LouCi4er Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Υπαρχει ουκ ολιγος κοσμος που δεν μπορει να περασει απο διαβασεις πεζων, απο μητερες με καροτσια μεχρι ανθρωπους με κινητικες / οπτικες δυσκολιες. Και σιγουρα δεν ευθυνονται αυτοι, επειδη καποιοι ειναι αποτελεσμα πρωτοξαδελφων, και κλεινουν διαβασεις και πεζοδρομια επειδη για κληρονομικους λογους θεωρουν πως αυτο ειναι και σωστο. Επισης πχ μπορει καποιος να μεταφερει κατι και κατα λαθος διχως δολο φυσικα, να επιρρεασει καπως παρκαρισμενο οχημα που κλεινει διαβαση πεζων η πεζοδρομιο. Ατυχηματα παντα συμβαινουν δυστυχως. Το καταλαβαινω αυτο που λες και δεν διαφωνω καθολου.Εγω δεν θα πω οτι δεν εχω παρκαρει ποτε πανω σε πεζοδρομιο ή οτι δεν εχω κανει ποτε παρανομια γενικοτερα διοτι θα ηταν ψεμα και ειλικρινα το λεω,αν μου γρατσουνιζε το αυτοκινητο καποια μαμα πχ με το καροτσι στην προσπαθεια της να περασει,θα της ζηταγα και συγνωμη.Αλλα σου φαινεται εσενα η φωτο της πρωτης σελιδας για κατι ακουσιο?Θα τρελαθουμε τελειως?Ολοκληρο κουπλε εγραψε ο αλλος. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από LouCi4er 1
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, LouCi4er said: Το καταλαβαινω αυτο που λες και δεν διαφωνω καθολου.Εγω δεν θα πω οτι δεν εχω παρκαρει ποτε πανω σε πεζοδρομιο ή οτι δεν εχω κανει ποτε παρανομια γενικοτερα διοτι θα ηταν ψεμα και ειλικρινα το λεω,αν μου γρατσουνιζε το αυτοκινητο καποια μαμα πχ με το καροτσι στην προσπαθεια της να περασει,θα της ζηταγα και συγνωμη.Αλλα σου φαινεται εσενα η φωτο της πρωτης σελιδας για κατι ακουσιο?Θα τρελαθουμε τελειως?Ολοκληρο κουπλε εγραψε ο αλλος. Οχι δεν συμφωνω με το παραδειγμα της πρωτης σελιδας, εδω μιλαμε ξεκαθαρα για βανδαλισμο. Αλλα επειδη στο δημο μου υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι ΑΜΕΑ, εχω δει να αγανακτουν απο το ποσο φριχτα αποτελεσματα αιμομιξιας ειναι ουκ ολιγοι συνδημοτες μου, οπου παρκαρουν κυριολεκτικα κατα δεκαδες πανω σε πεζοδρομια και διαβασεις, και ολοι αυτοι οι ανθρωποι ζουνε ακομα πιο δυσκολα. Ξεχωρα που βλεπεις παντου μητερες με καροτσια πανω στο δρομο, επειδη ειτε εχουν καταστραφει απο μηχανες μετα απο τοσα χρονια φθορας, ειτε ειναι κλειστα απο τις μηχανες καθεαυτου. Ε υπαρχει και κοσμος οπου δεν πολυπροσεχει μηπως παθουν ζημια διαφορα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα παρανομα, μιας και οι αρχες αδιαφορουν πληρως για τους διερχομενους πεζους. Προσεξε, δεν μιλαω για αυτοδικια οπου και φυσικα ειναι παρανομη, αλλα για μη θελημενα ατυχηματα. Πηγε καποιος να μετακομισει ο ανθρωπος, και εριξε μηχανη καταλαθος που του εκλεινε την εισοδο. Γιατι να εχει νομικες συνεπειες ενα τετοιο παραδειγμα επειδη ο αλλος ειναι μπαμπουινος με διπλωμα; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Getta Robo 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ο νόμος λέει οτι δεν επιτρέπεται το παρκαρισμα μπροστα σε παρκινγ σε κανεναν. ακομη και το δικο σου να βαλεις μπορει* να φας κληση γιατι απλα δεν ξερουν οτι ειναι δικο σου. *ομως πρεπει καποιος να τους καλεσει. αρα δεν συμβαινει κατι τετοιο και λογικο ειναι. Οποιος έχει δικο του παρκινγ που το έχει κανει αποθηκη, σταυλο, παιδικη χαρα και τελικα παρκαρει απεξω δεν ενοχλει κανεναν. Μια χαρά μπορεί να καλέσει την τροχαία κάποιος άσχετος... Το έχει πάθει γνωστός, είχε καλέσει την τροχαία μια φορά η οποία έγραψε τον γείτονα που πάρκαρε μπροστά στην είσοδο του πάρκιν του (που χρησιμοποιούσε σαν αποθήκη). Ε την επόμενη φορά που ο γνωστός πάρκαρε μπροστά στο δικό του πάρκιν, ο γείτονας πήρε τηλέφωνο την τροχαία η οποία έδωσε κλήση στον γνωστό μου. Ο γνωστός τελικά τσαντίστηκε και ξήλωσε την πινακίδα με τον αριθμό απόφασης του Δήμου, και πλέον στη συγκεκριμένη θέση γίνεται ότι και παλιότερα, παρκάρει όποιος προλάβει
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά ο TS δεν έχει σχέση με όλα αυτά είναι προσωπικό το μήνυμα λέει Μ@λ@κα δεν κλείνεις σπίτι ίσως ερωτικοί λόγοι ; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ο τροπος που γραφεις και οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιήεις παντως δεν ειναι σωστοι .Και αυτη τη αιμομιξία τη την ανακατευεις συνεχεια.???? 6 λεπτά πριν, Getta Robo είπε Οχι δεν συμφωνω με το παραδειγμα της πρωτης σελιδας, εδω μιλαμε ξεκαθαρα για βανδαλισμο. Αλλα επειδη στο δημο μου υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι ΑΜΕΑ, εχω δει να αγανακτουν απο το ποσο φριχτα αποτελεσματα αιμομιξιας ειναι ουκ ολιγοι συνδημοτες μου, οπου παρκαρουν κυριολεκτικα κατα δεκαδες πανω σε πεζοδρομια και διαβασεις, και ολοι αυτοι οι ανθρωποι ζουνε ακομα πιο δυσκολα. Ξεχωρα που βλεπεις παντου μητερες με καροτσια πανω στο δρομο, επειδη ειτε εχουν καταστραφει απο μηχανες μετα απο τοσα χρονια φθορας, ειτε ειναι κλειστα απο τις μηχανες καθεαυτου. Ε υπαρχει και κοσμος οπου δεν πολυπροσεχει μηπως παθουν ζημια διαφορα οχηματα που ειναι παρκαρισμενα παρανομα, μιας και οι αρχες αδιαφορουν πληρως για τους διερχομενους πεζους. Προσεξε, δεν μιλαω για αυτοδικια οπου και φυσικα ειναι παρανομη, αλλα για μη θελημενα ατυχηματα. Πηγε καποιος να μετακομισει ο ανθρωπος, και εριξε μηχανη καταλαθος που του εκλεινε την εισοδο. Γιατι να εχει νομικες συνεπειες ενα τετοιο παραδειγμα επειδη ο αλλος ειναι μπαμπουινος με διπλωμα; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 minute ago, spyros007 said: Ο τροπος που γραφεις και οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιήεις παντως δεν ειναι σωστοι .Και αυτη τη αιμομιξία τη την ανακατευεις???? Δεν ειναι σωστοι οι χαρακτηρισμοι μου και οχι πχ το ποσοι λαθος ανθρωποι εχουν διπλωμα. Τι πιστευεις εσυ για οσους κλεινουν πεζοδρομια και διαβασεις πεζων ομως;
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 ΟΚ βγάζεις μια εμπαθεια και προτρεπεις έμμεσος σε παράνομες πραξεις.Το σταμταω εδω μιας και δεν ξερω τι ζορι τραβας
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 minute ago, spyros007 said: ΟΚ βγάζεις μια εμπαθεια και προτρεπεις έμμεσος σε παράνομες πραξεις.Το σταμταω εδω μιας και δεν ξερω τι ζορι τραβας Ειναι πολυ λιγο να χαρακτηριστω εμπαθεια για τους "ανθρωπους" που κλεινουν την προσβαση σε ΑΜΕΑ και ολους τους υπολοιπους. Δεν προετρεψα κανεναν και πουθενα να προβει σε παρανομες πραξεις, διαβαζε καλυτερα. Καταλαβα την τοποθετηση σου επι του ζητηματος, διευκρινισα και τονισα την δικη μου. Καλη συνεχεια. 1
Nemogr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν το περίμενα να μαζευτούν τόσοι ιδικοί στους νόμους εδώ μέσα Από την στιγμή που έχω όλα τα χαρτιά από τον δήμο και από την αστυνομία για αυτό το πάρκινγκ σημαίνει ότι δεν ενοχλεί κανέναν και τίποτα επίσης στο τμήμα μου είπαν ότι μπορώ να παρκάρω μπροστά στο πάρκινγκ όχι μόνο το αυτοκίνητο μου αλλά και κανένα κότερο αν είναι μέσα στα ώρια το θέμα το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά και λέτε ότι σας κατέβει.. 7 1
DimosMcLaren Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και: α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις. β) Mπρoστά από την είσoδo και έξoδo oχημάτων παρoδίoυ ιδιoκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η oδός είναι στενή και παρεμπoδίζεται η είσoδoς - έξoδoς oχημάτων εξ αυτής. γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει. Η αστυνομία όταν έρθει δε θα ρωτήσει αν αυτός που έχει το όχημα έξω είναι ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ δεν την ενδιαφέρει κιόλας διότι δεν υπάρχει κάποια εξαίρεση γι'αυτη τη περίπτωση. Εφόσον υπάρχει παρανομία κατά τον κ.ο.κ. σου δίνει την κλήση και γεια σου. Τώρα για το συμβάν με το φίλο 3 πράγματα συμβαίνουν : 1. Τσακώθηκε με κάποιον γείτονα και του έκανε τη ζημιά ρίχνοντας του στάχτη στα μάτια για να ψάχνεται. 2. Κάποια γκομενοδουλεια που πάει στραβά (σε πήραν είδηση αδερφέ 😉) 3. Τρελός - αγανακτισμένος που έχει πάρει το νόμο στα χέρια του. Θα υπάρχουν και άλλα κρούσματα στην περιοχή αν είναι κανας τέτοιος. 1 1
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΟΚ αυτα λεει ο ΚΟΚ στην περιπτωση που παρεμποδιζεται η σταθμευση του νομιμου ιδιοκτητη.Στην περιπτωση μας δεν υπαρχει καμια παρεμποδιση κανενος,εκτος αν κανει ο ιδιοκτήτης μυνηση στον εαυτο του .Περισσότερο μου φενεται να ισχυει αυτο 19 λεπτά πριν, Nemogr είπε επίσης στο τμήμα μου είπαν ότι μπορώ να παρκάρω μπροστά στο πάρκινγκ όχι μόνο το αυτοκίνητο μου αλλά και κανένα κότερο αν είναι μέσα στα ώρια το θέμα το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά και λέτε ότι σας κατέβει.. Το ερωτημα ειναι αν αποδεικνύοντας οτι το παρκιν και το αυτοκινητο ειναι του ιδιου προσώπου τυχων κληση αναιρείται Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007
DimosMcLaren Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΟΚ αυτα λεει ο ΚΟΚ στην περιπτωση που παρεμποδιζεται η σταθμευση του νομιμου ιδιοκτητη.Στην περιπτωση μας δεν υπαρχει καμια παρεμποδιση κανενος,εκτος αν κανει ο ιδιοκτητησ στον εαυτο του . Αδερφέ πρέπει να καταλάβεις το εξής: Η πολιτεία σε προστατεύει σαν ιδιοκτήτη ιδιωτικής θέσης στάθμευσης με το προαναφερόμενο άρθρο για να έχεις ελεύθερη πρόσβαση στην ιδιοκτησία σου δεν σου δίνει το δικαίωμα να μετατρέψεις το δημόσιο χώρο έξωθεν του πάρκινγκ σου σε 2η θέση προς όφελος σου. Ενώ δεν έχω το δικαίωμα να σταθμεύσω το όχημα μου έξω από το πάρκινγκ μπορώ να κάνω στάση δεν υπάρχει παράβαση γι'αυτό το λόγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, flienky είπε Συγνώμη, έχω καλέσει πολλές φορές την αστυνομία για να αναφέρω παράνομο παρκάρισμα και την επόμενη μέρα βλέπω πως δεν τον γράψανε. Aν δεν αφήσεις όνομα είναι στη διάθεση του περιπολικού και κατά πόσο έχει δουλειά να έρθει. Επίσης αν έρθει και κόψει κλήση μετά από 3 ώρες μπορείς να ξαναπάρεις και να ξανάρθουν και να κόψουν και άλλη και μετά από 3 ώρες ξανακαλείς και το παίρνει γερανός
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ανα και / δεν (παρκαρεις) ? / σπιτι *Η πρωτη γραμμη σιγουρα δεν λεει μλκα παντως. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από BackFromHell
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Dvs είπε παίρνεις το 100, κάνεις καταγγελία και ζητάς αριθμό καταγραφής του περιστατικού. Μετά ζητας αναφορά του τι έγινε ... Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Αντίγραφο από την αναφορά του οχήματος παίρνεις μόνο αν έχεις αφήσει όνομα και την παίρνεις ύστερα από αίτηση μόνο από την υπηρεσία που ανήκει το περιπολικό που ήρθε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα