zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, sezebo είπε απο την επομενη φορα , το αμαξι μεσα στο γκαραζ 2 ώρες πριν, Dvs είπε Ισχυει. Αν εχεις μια θεση παρκαρεις ενα αμαξι και το 2ο όχι μπροστα αλλα σε κανονική θεση γιατι κλείνει το πεζοδρόμιο κοκ Αν θες να τον γλεντήσεις , παίρνεις το 100, κάνεις καταγγελία και ζητάς αριθμό καταγραφής του περιστατικού. Μετά ζητας αναφορά του τι έγινε ... Να είσαι σίγουρος οτι θα εμφανισθεί περιπολικό και ο ιδιοκτήτς θα τρέξει να το μετακινήσει 8 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Αδερφέ πρέπει να καταλάβεις το εξής: Η πολιτεία σε προστατεύει σαν ιδιοκτήτη ιδιωτικής θέσης στάθμευσης με το προαναφερόμενο άρθρο για να έχεις ελεύθερη πρόσβαση στην ιδιοκτησία σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να μετατρέψεις το δημόσιο χώρο έξωθεν του πάρκινγκ σου σε 2η θέση προς όφελος σου. Ενώ δεν έχω το δικαίωμα να σταθμεύσω το όχημα μου έξω από το πάρκινγκ μπορώ να κάνω στάση δεν υπάρχει παράβαση γι'αυτό το λόγο. Συμφέρει όλους να παρκάρει κάποιος μπροστά από το πάρκινγκ του. Ειδικά αν έχει δύο αυτοκίνητα συμφέρει πιο πολύ αφού βάζει το ένα μέσα και με το άλλο δεν πιάνει άλλη μια θέση όπως θα μπορούσε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Αντίγραφο από την αναφορά του οχήματος παίρνεις μόνο αν έχεις αφήσει όνομα και την παίρνεις ύστερα από αίτηση μόνο από την υπηρεσία που ανήκει το περιπολικό που ήρθε Μια χαρα υπαρχει. Οταν καλεις το 100, ερχονται και σου αφηνουν χαρτακι με αριθμο καταγρφης.
LouCi4er Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 56 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Οχι δεν συμφωνω με το παραδειγμα της πρωτης σελιδας, εδω μιλαμε ξεκαθαρα για βανδαλισμο. Αλλα επειδη στο δημο μου υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι ΑΜΕΑ, εχω δει να αγανακτουν απο το ποσο φριχτα αποτελεσματα αιμομιξιας ειναι ουκ ολιγοι συνδημοτες μου, οπου παρκαρουν κυριολεκτικα κατα δεκαδες πανω σε πεζοδρομια και διαβασεις, και ολοι αυτοι οι ανθρωποι ζουνε ακομα πιο δυσκολα. Ξεχωρα που βλεπεις παντου μητερες με καροτσια πανω στο δρομο, επειδη ειτε εχουν καταστραφει απο μηχανες μετα απο τοσα χρονια φθορας, ειτε ειναι κλειστα απο τις μηχανες καθεαυτου. Ε υπαρχει και κοσμος οπου δεν πολυπροσεχει μηπως παθουν ζημια διαφορα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα παρανομα, μιας και οι αρχες αδιαφορουν πληρως για τους διερχομενους πεζους. Προσεξε, δεν μιλαω για αυτοδικια οπου και φυσικα ειναι παρανομη, αλλα για μη θελημενα ατυχηματα. Πηγε καποιος να μετακομισει ο ανθρωπος, και εριξε μηχανη καταλαθος που του εκλεινε την εισοδο. Γιατι να εχει νομικες συνεπειες ενα τετοιο παραδειγμα επειδη ο αλλος ειναι μπαμπουινος με διπλωμα; Καλα συμφωνω και εγω με τον spyros007 οτι οι χαρακτηρισμοι που χρησημοποιεις ειναι το λιγοτερο αχρειαστοι αλλα προς Θεου δεν θα κρινω κανεναν.Τωρα για το παραδειγμα με την μηχανη ειμαι με το μερος του τυπου που μετακομιζε.Τι δουλεια εχει ο αλλος να παρκαρει την μηχανη μπροστα στην εισοδο του αλλου.Μηχανη ειναι τελοσπαντων,χωραει οπουδηποτε,βαλτη πιο περα.Τεσπα συμφωνω οτι οποιαδηποτε πραξη βανδαλισμου(ασχετος με του ποσο δικιο εχει ο βανδαλιστης) ειναι καταδικαστεα,τωρα σε περιπτωση προκλησης φθορας εντελως αθελα απο μητερα ή αμεα τη στιγμη που το αυτοκινητο ή η μηχανη κλεινει διαβαση,πεζοδρομιο,οτιδηποτε ειναιδικαιολογημενη.
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Αδερφέ πρέπει να καταλάβεις το εξής: Η πολιτεία σε προστατεύει σαν ιδιοκτήτη ιδιωτικής θέσης στάθμευσης με το προαναφερόμενο άρθρο για να έχεις ελεύθερη πρόσβαση στην ιδιοκτησία σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να μετατρέψεις το δημόσιο χώρο έξωθεν του πάρκινγκ σου σε 2η θέση προς όφελος σου. Ενώ δεν έχω το δικαίωμα να σταθμεύσω το όχημα μου έξω από το πάρκινγκ μπορώ να κάνω στάση δεν υπάρχει παράβαση γι'αυτό το λόγο. Το λεει καπου αυτο η το βγαζεις απο το μυαλο σου (για τα μπολτ)????Αυτα που εγραψες παραπανω (ΚΟΚ)δεν αφορουν την περιπτωση μας οπως και δεν σου απαγόρευσε κανείς να κανεις σταση εξω απο το παρκινγκ οποιουδηποτε. 37 λεπτά πριν, Nemogr είπε επίσης στο τμήμα μου είπαν ότι μπορώ να παρκάρω μπροστά στο πάρκινγκ όχι μόνο το αυτοκίνητο μου αλλά και κανένα κότερο αν είναι μέσα στα ώρια το θέμα το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά και λέτε ότι σας κατέβει.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Οποιος έχει δικο του παρκινγ που το έχει κανει αποθηκη, σταυλο, παιδικη χαρα και τελικα παρκαρει απεξω δεν ενοχλει κανεναν. Τότε θα πρέπει να αφαιρέσει το "Ρ" μπροστά από την είσοδο και όταν επιστρέψει και δει άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο μπροστά δε θα μπορεί να κάνει τίποτα 4 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Μια χαρα υπαρχει. Οταν καλεις το 100, ερχονται και σου αφηνουν χαρτακι με αριθμο καταγρφης. Τι κάνουν λέει? που τα είδες αυτά? Απ' το μυαλό σου τα κατεβάζεις?
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δηλαδή εσείς λέτε ότι στην ουσία απαγορεύεται κάποιος που έχει πάρκινγκ με άδεια να παρκάρει έξω και πρέπει πάντα να το βάζει μέσα;! Τι σας πειράζει αν κάποιος παρκάρει μπροστά από το δικό του γκαράζ δεν το καταλαβαίνω.
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Αυτο ακριβως υπαρχει καποιος νομος καπου που το απαγορευει η ο καθενας λεει οτι του κατεβει.
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, zio10 είπε Δηλαδή εσείς λέτε ότι στην ουσία απαγορεύεται κάποιος που έχει πάρκινγκ με άδεια να παρκάρει έξω και πρέπει πάντα να το βάζει μέσα;! Τι σας πειράζει αν κάποιος παρκάρει μπροστά από το δικό του γκαράζ δεν το καταλαβαίνω. Μην μπερδεύεσαι, εγώ τουλάχιστον όταν είπα πως η στάθμευση μπροστά σε νόμιμο πάρκιν απαγορεύεται για κάθε όχημα, δεν εννοούσα ότι ενοχλούμαι όταν εκεί ακριβώς παρκάρει ο ιδιοκτήτης του πάρκιν. 1
Speculoos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ακριβώς αυτό στα bold φταίει που έχεις την απορία. Για να θεωρηθεί νόμιμο ένα πάρκιν υπάρχουν 2 προϋποθέσεις: 1. Να έχεις εξασφαλίσει την κατάλληλη απόφαση από το τοπικό Δήμο 2. Να έχεις τοποθετήσει το κατάλληλο σήμα που απαγορεύει τη στάθμευση στο δρόμο μπροστά από την είσοδο του πάρκιν, το οποίο θα πρέπει να αναφέρει και τον αριθμό της απόφασης. Ε η πινακίδα που απαγορεύει τη στάθμευση στο κομμάτι του δρόμου που είναι μπροστά στο νόμιμο πάρκιν σου δεν κάνει διακρίσεις, απαγορεύει τη στάθμευση ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ, ανεξάρτητα αν ανήκει σε σένα ή σε τρίτο. Ευχαριστώ δεν το γνώριζα μια και στην Ελλάδα δεν έχω θέση πάρκιν. Στο Βέλγιο, αν και άσχετο με τη συζήτηση, 9 στους 10 με πάρκιν ή το έχουν κάνει αποθήκη ή βολεύουν δύο αυτοκίνητα, ένα μέσα ένα έξω και έτσι λανθασμένα θεώρησα ότι είναι συνηθισμένη πρακτική.
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚ. 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην μπερδεύεσαι, εγώ τουλάχιστον όταν είπα πως η στάθμευση μπροστά σε νόμιμο πάρκιν απαγορεύεται για κάθε όχημα, δεν εννοούσα ότι ενοχλούμαι όταν εκεί ακριβώς παρκάρει ο ιδιοκτήτης του πάρκιν. 1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και: α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις. β) Mπρoστά από την είσoδo και έξoδo oχημάτων παρoδίoυ ιδιoκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η oδός είναι στενή και παρεμπoδίζεται η είσoδoς - έξoδoς oχημάτων εξ αυτής. γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει. ΟΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚ. Άρα ο ιδιοκτήτης μπορεί να το βάλει απέξω, καθώς ΔΕΝ εμποδίζει την στάθμευση του νόμιμου ιδιοκτήτη (του εαυτού του δλδ)
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά ο τρελαμένος / η vigilante δε το γνώριζε αυτό Ωραίο το κόκκινο μεταλλικό passion red ; αλλά επικίνδυνο Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μην μπερδεύεσαι, εγώ τουλάχιστον όταν είπα πως η στάθμευση μπροστά σε νόμιμο πάρκιν απαγορεύεται για κάθε όχημα, δεν εννοούσα ότι ενοχλούμαι όταν εκεί ακριβώς παρκάρει ο ιδιοκτήτης του πάρκιν. Το λέω γι'αυτούς που ενοχλούνται και λένε ή να το βάλει μέσα ή σε κανονική θέση στο δρόμο!
DimosMcLaren Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΚ. Παιδιά εγώ μαζί σας ! Καλύτερα να παρκάρουν αυτοί που έχουν 2ο όχημα μπροστά στην είσοδο του πάρκινγκ τους. Αλλά η αντιγραφή που έβαλα προέρχεται αυτολεξεί από τον κ.ο.κ. και αναφέρει "γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ΟΚ και στο παρκινγ εχουμε ενα οχημα που εχει σταθμευσει κανονικα και ο ΚΟΚ απαγορευει να το εμποδισουμε κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση μας Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα