Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyros007 είπε

Ναι ΟΚ και στο παρκινγ εχουμε ενα οχημα που εχει σταθμευσει κανονικα

Σηκώνεις το τηλέφωνο πληκτρολογείς τον αριθμό 100 η συνέχεια γνωστή... 😂😂😂

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την καταγγελία ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεν πρέπει να την κάνει; Κάποιος άσχετος γιατί να κάνει ακόμα κι αν μπορεί;

Δημοσ.
1 hour ago, LouCi4er said:

Καλα συμφωνω και εγω με τον spyros007 οτι οι χαρακτηρισμοι που χρησημοποιεις ειναι το λιγοτερο αχρειαστοι αλλα προς Θεου δεν θα κρινω κανεναν.Τωρα για το παραδειγμα με την μηχανη ειμαι με το μερος του τυπου που μετακομιζε.Τι δουλεια εχει ο αλλος να παρκαρει την μηχανη μπροστα στην εισοδο του αλλου.Μηχανη ειναι τελοσπαντων,χωραει οπουδηποτε,βαλτη πιο περα.Τεσπα συμφωνω οτι οποιαδηποτε πραξη βανδαλισμου(ασχετος με του ποσο δικιο εχει ο βανδαλιστης) ειναι καταδικαστεα,τωρα σε περιπτωση προκλησης φθορας εντελως αθελα απο μητερα ή αμεα τη στιγμη που το αυτοκινητο ή η μηχανη κλεινει διαβαση,πεζοδρομιο,οτιδηποτε ειναιδικαιολογημενη.

Οταν βρεθεις εσυ η δικος σου σε περιπτωσεις οπως αυτες που αναφερω, πολυ ευχαριστως να το επαναδιατυπωσω. Και λιγο τους ειναι παντως τετοιοι χαρακτηρισμοι, λυπαμαι και για το δικαιωμα να εχουν διπλωμα μεταξυ αλλων.
Για τα υπολοιπα συμφωνουμε και δυστυχως οι περιπτωσεις ειναι υπερβολικα πολλες. Στην Ελλαδα ζουμε, οποιος θελει κανει οτι θελει.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zio10 είπε

Την καταγγελία ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεν πρέπει να την κάνει; Κάποιος άσχετος γιατί να κάνει ακόμα κι αν μπορεί;

Επειδή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεσμεύει χωρίς λόγο μια θέση από όλους τους υπόλοιπους.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Επειδή ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεσμεύει χωρίς λόγο μια θέση από όλους τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχει θέση για να δεσμεύσει. Είναι είσοδος-έξοδος παροδίου ιδιοκτησίας

Δημοσ.

Τι λες ........θεση δεσμευει αν  παρκαρει αλλου και αφησει το παρκινγ του  αδειο αφου ετσι και αλλιως μπροστα δεν θα μπορει να  παρκαρει αλλος,αρα πιανει δυο θεσεις.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, spyros007 said:

Τι λες ........θεση δεσμευει αν  παρκαρει αλλου και αφησει το παρκινγ του  αδειο αφου ετσι και αλλιως μπροστα δεν θα μπορει να  παρκαρει αλλος,αρα πιανει δυο θεσεις.

Ναι αλλά δεν κουράζεται για να την βρει, αυτό είναι που μετράει. 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Δεν υπάρχει θέση για να δεσμεύσει. Είναι είσοδος-έξοδος παροδίου ιδιοκτησίας

Μιλάω για την περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του γκαράζ το χρησιμοποιεί ως αποθήκη.

Σε αυτή τη περίπτωση μόνο θεωρητικά είναι είσοδος-έξοδος, πρακτικά είναι απλά μια καβατζωμένη θέση. Και κατά τη γνώμη μου, καλά του κάνουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Σε αυτή τη περίπτωση μόνο θεωρητικά είναι είσοδος-έξοδος, πρακτικά είναι απλά μια καβατζωμένη θέση. Και κατά τη γνώμη μου, καλά του κάνουν.

Σε αυτή την περίπτωση ναι. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ο καθένας παίρνει ένα σήμα P και το κοτσάρει όπου βρει μόνο και μόνο για να καβατζώνει θέση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και μέσα να το βάζει,  πάλι καβατζωμένη θέση είναι. Δεν αλλάζει τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Θα δέσμευε αν πάρκαρε αλλού και όχι μπροστά στο πάρκινγκ του! 

Είναι υποχρεωμένος όποιος έχει πάρκινγκ να παρκάρει πάντα μέσα; Πιστεύω όχι, άρα η αμέσως καλύτερη για όλους θέση είναι ακριβώς απ' έξω!

(Έχω την εντύπωση ότι το έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτό το θέμα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Σε αυτή την περίπτωση ναι. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ο καθένας παίρνει ένα σήμα P και το κοτσάρει όπου βρει μόνο και μόνο για να καβατζώνει θέση. 

Σήμα P χωρίς αριθμό αδείας του αρμόδιου Δήμου είναι καραπαράνομο, η τροχαία ΔΕΝ βεβαιώνει παράβαση σε τέτοια περίπτωση.

Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Και μέσα να το βάζει,  πάλι καβατζωμένη θέση είναι. Δεν αλλάζει τίποτα

Αν το βάζει μέσα τότε το καβάτζωμα αφορά είσοδο έξοδο, όχι θέση. Μην μπερδεύεσαι :)

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Θα δέσμευε αν πάρκαρε αλλού και όχι μπροστά στο πάρκινγκ του! 

Είναι υποχρεωμένος όποιος έχει πάρκινγκ να παρκάρει πάντα μέσα; Πιστεύω όχι, άρα η αμέσως καλύτερη για όλους θέση είναι ακριβώς απ' έξω!

(Έχω την εντύπωση ότι το έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτό το θέμα).

Αφού δε θες να το καταλάβεις, ok, πάρτο αλλιώς. Ο γείτονας καλεί την τροχαία και γράφει τον ιδιοκτήτη επειδή μπορεί!

Εντάξει τώρα? :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nemogr είπε

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου.
οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό.

Δεν μπορεις να παρκαρεις εξω απο το parking σου. Υπαρχει προστιμο. Σου παιρνουν πινακιδες κανονικα. Αλλα στην Ελλαδα λιγοι αστυνομικοι γνωριζουν τον νομο. Κανονικα ετσι ειναι. εχω παρει τροχαια για εναν που παρκαρε εξω απο το parking του.

εξω απο το parking δεν παρκαρει κανενας. Μαθετε τον νομο.

αυτος που στο χαραξε απλα μια κληση στην τροχαια ηθελε. Επεσες σε καφρο.

Α Ν εχεις δικο σου parking βαζε το μεσα απο εδω και περα. Και τα parking δεν ειναι αποθηκες

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σήμα P χωρίς αριθμό αδείας του αρμόδιου Δήμου είναι καραπαράνομο, η τροχαία ΔΕΝ βεβαιώνει παράβαση σε τέτοια περίπτωση.

Αν μιλας για το τι θα επρεπε να συμβαινει,οκ.Κατα τα αλλα μια χαρα βεβαιωνει και χωρις αριθμο και χωρις ουτε καν να ζητησει απο τον ιδιοκτητη καποιο χαρτι/αποδεικτικο της αδειας.Φυσικα μιλαω απο δικια μου εμπειρια (για εξοδο απο πυλωτη) και επισης ο αστυνομικος αφου τον εγραψε, του ειπε οτι το πολυ σε δυο ωρες πρεπει να το εχει παρει αλλιως θα τον ξαναεγραφε και στην τριτη ....ο γερανος.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.

Δυστυχώς άρχισε να γίνεται μόδα και πάλι μετά από χρόνια το χαράκωμα αυτοκινήτων. Στην πόλη μου έχω προσέξει τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα με το ίδιο ακριβώς πατερν. Μια χαρακιά από το μπροστά φτερό μέχρι την πίσω πόρτα. Επειδή την έφαγα και εγώ, έχω πλέον το νου μου και θα το βρω το σκουπίδι/σκουπίδια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...