Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα ανοίξει και πέρυσι θέμα σχετικά με την αγορά S9+, αλλά τελικά δεν το αγόρασα. Φέτος θα το αγοράσω. Έχω διαβάσει και δει αμέτρητα Reviews, τόσο για το S10+, όσο και για τα υπόλοιπα Flagships. Έχω καταλάβει ότι κανένα Flagship δεν είναι ξεκάθαρα καλύτερα σε όλους τους τομείς. Διαλέγεις τι είναι αυτό που θέλεις και πας. Μου αρέσει αρχικά σαν Design Η άριστη οθόνη του Οι ευκολίες που έχει το One UΙ Το πως είναι τοποθετημένη η μπροστινή Camera Το Video και η σταθεροποίηση εικόνας που κάνει η Camera Θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο πως γίνεται να πέφτει η τιμή του κάθε μέρα σχεδόν 3€. Με αλλαγές στην τιμή από τα πρώτα 5-6 καταστήματα 3-4 φορές την ημέρα. Κάποιο Bot κάνει την αλλαγή και αν ναι με τι κριτήρια; Το κατάστημα που έχω βρει είναι το MXstore. Έχω διαβάσει καλές κριτικές. Περιμένω αρχές του άλλου μήνα να πέσει στα 700€. Έχω ήδη πάρει θήκη και συγκεκριμένα την Spigen Liquid Air. Δεν θα ήθελα να αναφέρει κάποιος χρήστης τα θετικά του καθώς τα ξέρω και είναι δεδομένο πως μία τέτοια συσκευή έχει πολλά θετικά. Θα ήθελα να εστιάσουμε περισσότερο στα αρνητικά του και στα καταστήματα και τις τιμές. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Heatspreader
Voodooman Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις αγόρασα το S10, το οποίο θεωρώ ίδιο στα βασικά. Ποια αρνητικά βρήκα μέχρι στιγμής. Πέρα από ένα αναπάντεχο (δεν συνδέεται σωστά με το sportswatch μου), τίποτα το σημαντικό. Αν πρέπει να το ψυρίσω, θα πω ότι η εφαρμογή της κάμερας δεν μου αρέσει, την ήθελα λίγο καλύτερα οργανωμένη. Η τρίτη κάμερα, ο "τηλεφακός", μικρή χρησιμότητα έχει, τι να πει το 2χ zoom. To δαχτυλικό αποτύπωμα είναι πολύ καλύτερο από όσο αρχικά λεγόταν, είναι μια χαρά λειτουργικό. αλλά δεν είναι και 100% απροβλημάτιστο. Μου πήρε δυο-τρεις ημέρες για να το συνηθίσω (και να με συνηθίσει...), και τώρα το βρίσκω άριστο κατά 90%, σπάνια θα μου δημιουργήσει προβλήματα, και αυτά όχι σοβαρά. Το edge δεν μου αρέσει, τέλος.Είναι χαμένη οθόνη. Πέρα του ότι παραμορφώνει το περιεχόμενο, δεν έχει άριστη διαδραστικότητα. Ίσως φταίει και το χέρι μου, που δεν είναι συνηθισμένο να αλληλεπιδρά με τέτοια επιφάνεια, αλλά είναι γεγονός πως η πραγματική, αξιοποιήσιμη οθόνη είναι ακόμη πιο μακρόστενη και μικρή από τις δηλωμένες 6.1". Τώρα για το κατάστημα αγοράς. Τα σκέφτηκα όλα, από μεγάλη αλυσίδα όπου θα πληρώσω full price, μέχρι μεταχειρισμένο αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο. Προτίμησα τελικά το Public, όπου έχει την συνηθισμένη προσφορά -20% σε ευρώ Επιστροφής. Έφτασα, λοιπόν, περίπου την τιμή που δίνει και ένα φτηνό σκρουτζομάγαζο, μόνο που το έβαλα και σε 18 άτοκες, και έχω και ελληνική εγγύηση. Και επειδή δεν παίζουν με τέτοια εύθραυστα αντικείμενα, έδωσα και άλλα €80 για την ασφάλεια κατά θραύσης οθόνης του Public, για να είμαι σχετικά ήσυχος. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Voodooman
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Πες μας λίγο σχετικά για την ασφάλεια θραύσης οθόνης. Επίσης σχετικά με την αγορά με κάρτα πως δουλεύει; Δεν θα πληρώσεις τόκους στην τράπεζα; Αν κάτι έχει 100€, 100€ θα σου στοιχίσει στην αγορά με πιστωτική; Ευχαριστώ.
Voodooman Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Αυτό που μου είπαν στο Public είναι ότι αν σπάσει η οθόνη (όχι η πλάτη), θα μου την αλλάξουν δωρεάν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Εύχομαι να μην χρειαστεί να μάθω αν είναι φεράγγυα αυτή η ασφάλεια... Το κινητό στα public έχει €939. Πάω με την eurobank κάρτα και πληρώνω τα €939 σε όσες άτοκες δόσεις θέλω, μέχρι 24 νομίζω. Δεν έχουν τόκο, συνολικά θα πληρώσω 939:24=€39,125 τον μήνα, χωρίς κάποια άλλη επιβάρυνση. Μπορείς να βάλεις και λιγότερες δόσεις. Μετά από 2 ημέρες μου πίστωσαν €187 στον λογαριασμό μου-το 20% της αξίας του κινητού σε Επιστροφή-που ισχύει για αγορά μέχρι τις 15 Μαϊου. Πήγα στον Σκλαβενίτη (που συνεργάζεται με το πρόγραμμα Επιστροφή), ψώνισα πράγματα αξίας €35, δεν πλήρωσα τίποτα και μου έμειναν άλλα €152 για να τα ξοδέψω σε όποια συνεργαζόμενη επιχείρηση θέλω, είναι πολλές και αξιόλογες.
gkblues Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Το ιδιο ισχυει και με τις χρεωστικες καρτες; Οσον αφορα τις δοσεις λεω
Fulgore Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,δοσεις μπορεις να βαλεις μονο με πιστωτικη καρτα. 1
Voodooman Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δόσεις γίνονται μόνο με πιστωτικές. Αλλά ο Κωτσόβολος και το Πλαίσιο νομίζω πως έχουν και δικό τους πρόγραμμα δόσεων, που δεν χρειάζεται πιστωτική. Αλλά δεν ξέρω άν είναι άτοκες. Πάντως το 20% Επιστροφή στο Public το παίρνεις και με χρεωστική Eurobank.
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Ακόμα και με την επιστροφή, βγαίνει πιο ακριβά από το MxStore. Η εγγύηση της Samsung είναι για όλη την Ευρώπη ανεξαρτήτου καταστήματος; Γνωρίζει κάποιος; Το MxStore δίνει πάντως 2 χρόνια εγγύηση σε όλα του τα προϊόντα όπως αναφέρει.
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Ακόμα και με την επιστροφή, βγαίνει πιο ακριβά από το MxStore. Η εγγύηση της Samsung είναι για όλη την Ευρώπη ανεξαρτήτου καταστήματος; Γνωρίζει κάποιος; Το MxStore δίνει πάντως 2 χρόνια εγγύηση σε όλα του τα προϊόντα όπως αναφέρει. Από όπου και να το πάρεις είτε Σκρουτζάδικο ή Best Price έχουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Τα μόνα που εξαιρούνται σε αυτον τον τομέα είναι τα Xiaomi. 1
paris_chav Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, saruman123 είπε Από όπου και να το πάρεις είτε Σκρουτζάδικο ή Best Price έχουν κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας. Τα μόνα που εξαιρούνται σε αυτον τον τομέα είναι τα Xiaomi. Κι αυτος ειναι ο λογος που μου τη σπαει οταν βλεπω σε αγγελια "samsmung ταδε ελληνικο και οχι απο σκρουτζ" για να δικαιολογησουν το καπελο στην τιμη που εφαγαν επειδη το πηραν απο μεγαλη αλυσιδα ενω και απ το σκρουτζ να το παρεις την ιδια εγγυηση θα εχεις (αν ειναι φυσικα ευρωπαικο). Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από paris_chav
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, paris_chav είπε Κι αυτος ειναι ο λογος που μου τη σπαει οταν βλεπω σε αγγελια "samsmung ταδε ελληνικο και οχι απο σκρουτζ" για να δικαιολογησουν το καπελο στην τιμη που εφαγαν επειδη το πηραν απο μεγαλη αλυσιδα ενω και απ το σκρουτζ να το παρεις την ιδια εγγυηση θα εχεις (αν ειναι φυσικα ευρωπαικο). Έριξα μια ματιά σε μεταχειρισμένα και πήγα να πνιγώ από το γέλιο. Πουλάνε στην καλύτερη περίπτωση ίδια τιμή με αυτή του Skroutz. 737€ από αναζήτηση στο BestPrice στο netmobile.gr Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από Heatspreader
paris_chav Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Heatspreader είπε Έριξα μια ματιά σε μεταχειρισμένα και πήγα να πνιγώ από το γέλιο. Πουλάνε στην καλύτερη περίπτωση ίδια τιμή με αυτή του Skroutz. 737€ από αναζήτηση στο BestPrice στο netmobile.gr Ο λογος ειναι οτι μπορει να το πηρε ενα χιλιαρικο απο μεγαλη αλυσιδα και κοιταει να βγαλει τα σπασμενα. Και ασε αυτο. Εγω ειδικα εκει που βλεπω σε αγγελια "ελληνικο" ειναι που φτιαχνομαι. Το δικο μου δηλ που ειναι παραεισαγωγης απο Αυστρια και το πηρα 300 ευρω κατω τι διαφορα εχει ; 2 χρονια εγγυηση εχει κι αυτο το καημενο. Απαξ και ειναι ευρωπαικο, παρτο απ οπου θελεις αν μπορεις να εξοικονομησεις χρηματα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από paris_chav 2
Heatspreader Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Πριν πέντε χρόνια περίπου πάντως, αν έπαιρνες HTC και ήταν από Πολωνία, αν έβγαζε πρόβλημα έπρεπε να το στείλει εκεί η HTC.
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Heatspreader είπε Πριν πέντε χρόνια περίπου πάντως, αν έπαιρνες HTC και ήταν από Πολωνία, αν έβγαζε πρόβλημα έπρεπε να το στείλει εκεί η HTC. Και τώρα αν πάθει κάτι εκεί πηγαίνει. Απλός πάει μέσω TS Solutions(Arvato).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα