Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ζεις σε μια μικρη πολη,παρκαρεις το αυτοκινητο σου 10 χρονια εξω απο το σπιτι σου...αρκετα απιθανο να στο χαραξει καποιος για λογους παρκαρισματος

ειστε ολοι ακυροι και γραφετε αερολογιες σε 6 σελιδες

οι λογοι ειναι ειτε προσωπικοι-επαγγελματικοι καποιοι τον ζηλευουν-φθονουν-μισουν ειτε ετυχε σε καποιον serial γρατζτουνιστη 😮

3 λεπτά πριν, moumos είπε

Δυστυχώς άρχισε να γίνεται μόδα και πάλι μετά από χρόνια το χαράκωμα αυτοκινήτων. Στην πόλη μου έχω προσέξει τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα με το ίδιο ακριβώς πατερν. Μια χαρακιά από το μπροστά φτερό μέχρι την πίσω πόρτα. Επειδή την έφαγα και εγώ, έχω πλέον το νου μου και θα το βρω το σκουπίδι/σκουπίδια. 

παρομοια απαντηση δωσαμε και εγω εχω βρει χαρακια στο αυτοκινητο μου και οχι δεν ειχα παρκαρει παρανομα 

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chsam είπε

Αν μιλας για το τι θα επρεπε να συμβαινει,οκ.Κατα τα αλλα μια χαρα βεβαιωνει και χωρις αριθμο και χωρις ουτε καν να ζητησει απο τον ιδιοκτητη καποιο χαρτι/αποδεικτικο της αδειας.Φυσικα μιλαω απο δικια μου εμπειρια (για εξοδο απο πυλωτη) και επισης ο αστυνομικος αφου τον εγραψε, του ειπε οτι σε δυο ωρες πρεπει να το εχει παρει αλλιως θα το ξαναεγραφε και στη τριτη ....ο γερανος.

Η δική μου εμπειρία πάλι είναι διαφορετική, το όργανο αρνήθηκε να βεβαιώσει παράβαση στο σημείο που υπήρχε σκέτο Ρ-39, ενώ αμέσως μετά ακριβώς δίπλα που υπήρχε και αριθμός απόφασης Δήμου βεβαίωσε παράβαση κανονικά. Αν θέλεις σου στέλνω και link να δεις το σημείο στο street view.

Αλίμονο αν τα όργανα μοίραζαν κλήσεις κάθε φορά που ο κάθε πικραμένος έβαζε οπουδήποτε αυθαίρετα ένα Ρ.

Άσε που αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης οι σχετικές αποφάσεις των Δήμων.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σήμα P χωρίς αριθμό αδείας του αρμόδιου Δήμου είναι καραπαράνομο, η τροχαία ΔΕΝ βεβαιώνει παράβαση σε τέτοια περίπτωση.

Αν το βάζει μέσα τότε το καβάτζωμα αφορά είσοδο έξοδο, όχι θέση. Μην μπερδεύεσαι :)

Αφού δε θες να το καταλάβεις, ok, πάρτο αλλιώς. Ο γείτονας καλεί την τροχαία και γράφει τον ιδιοκτήτη επειδή μπορεί!

Εντάξει τώρα? :)

Επειδή μπορεί οκ, απλά για μένα τουλάχιστον είναι παράλογο.

19 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν μπορεις να παρκαρεις εξω απο το parking σου. Υπαρχει προστιμο. Σου παιρνουν πινακιδες κανονικα. Αλλα στην Ελλαδα λιγοι αστυνομικοι γνωριζουν τον νομο. Κανονικα ετσι ειναι. εχω παρει τροχαια για εναν που παρκαρε εξω απο το parking του.

εξω απο το parking δεν παρκαρει κανενας. Μαθετε τον νομο.

αυτος που στο χαραξε απλα μια κληση στην τροχαια ηθελε. Επεσες σε καφρο.

Α Ν εχεις δικο σου parking βαζε το μεσα απο εδω και περα. Και τα parking δεν ειναι αποθηκες

Ειλικρινά τι σε ενόχλησε που πάρκαρε έξω από το πάρκινγκ του; Ήταν υποχρεωμένος να παρκάρει μέσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Επειδή μπορεί οκ, απλά για μένα τουλάχιστον είναι παράλογο.

Ειλικρινά τι σε ενόχλησε που πάρκαρε έξω από το πάρκινγκ του; Ήταν υποχρεωμένος να παρκάρει μέσα;

Οχι. Ηταν υποχρεωμενος να μην παρκαρει εξω απο το parking. Ετσι λεει ο νομος και ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ. Μια θεση μεσα δικαιουσαι. Οχι 2. Μια μεσα & μια εξω

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα δέσμευε αν πάρκαρε αλλού και όχι μπροστά στο πάρκινγκ του! 

Είναι υποχρεωμένος όποιος έχει πάρκινγκ να παρκάρει πάντα μέσα; Πιστεύω όχι, άρα η αμέσως καλύτερη για όλους θέση είναι ακριβώς απ' έξω!

(Έχω την εντύπωση ότι το έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτό το θέμα).

σοκαριστικο που το συζητάμε ομως... κάποιοι θέλουν ακομα επεξηγηση γιατι αυτο ειναι λογικο 🤣

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Οχι. Ηταν υποχρεωμενος να μην παρκαρει εξω απο το parking. Ετσι λεει ο νομος και ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ. Μια θεση μεσα δικαιουσαι. Οχι 2. Μια μεσα μια εξω

Οκ απλά αν παρκάρει αλλού σημαίνει μια θέση λιγότερη για όλους σας :)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Οκ απλά αν παρκάρει αλλού σημαίνει μια θέση λιγότερη για όλους σας :)

Να το βαλεις μεσα στο parking τι λες για αυτο; 

2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σοκαριστικο που το συζητάμε ομως... κάποιοι θέλουν ακομα επεξηγηση γιατι αυτο ειναι λογικο 🤣

Σοκαριστικο ειναι ναι. Αρκετοι δεν γνωριζουν καν τον νομο, και οταν τον μαθαινουν, δεν τον καταλαβαινουν και τον χλευαζουν ✌️

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Θα το βάλει και μέσα, αλλά δεν μπορεί να το βάζει και πάντα μέσα. Μπορεί να θέλει να φύγει σε λίγη ώρα πχ. 

Αλλά άσχετα από αυτό δεν πιστεύω ότι είναι υποχρεωτικό να το βάζει μέσα, γιατί να το κάνουμε με το ζόρι υποχρεωτικό;!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

να σου πω εγω?

επειδη το λεει ο νομος θα αφησω το παρκινγ αδειο και θα παρκαρω 2 αμαξια εξω απο αυτο χωρις να εμποδιζω το παρκινγκ μου. μετα θα βγαλω εξω τα 3 μηχανάκια μου και θα τα παρκαρω ανα 5 μετρα παράλληλα στο πεζοδρομιο οπως ακριβως οριζει ο νομος. οταν θα μου τα σπασουν ολα και θα μου σπασουν και τα μουτρα θα παω αστυνομια για μυνησεις. στο τελος θα παρω τα @@ μου αλλα θα εχω κανει το σωστο. θα ειμαι περηφανος που ακολουθησα τις οδηγιες των sjw του ινσομνια αλλα δεν θα εχω ουτε πατινι.

• Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Σοκαριστικο ειναι ναι. Αρκετοι δεν γνωριζουν καν τον νομο, και οταν τον μαθαινουν, δεν τον καταλαβαινουν και τον χλευαζουν ✌️

Δεν χλευάζουνε, λέμε ότι είναι παράλογο ένας τρίτος να πάρει να κάνει καταγγελία επειδή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ παρκάρει απ' έξω. Είναι ζημιά για τον ίδιο και για όλους αν το κάνει αυτό, δεν έχει λογική.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν χλευάζουνε, λέμε ότι είναι παράλογο ένας τρίτος να πάρει να κάνει καταγγελία επειδή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ παρκάρει απ' έξω. Είναι ζημιά για τον ίδιο και για όλους αν το κάνει αυτό, δεν έχει λογική.

Parking = μια θεση παρκαρισματος. οχι 2. Μια μεσα και μια εξω. 

Ο νομοθετης ευτηχως δεν ηταν ζωων οταν νομοθετουσε. 

Ζημια μου κανεις οταν παρκαρεις εξω απο το parking σου. Βαλτε το μεσα.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα το βάλει και μέσα, αλλά δεν μπορεί να το βάζει και πάντα μέσα. Μπορεί να θέλει να φύγει σε λίγη ώρα πχ. 

Αλλά άσχετα από αυτό δεν πιστεύω ότι είναι υποχρεωτικό να το βάζει μέσα, γιατί να το κάνουμε με το ζόρι υποχρεωτικό;!

Αν δεν θέλει να το βάλει μέσα, ας το βάλει όπου κάνει κέφι και για όσο γουστάρει, αρκεί εκεί που θα το βάλει να μην απαγορεύεται. Αν εκεί που το βάλει απαγορεύεται, τότε θα υποστεί τις συνέπειες.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, divo είπε

Αυτος που στο ειπε  πρεπει να ειναι τουλαχιστον βλακας για να μην πω τιποτα αλλο. Εξω απο τα παρκιν υπαρχει ταμπελα για απαγορευση σταθμευσης. Αυτη αφορα ολους δεν κανει διακρισεις στον ιδιοκτητη του παρκιν. 

Ειναι αποδειξη αυτο που εγραψα παραπισω. Οι αστυνομικοι δεν ξερουν καλα τους νομους.

αν ερθει αστυνομικος και δεν κοψει κληση, ξαναπαιρνεται τηλεφωνο και κανεται φασαρια χοντρη. Ειναι παραβαση καθηκοντος και αν θελετε τον τρεχεται ασχημα τον αστυνομικο

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Τι να πω, όπως το βλέπει κανείς. Καλύτερα δηλαδή να πιάσει μια θέση που θα ήταν διαθέσιμη σε όλους πάρα καμία και να μην ενοχλεί κανέναν εκτός από τον εαυτό του...

Οκ, για μένα είναι το λιγότερο παράλογο όπως είπα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Ειναι αποδειξη αυτο που εγραψα παραπισω. Οι αστυνομικοι δεν ξερουν καλα τους νομους.

αν ερθει αστυνομικος και δεν κοψει κληση, ξαναπαιρνεται τηλεφωνο και κανεται φασαρια χοντρη. Ειναι παραβαση καθυκοντος και αν θελετε τον τρεχεται ασχημα τον αστυνομικο

ακουσε να δεις. ο νομοθέτης που εγραψε το νομο το εκανε για ολες τις περιπτωσεις και δεν ειχε στο μυαλο του οτι κάποιος που δεν ειναι δικο του το παρκινγ θα καλεσει τροχαια για τον νομιμο κατοχο του παρκινγκ! ειχε στο μυαλο του οτι δεν γινετε να κλεινει κανενας την εισοδο γιατι ΑΝ αφηνε ανοιχτο το ενδεχομενο να το κανει ο ιδιοκτητης θα μπορουσα να κλεινω την εισοδο μια πολυκατοικιας που εχω θεση ενω εχουν θεση αλλοι 50! θα έπρεπε να γραψει μια ακομα παραγραφο ειδικα για τα παρκινγ μονης θεσης και τα δικαιωματα του ιδιοκτητη. δεν το εκανε γιατι δεν φανταστηκε οτι εχει τοση σημασια. εσυ πατας ακριβως εκει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...