Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κάποια προβληματάκια τελικά θα αγοράσω στις 2-3 επόμενες ημέρες μέσω Public λόγο ( Επιστροφή - Eurobank ) νέο κινητό .

Το ποσό που διαθέτω είναι max 500 ευρώ + -

Θα το χρησιμοποιήσω μόνο για βασικές λειτουργίες , Internet ( στοίχημα ) facebook...άντε καμιά ταινία και κανένα παιχνίδι ( σπάνιο )

Αυτό που ζητάω να μην κολλάει και να έχει ικανοποιητική μπαταρία.

Δεν τρελαίνομαι να βγάζω φωτογραφίες η video  .

Το κινητό που θα μου προτείνεται να είναι πολύ καλό βάσει τον χρημάτων που θα δώσω.

H Eπιστροφή - Eurobank στα Public είναι 20% στην τιμή .

Αν υπάρχει κάποιο άλλο μαγαζί  παρακαλώ να μου το προτείνεται.

Ευχαριστώ όλους σας !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

S9+ ή P20 PRO. Εξίσου κορυφαία και τα δύο. Καλύτερα κοίτα να το πάρεις από best price και με επιστροφή πάλι δεν αξίζει να πάρεις κάτι από εκεί.

Επεξ/σία από gusdevelopers
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gusdevelopers είπε

S9+ ή P20 PRO. Εξίσου κορυφαία και τα δύο. Καλύτερα κοίτα να το πάρεις από best price και με επιστροφή πάλι δεν αξίζει να πάρεις κάτι από εκεί.

Επειδή βγήκαν πολλά καινούρια τα έχω χάσει........ Ποιο από τα δύο μου προτείνεις ?

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι το p20 pro εχει καλύτερη αυτονομία φορτιζει πιο γρήγορα έχει καλύτερο chip set (ελαφρός).

Ας με επιβεβαιώσουν.

Σε οποιο απο τα 2 πας θα είσαι πένα για χρόνια,αλλα οπως και να το κανουμε το huawei ειναι πιο καινούργιο,το galaxy βγηκε περσι αρχες χρονου το huawei πέρσι τέλη.

Στα + οτι εχει πολλες ευκολιες στην κάμερα,που δε σε ενδιαφέρει μεν αλλα θα ειναι εκει!

Εγω p20 pro θα πηγαινα.

• Like 1
Δημοσ.

S9 η δικιά μου πρόταση, αλλά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, δεν έχουν μεγάλες διαφορές.
Απλά το S9 είναι πιο μουράτο 😜

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μια διευκρίνιση,στο σχολιο μου μπερδεύτηκα.

ΝΑΙ το mate 20 pro έλεγα!!!!!!!

Οχι το p20 pro.

Για p20 pro με s9+ μαλλον θα πήγαινα s9+ .

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgerapp είπε

Παιδια μια διευκρίνιση,στο σχολιο μου μπερδεύτηκα.

ΝΑΙ το mate 20 pro έλεγα!!!!!!!

Οχι το p20 pro.

Για p20 pro με s9+ μαλλον θα πήγαινα s9+ .

Επειδή έχουμε στην οικογένεια και τα 2 της Huawei: αμφότερα είναι εξαιρετικά στη χρήση. Το Mate είναι λίγο μεγαλύτερο (αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος οθόνης). 

Με μέτρια χρήση βγάζουν ακόμα και +2 μέρες και φορτιζουν σε ελάχιστο χρόνο. Φωτογραφίες "πολύ καλές". Στα 430€ παίζει ίσως και το 6Τ της one plus με άριστα χαρακτηριστικά 

Δημοσ.
Στις 10/5/2019 στις 8:04 ΠΜ, georgerapp είπε

Εχω την εντυπωση οτι το p20 pro εχει καλύτερη αυτονομία φορτιζει πιο γρήγορα έχει καλύτερο chip set (ελαφρός).

Όντως φορτίζουν πολυ γρήγορα τα huawei αλλα το soc τους δεν είναι καθόλου καλο απο πολλές αποψεις.

αποψη μου, mi9 απο public με 20% επιστροφή αξίζει πιο πολύ απο όλες τις άλλες αγορές

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, maneas είπε

αποψη μου, mi9 απο public με 20% επιστροφή αξίζει πιο πολύ απο όλες τις άλλες αγορές

Στις 10/5/2019 στις 1:09 ΜΜ, sakks80 είπε

Xiaomi mi9 στα 499 με επιστροφή 20%.

Η μεγάλη βλακεία είναι ότι δεν έχει OIS, ραδιόφωνο,3.5mm jack.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Η μεγάλη βλακεία είναι ότι δεν έχει OIS, ραδιόφωνο,3.5mm jack.

Συμφωνώ, αλλά στα συγκριτικά στη λήψη βίντεο έχει πατήσει πόσες κορυφαίες συσκευές (p30 pro) 
Το jack και το ράδιο είναι στον χρήστη αν τα θεωρεί απαραίτητα η όχι, 
πάντως σαν επιλογή με τα κριτήρια που έχει θέσει ο φίλος θεωρώ οτι αξίζει να το πάρει με επιστροφή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maneas είπε

Συμφωνώ, αλλά στα συγκριτικά στη λήψη βίντεο έχει πατήσει πόσες κορυφαίες συσκευές (p30 pro) 
Το jack και το ράδιο είναι στον χρήστη αν τα θεωρεί απαραίτητα η όχι, 
πάντως σαν επιλογή με τα κριτήρια που έχει θέσει ο φίλος θεωρώ οτι αξίζει να το πάρει με επιστροφή.

Βασικά το OIS είναι το ποιο κυριότερο.

Στα άλλα συμβιβάζεσαι.

Ας πούμε στο jack υπάρχει και αντάπτορας.

Μόνο αν θέλεις να φορτίζεις και παράλληλα να ακούς μουσική δεν θα μπορείς.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Βασικά το OIS είναι το ποιο κυριότερο.

Στα άλλα συμβιβάζεσαι.

Ας πούμε στο jack υπάρχει και αντάπτορας.

Μόνο αν θέλεις να φορτίζεις και παράλληλα να ακούς μουσική δεν θα μπορείς.

Συμφωνώ και επαυξάνω, ως audiophile τώρα με το mi8 εχω ξυνίσει αρκετά που δεν εχει jack, και επειδη δεν θελω να επιβαρύνω  το usb port πήρα ασύρματα bt earbuds. 
Αλλα για το eis (χωρίς να εχω πιασει τη συσκευή) βλέπω σε διαφορα συγκριτικα οτι κάνει απίστευτη δουλεια (παραθέτω σύγκριση με p30 pro)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...