Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Έστειλα πριν λίγες ημέρες μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Samsung στο Facebook και ρώτησα σχετικά με τις εγγυήσεις. Παραθέτω παρακάτω. Εγώ Αναφορά σε κείμενο Γεια σας. Αυτές τις μέρες θα αγοράσω το Samsung Galaxy S10+. Θα ήθελα να ρωτήσω σας παρακαλώ, αν η εγγύηση είναι ελληνικής αντιπροσωπείας αγοράζοντας το από κάποιο πιο μικρό κατάστημα. Ευχαριστώ. Samsung Αναφορά σε κείμενο Καλημέρα Nikola! Η εγγύηση έχει ισχύ ανάλογα με την χώρα προέλευσης του προϊόντος. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, αν επιλέξεις κάποιο από το επίσημο δίκτυο συνεργατών μας, τότε θα ισχύει η ευρωπαϊκή εγγύηση, εξυπηρέτηση δηλαδή σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Σε περίπτωση που σε οποιοδήποτε κατάστημα προμηθευτείς το Galaxy S10+, και δεν έχει προέλευση από Ευρωπαϊκή χώρα, τότε δεν θα ισχύει η εγγύηση από ελληνική αντιπροσωπεία. Επίσης αυτό που αξίζει να προσέξεις, είναι ότι σε περίπτωση που η συσκευή που επιλέξεις δεν είναι ελληνικής προέλευσης (από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung), τότε υπάρχει πιθανότητα να μη βρεις τις σωστές ρυθμίσεις δικτύου ή εφαρμογών που ορίζονται για την εκάστοτε χώρα. Eίμαστε στη διάθεσή σου! Τι λέτε;
mphxths Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Λεμε οτι αμα εισαι γκαντεμης και σου πουλησει σκρουτζομαγαζο το κινητο και δεν ειναι ευρωπαικης προελευσης να πας να παιξεις και καποια νουμερα στο τζοκερ Ολα τα κινητα ειναι ευρωπαικης προελευσης..καποια απο αυτα στα σκρουτζομαγαζα μπορει να μην ειναι επισημως εισαγομενα στην Ελλαδα , αλλα ειναι καποιας ευρωπαικης αγορας..συνηθως ετσι συμβαινει. Λες να σου κατσει να ειναι αμερικανικο ?αφρικανικης αγορας?Ασιας?Χλωμοτατο... Οσο για το τελευταιο , απλα παει να σε σπρωξει και καλα να παρεις απο μεγαλη αλυσιδα..και καλα δεν θα υπαρχουν σωστες ρυθμισεις δικτυου και παπατζες...ευρωπαικο αν ειναι , καλυπτει τα ελληνικα δικτυα... 2
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Να είναι Αμερικάνικο; Να έχει δηλαδή Snapdragon; Χαλάλι! 😂 Τι λέτε γι' αυτό το μαγαζί; Μίλησα μαζί τους στο Facebook. Μου ζήτησαν τα στοιχεία αποστολής για να κάνουν την αποστολή. Τους είπα ότι θα μιλήσουμε ξανά (ώστε να το σκεφτώ). Οι συνομιλίες: Καλημέρα σας. Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Προσπαθούμε να απαντάμε το συντομότερο δυνατό. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Ενδιαφέρομαι για το Galaxy S10+ σε μαύρο χρώμα. Υπάρχει διαθέσιμο; Καλησπέρα σας 1 τεμάχιο θέλετε Σε μαύρο Μάλιστα υπάρχει Θέλετε τιμολόγιο η απόδειξη ? Θα ήθελα απόδειξη. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την εγγύηση, αν το καλύπτει ελληνική αντιπροσωπεία. Φυσικά ελληνική Αντιπροσωπεία Δώστε μας στοιχεία αποστολής Θα το παραγγείλω την Παρασκευή που θα μας έρθει. Τα μεταφορικά πόσα είναι; Υπάρχει κάποιο Site ώστε να μην σας ενοχλώ από εδώ; Δεν είμαστε ιντερνετικό κατάστημα αλλά φυσικό Γρ.λαμπρακη 5 Καρδίτσα Ναι ναι, το κατάλαβα. Απλά εγώ μένω Αθήνα. Αυτό είναι το Site του καταστήματός σας; https://www.icenter.gr/ Φαίνεται να έχετε ωραίο κατάστημα. Καλή αρχή σας εύχομαι. https://www.google.com/maps/uv?hl=el&pb=!1s0x1358d9a84d796c69%3A0x35dabaa0cbbcfdfd!2m22!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m16!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!2m2!1m1!1e6!3m1!7e115!4s%2Fmaps%2Fplace%2Fi%2Bcenter%2Bgr%2F%4039.36447%2C21.9206105%2C3a%2C75y%2C207.95h%2C90t%2Fdata%3D*213m4*211e1*213m2*211svpKiTfiRcSasfB79JjEXPw*212e0*214m2*213m1*211s0x1358d9a84d796c69%3A0x35dabaa0cbbcfdfd%3Fsa%3DX!5zaSBjZW50ZXIgZ3IgLSDOkc69zrHOts6uz4TOt8-DzrcgR29vZ2xl!15sCAQ&imagekey=!1e10!2sAF1QipO1PGdI1aVC32DoRC-9XdSfjKKe5bmsJwshVFgb&sa=X&ved=2ahUKEwi445D70sXiAhUxxcQBHTPUBdgQpx8wC3oECA0QCw# Μάλιστα Όποτε θέλετε να κάνετε την παραγγελία Στείλτε μας μήνυμα εδώ Και θα σας καλέσει Κάποιος από το κατάστημα μας Κάτι τελευταίο. Κόστος μεταφορικών και τρόπος πληρωμής θα ήθελα να μάθω. Πληρωμες στο κατάστημα μας με μετρητά πιστωτική η με μετρητά Η μέσω τράπεζας Σε συνεργασία που έχουμε Έξοδα αποστολής είναι δικά μας Οπότε κάνω κατάθεση και στέλνετε τη συσκευή. Σωστά; Πολύ σωστά Μπορούμε να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο Ευχαριστώ πολύ. Θα σας στείλω μήνυμα σχετικά με την παραγγελία όταν είναι. Σας ευχαριστούμε Που μας επιλέξατε Να έχετε μια υπέροχη μέρα
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Το απο που θα παρει ο καθενας το κινητο του ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη του. Προσωπικα αν το ποσο αυτων των καταστηματων που διαφημιζονται μεσω facebook δεν εχει μεγαλη χρηματικη διαφορα απο τα υπολοιπα σκρουτζομαγαζα,δεν θα ασχολιομουν.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Έχει 37€ διαφορά. Δεν είναι πολύ μικρή.
