zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Parking = μια θεση παρκαρισματος. οχι 2. Μια μεσα και μια εξω. Ο νομοθετης ευτηχως δεν ηταν ζωων οταν νομοθετουσε. Ζημια μου κανεις οταν παρκαρεις εξω απο το parking σου. Βαλτε το μεσα. Τι ζημιά σου κάνει;! 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν δεν θέλει να το βάλει μέσα, ας το βάλει όπου κάνει κέφι και για όσο γουστάρει, αρκεί εκεί που θα το βάλει να μην απαγορεύεται. Αν εκεί που το βάλει απαγορεύεται, τότε θα υποστεί τις συνέπειες. Απαγορεύεται επειδή εμποδίζει κάποιον να μπει και να βγει, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο κάποιος είναι ο ίδιος! Αυτά, τέλος από μένα αυτό το θέμα!
stefan123 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Πάντως εγώ παλιότερα έφαγα κλήση που είχα παρκάρει έξω από το παρκιν μου...Στην τροχαία δεν ενδιαφέρθηκαν που ήταν δικό μου.Ας το έβαζες μέσα μου είπαν...Έξω απαγορεύεται...Τελος. 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Απαγορεύεται επειδή εμποδίζει κάποιον να μπει και να βγει, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο κάποιος είναι ο ίδιος! Αυτά, τέλος από μένα αυτό το θέμα! Απαγορεύεται επειδή το απαγορεύει η νόμιμη πινακίδα σήμανσης Ρ-39, αυτή η απαγόρευση ισχύει για κάθε όχημα χωρίς διακρίσεις 2
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, stefan123 είπε Πάντως εγώ παλιότερα έφαγα κλήση που είχα παρκάρει έξω από το παρκιν μου...Στην τροχαία δεν ενδιαφέρθηκαν που ήταν δικό μου.Ας το έβαζες μέσα μου είπαν...Έξω απαγορεύεται...Τελος. Δε μου κάνει εντύπωση, τόσα και τόσα καθυστερημένα και παράλογα πραγματα γίνονται στην Ελλάδα, Ε ενα ακόμα. 1 1
Zerg13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ακουσε να δεις. ο νομοθέτης που εγραψε το νομο το εκανε για ολες τις περιπτωσεις και δεν ειχε στο μυαλο του οτι κάποιος που δεν ειναι δικο του το παρκινγ θα καλεσει τροχαια για τον νομιμο κατοχο του παρκινγκ! ειχε στο μυαλο του οτι δεν γινετε να κλεινει κανενας την εισοδο γιατι ΑΝ αφηνε ανοιχτο το ενδεχομενο να το κανει ο ιδιοκτητης θα μπορουσα να κλεινω την εισοδο μια πολυκατοικιας που εχω θεση ενω εχουν θεση αλλοι 50! θα έπρεπε να γραψει μια ακομα παραγραφο ειδικα για τα παρκινγ μονης θεσης και τα δικαιωματα του ιδιοκτητη. δεν το εκανε γιατι δεν φανταστηκε οτι εχει τοση σημασια. εσυ πατας ακριβως εκει. Δεν ειναι το προβλημα στις εισοδους πολυκατοικιας, θα μπορουσε να υπαρχει ειδικος νομος. Ουτε η ελλειψη φαντασιας. Καθαρα θεμα χωρου ειναι. Παιρνετε την θεση σας, αφηνεται ολο τον υπολοιπο χωρο ελευθερο. Τοσο δυσκολο ειναι; Δικαιουστε μια θεση, οχι ΔΥΟ. Μια μεσα & μια εξω. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Δε μου κάνει εντύπωση, τόσα και τόσα καθυστερημένα και παράλογα πραγματα γίνονται στην Ελλάδα, Ε ενα ακόμα. Αν θέλεις κάνε τον κόπο να μας εξηγήσεις που ακριβώς βλέπεις το παράλογο/καθυστερημένο όταν το όργανο βεβαιώνει παράβαση σε αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει παράνομα. 2
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Αν θέλεις κάνε τον κόπο να μας εξηγήσεις που ακριβώς βλέπεις το παράλογο/καθυστερημένο όταν το όργανο βεβαιώνει παράβαση σε αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει παράνομα. Το όργανο εκτελεί ο,τι λεει ο νόμος, ο νόμος Έν προκειμενω ειναι καθυστερημένος. Αν παρκάρεις εξω απο το πάρκινγκ σου -οπου έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να παρκάρει κανεις άλλος- βοηθάς στο θεμα πάρκινγκ που σε πολλές γειτονιές ειναι μεγάλο πρόβλημα. Εχει αναφερθεί ήδη αυτο παραπάνω 1 1 2
Zerg13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, stefan123 είπε Πάντως εγώ παλιότερα έφαγα κλήση που είχα παρκάρει έξω από το παρκιν μου...Στην τροχαία δεν ενδιαφέρθηκαν που ήταν δικό μου.Ας το έβαζες μέσα μου είπαν...Έξω απαγορεύεται...Τελος. Σωστα σου ειπαν. Δεν εγινε καμια ατασταλεια στην κληση που εφαγες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 18 minutes ago, zio10 said: Τι να πω, όπως το βλέπει κανείς. Καλύτερα δηλαδή να πιάσει μια θέση που θα ήταν διαθέσιμη σε όλους πάρα καμία και να μην ενοχλεί κανέναν εκτός από τον εαυτό του... Οκ, για μένα είναι το λιγότερο παράλογο όπως είπα. Είναι παράλογο ναι, αλλά από την άλλη επειδή δεν μπορεί η αστυνομία να ξοδεύει χρόνο για να checkάρει αν είναι του ιδιοκτήτη το όχημα ή αν είναι πράγματι γκαράζ ή αποθήκη κτλπ κτλπ, κόβει κλήση σε όλους και τέλος. 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Το όργανο εκτελεί ο,τι λεει ο νόμος, ο νόμος Έν προκειμενω ειναι καθυστερημένος. Αν παρκάρεις εξω απο το πάρκινγκ σου -οπου έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να παρκάρει κανεις άλλος- βοηθάς στο θεμα πάρκινγκ που σε πολλές γειτονιές ειναι μεγάλο πρόβλημα. Εχει αναφερθεί ήδη αυτο παραπάνω Δηλαδή εσύ τι ακριβώς προτείνεις? Να αλλάξει ο νόμος, και να προβλέπει ότι το όργανο πρέπει πρώτα να ψάξει τον αριθμό απόφασης του Δήμου για να βρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ, και μετά να ψάξει να βρει τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ και να τον ρωτήσει αν έχει παρκάρει αυτός, και αν όχι μόνο τότε να βεβαιώσει παράβαση? Ή μήπως η πινακίδα Ρ-39 να αναγράφει εκτός από τον αριθμό αδείας και όλες τις πινακίδες των αυτοκινήτων που πιθανόν να χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ? Της γυναίκας του, της κόρης του, του μπατζανάκη, της εταίρας κτλ? Για πες την άποψη σου για το πως θα έπρεπε να αλλάξει ο νόμος ώστε να μην τον θεωρείς "καθυστερημένο". 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Απαγορεύεται επειδή το απαγορεύει η νόμιμη πινακίδα σήμανσης Ρ-39, αυτή η απαγόρευση ισχύει για κάθε όχημα χωρίς διακρίσεις H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Είναι για απαγόρευση σταθμευσης (η στάση επιτρέπεται) σε δημόσιο δρόμο και η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Η πινακίδα που βάζεις σαν ιδιώτης είναι απλά για να ενημερώνεις τους άλλους για την ύπαρξη χώρου ιδιωτικής σταθμευσης
Zerg13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Xacti είπε H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Είναι για απαγόρευση σταθμευσης (η στάση επιτρέπεται) σε δημόσιο δρόμο και η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Η πινακίδα που βάζεις σαν ιδιώτης είναι απλά για να ενημερώνεις τους άλλους για την ύπαρξη χώρου ιδιωτικής σταθμευσης Απο την στιγμη που θα γινει η κληση της τροχαιας και θα ερθει περιπολικο, οταν βρεθει διαθεσιμο αυτο δεν ειναι σταση, ειναι σταθμευση Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Zerg13
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Xacti είπε H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Είναι για απαγόρευση σταθμευσης (η στάση επιτρέπεται) σε δημόσιο δρόμο και η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Η πινακίδα που βάζεις σαν ιδιώτης είναι απλά για να ενημερώνεις τους άλλους για την ύπαρξη χώρου ιδιωτικής σταθμευσης Μην γράφεις ότι να ναι, οι Δήμοι σχεδόν καθημερινά βγάζουν αποφάσεις που επιτρέπουν σε ιδιώτες να τοποθετούν πινακίδες Ρ-39 σε δημόσιους δρόμους. Δες μια τέτοια: http://www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/ΑποφάσειςΔΣ/tabid/92/ctl/Details/mid/500/ItemID/8980/Default.aspx
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Απο την στιγμη που θα γινει η κληση της τροχαιας και θα ερθει περιπολικο, οταν βρεθει διαθεσιμο αυτο δεν ειναι σταση, ειναι σταθμευση Δεν καταλαβαίνω τι δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις από αυτό που έγραψα πριν και τι σχέση έχει αυτό που γράφεις
spyros007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι σχεση εχει ο δημος με την πυλωτή μου,μονο πολεοδομεια και συμβολαιο. Η μοναδικη περιπτωση να φαει κληση ο ιδιοκτητης παρκινγ ειναι απο καποιο καθυστερημενο γειτονα που θα των δωσει γιατι εχει προσωπικά ,οποτε την επομενη φορα παρκαρει εξω απο το σπιτι του καθε φορα που θα το βρίσκει ελευθερο και το βραδι μεσα.Ποιος θα βγει χαμένος λετε. Ο ΚΟΚ μιλαει σε περιπτωση που παρεμποδιζεται ο νομίμως κάτοχος του παρκιν κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση που παρκαρει ο ιδιοκτητης Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και: α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις. β) Mπρoστά από την είσoδo και έξoδo oχημάτων παρoδίoυ ιδιoκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η oδός είναι στενή και παρεμπoδίζεται η είσoδoς - έξoδoς oχημάτων εξ αυτής. γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει. Τωρα στην οτι στην ελλαδα εκτος απο καθυστερημένους πολιτες εχει και καθυστερημένους αστυνομικούς ειναι γνωστο γιατι αν εκανε σωστα την δουλεια του και ζηταγε τα στοιχεια του ιδιοκτήτη του παρκινγ οπως οφειλει καθε φορα πριν κοψει την παραβαση δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα. 16 λεπτά πριν, ThReSh είπε Είναι παράλογο ναι, αλλά από την άλλη επειδή δεν μπορεί η αστυνομία να ξοδεύει χρόνο για να checkάρει αν είναι του ιδιοκτήτη το όχημα ή αν είναι πράγματι γκαράζ ή αποθήκη κτλπ κτλπ, κόβει κλήση σε όλους και τέλος. Οφειλει όμως να το κανει γιατι ετσι ο καθενας κοτσαρει ενα σημα P και κανει οτι γουσταρει Επισεις σε καθε κλήση εχεις δικαιωμα να κανεις ενσταση εντος καποιον ημερων οπου εινα υποχρεωμένοι να την εξετασουν ζητωντας τα απαραίτητα ενγραφα. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα