thanos_d85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Ένα ερώτημα πως γίνεται καταστήματα μεγάλα πχ public Κωτσόβολος κλπ κλπ σε αγορά κινητού τηλ. Να μην έχουν κανένα θέμα να εκδίδεται κανονικά τιμολόγιο με ΦΠΑ κ να γίνεται η αγορά επιτόπου, κ στα περισσότερα Σκρουτζομαγαζα με το που ακούν τιμολόγιο να ζητάνε εγγραφή μέσω τις σελίδα τους κ παραγγελία μόνο ηλεκτρονικά που στέλνεις ποσά προσωπικά σου στοιχεία που μπορεί να κάνουν κ ένα μήνα να τα δούνε κ στο τέλος δεν σου εκδίδουν τιμολόγιο με ΦΠΑ η στην ακυρώνουν την παραγγελία κατι στραβό γίνεται η εμένα μου φαίνεται;
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δες τι εχω γραψει σε αυτο το θεμα που συζηταμε το ιδιο πραμα. 1 1
thanasis tr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Κινητά και laptops εκδίδονται μόνο με καθαρή αξία χωρίς ΦΠΑ σε περίπτωση τιμολογίου. Δίνεις τα στοιχεία τιμολόγησης και μία εκτύπωση από το taxis ότι υπάγεσαι σε κανονικο ΦΠΑ και βγαίνει έτσι.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, thanasis tr είπε Κινητά και laptops εκδίδονται μόνο με καθαρή αξία χωρίς ΦΠΑ σε περίπτωση τιμολογίου. Δίνεις τα στοιχεία τιμολόγησης και μία εκτύπωση από το taxis ότι υπάγεσαι σε κανονικο ΦΠΑ και βγαίνει έτσι. Ναι αλλα άσχετο
thanasis tr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ναι αλλα άσχετο Γιατί ποια η διαφωνία σου ή η διαφορά σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις