είχα tmax όταν είχα το s10 plus 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Χωρίς τρύπα Tempered Glass τι εννοείς?

Για το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν Tempered Glasses τα οποία έχουν άλλο υλικό στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο φαίνεται σαν τρύπα για να λειτουργεί ο αισθητήρας. 

Για παράδειγμα εδώ:

20190419162013_senso_full_face_tempered_

2 ώρες πριν, maneas είπε

Δυστυχώς ναι. Όπως περιγράφω και παραπάνω.

48 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι, δεν αισθάνομαι άνετα ωστόσο. Να βάλω μέσα ένα υγρό το οποίο το στεγνώνω. Θα βγαίνει μετά εύκολα; Θα αφήσει στην οθόνη υπολείμματα μετά από καιρό; Πόσο θα επηρεάσει την απόδοση του αισθητήρα και της οθόνης;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

Έτσι ακριβώς απλά το αποτύπωμα μετά δεν είναι τόσο αξιόπιστο και τόσο γρήγορο

Είχα tmax όταν είχα το s10 plus 

Ρυθμισεις - εμφανιση - ευαισθησια αφης εκεί πας και το φτιάχνεις.

Δεν είναι του Tempered.

28 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Για το συγκεκριμένο κινητό υπάρχουν Tempered Glasses τα οποία έχουν άλλο υλικό στο συγκεκριμένο σημείο το οποίο φαίνεται σαν τρύπα για να λειτουργεί ο αισθητήρας. 

Για παράδειγμα εδώ:

20190419162013_senso_full_face_tempered_

Δυστυχώς ναι. Όπως περιγράφω και παραπάνω.

Ναι, δεν αισθάνομαι άνετα ωστόσο. Να βάλω μέσα ένα υγρό το οποίο το στεγνώνω. Θα βγαίνει μετά εύκολα; Θα αφήσει στην οθόνη υπολείμματα μετά από καιρό; Πόσο θα επηρεάσει την απόδοση του αισθητήρα και της οθόνης;

Όλες οι απορίες σου θα λυθούν με αυτό το βίντεο 

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...