paris_chav Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Έχει 37€ διαφορά. Δεν είναι πολύ μικρή. Λες για ενα μαγαζι που εχει το s10 plus 630 ευρω ; Νομιζω καπου το ειχα σταμπαρει στα 630 και πρεπει να ηταν μαγαζι στην Καρδιτσα Edit : ωπα ακυρο, τωρα προσεξα τη φωτο. Ναι αυτο εχω δει κι εγω Ο μονος τροπος να μην εχει 2ετη εγγυηση ειναι να μην ειναι ευρωπαικο. Ας ειναι απ οποια χωρα της Ευρωπης θελει, χεστηκες. Εκτος κι αν θες σωνει και ντε ελληνικο Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από paris_chav
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Έχει 37€ διαφορά. Δεν είναι πολύ μικρή. 37ευρω σε Smartphone αξιας πανω απο 600ευρω,ειναι μικρη. Τωρα αν κοιτας πανω απο ολα την τιμη,τοτε κατι μου λεει οτι τσαμπα ρωτας γιατι εχεις καταλήξει σε αυτο για αγορα. Εγω για ενα πραγμα απορω. Για ποιο λογο δεν εχουν στο site τους καθολου smartphones ? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Fulgore 1
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρωτάω μήπως είναι καμία απάτη, όχι για την εγγύηση βασικά. Έχω καταλήξει στο kiniti.net. Ωστόσο αν ήξερα ότι το κατάστημα στα 630€ (iCenter) θα μου φέρει κινητό και όχι παστέλι μέσα, ok. Και εγώ γι' αυτό απορώ. Για πες μου εσύ. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Heatspreader
Pwpwpw Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Heatspreader είπε Ρωτάω μήπως είναι καμία απάτη, όχι για την εγγύηση βασικά. Έχω καταλήξει στο kiniti.net. Ωστόσο αν ήξερα ότι το κατάστημα στα 630€ (iCenter) θα μου φέρει κινητό και όχι παστέλι μέσα, ok. Και εγώ γι' αυτό απορώ. Για πες μου εσύ. Eγω πριν λιγο μπηκα στην σελιδα i center,gr στο fb και εχουν ανεβασει αναρτηση που λεει οτι καποια σελιδα του fb ειναι fake και χρησιμοποιει το ονομα τους και οτι οι πελατες δεν παραλαμβανουν ποτε. Βασικα το συγκεκριμενο καταστημα νομιζω δεν πουλαει καν κινητα για αυτο και δεν εχει ουτε μια συσκευη στο site του καταστηματος, νομιζω μονο αξεσουαρ κινητων πουλαει θηκες, μεμβρανες κτλ. Παρε ενα τηλεφωνο στο φυσικο καταστημα και ρωτησε τους αν εχουν s10+ στα 630 ευρω γιατι κατι βρωμαει σε αυτο που δειχνεις νομιζω. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Pwpwpw
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Προσοχή με το FB υπάρχουν πολλές απάτες. Όπως καλή ώρα Καλύτερα από κάπου με +30€ Το Kiniti.net είναι εντάξει. Όπως και το netmobile.gr Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από saruman123 1
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, saruman123 είπε Προσοχή με το FB υπάρχουν πολλές απάτες. Όπως καλή ώρα Καλύτερα από κάπου με +30€ Το Kiniti.net είναι εντάξει. Όπως και το netmobile.gr Αυτό λέμε. Είναι απάτη τελικά. Μόλις τους έστειλα ξανά. Με το που μου πουν ότι το έχουν θα τους πεθάνω στα μπινελίκια.
Pwpwpw Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Heatspreader είπε Αυτό λέμε. Είναι απάτη τελικά. Μόλις τους έστειλα ξανά. Με το που μου πουν ότι το έχουν θα τους πεθάνω στα μπινελίκια. Στειλε μυνημα μου και ζητησε σταθερο τηλεφωνο απ το καταστημα τους για επικοινωνια. Με το που ζητησεις σταθερο τηλεφωνο, καπακι σε μπλοκαρουν απ το messeger και δν μπορεις να στειλεις μυνημα, μολις εκανα και αναφορα της σελιδας στο fb. Προσοχη μην παει κανεις και κανει καμια καταθεση θα κλαιει τα λεφτα του. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Pwpwpw
Heatspreader Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Τους (του) έστειλα πάλι μήνυμα. Μιλάμε ότι θέλει τρομερό ξύλο ο τύπος.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 '''Πληρωμες στο κατάστημα μας με μετρητά πιστωτική η με μετρητά''' Στο πιο πανω αρχικο μνμ ειδα οτι αναφερθηκε αυτο. Αν δεν κανω λαθος εδω και καιρο απο καποιο ποσο και πανω απαγορευεται να πληρωσεις με μετρητα στο καταστηματα,παρα μονο με καρτα.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Πάνω από 500€ αν δεν κάνω λάθος, πράγματι. Μιλάμε για ξύλο, όχι αστεία. Στο θέμα μας τώρα... Γνωρίζει κανείς γιατί οι τιμές κάνουν τέτοιες βουτιές και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα