dazed Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Και εδώ βλέπουμε μια κλασική περίπτωση κομπλεξισμού, καμουφλαρισμένου σαν τυπικότητα. Και στην έρημο σαχάρα να ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο κάτι θα έβρισκε να πει Ναι, πως βρεθηκε το αμαξι στη Σαχαρα? 🤔
txcellas Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 "Μαλακα δεν το βαζεις σπιτι" με ελευθερη μεταφραση. 3 2
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλή φάση Αν ήταν το αμάξι μου και το έβλεπα,θα του το χαραζα άνετα πάνω του. 1
basilis_k6 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 41 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ακριβως αυτο... Αλλιως εβαζα και εγω μια ταμπελα parking και απο πισω θα το ειχα κανονικα αποθηκη και θα παρκαρα απ'εξω. Οπως πρεπει να καταργηθουν οι αδειες παρκινγκ για 1 θεση... Δεν γινεται να κλεινει μια θεση πεζοδρομιου για μια θεση ιδιωτικου παρκινγκ.. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον επι 3. δηλαδη εγω που έχω 2 αυτοκίνητα και έχω το ένα μεσα και το άλλο απέξω και "κλείνω" εμένα να το παω παραπέρα? λες να μου το χαράξει ο γειτονας και να γράψει "εισαι μεγάλο @" η όχι? τι διαβάζω ρπμ. Οτι και να λεει ο νομος το να κλείνεις το δικο σου παρκινγ ειναι προς το συμφέρον όλων. για να μην σου πω οτι εγω που ειμαι κοντα σε μετρο αν το αφήσω μεσα δεν προκειτε να βγω ποτε. κλεινει 30 ποντους ο ενας, 30 πόντους ο άλλος και πρεπει να έχω 15 μέτρα να βγει ολόισια το αμαξι για να κανει μανουβρα να φυγει. 2
Speculoos Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε Αλλιως εβαζα και εγω μια ταμπελα parking και απο πισω θα το ειχα κανονικα αποθηκη και θα παρκαρα απ'εξω. Aπό τη στιγμή που έχεις νόμιμα το πάρκιν τι σε εμποδίζει να το κάνεις αποθήκη και να παρκάρεις μπροστά στο δρόμο; Και πάλι δε γνωρίζω το νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδας, μιλάω από εμπειρία που έχω από χώρα του εξωτερικού. 1
flienky Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια ειναι πως η τροχαια δεν γράφει και για αυτον τον λόγο όλο και πειρσσότεροι παρκάρουν τις μηχανές τους πάνω στα πεζοδρόμια, αμάξια μπλοκάρουν τους οδηγούς τυφλών αλλά και τις διαβάζεις για τα άτομα με αναπηρία. Συγνώμη, έχω καλέσει πολλές φορές την αστυνομία για να αναφέρω παράνομο παρκάρισμα και την επόμενη μέρα βλέπω πως δεν τον γράψανε. Όσο αούγκανος είσαι που μπλοκάρεις τον οδηγό τυφλών, τόσο αούγκανος ειναι και ο άλλος που θα σε χαρακώσει. Προσωπικά, για την συγκεκριμενη φάρα που γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες τους εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ βρεθούν στην θέση ατόμου με καροτσάκι, και δεν τους λυπάμαι καθόλου αλλά θα του πω και ένα μπράβο αν τους χαρακώσουν, μιας και ο κρατικός μηχανισμός κοιμάται. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από flienky 1
Loinen Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Σε ενα παρομοιο περιστατικο που καποιος χαραξε αμαξι για κακη του τυχη εγινε αντιληπτος και μεσα σε 3 λεπτα ηρθαν δυο ντουλαπατοι και τον εκαναν το μεγαλο σερβις. 5
Dvs Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, Speculoos είπε Iσχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Δεν το γνώριζα, ποια η λογική όμως; Ισχυει. Αν εχεις μια θεση παρκαρεις ενα αμαξι και το 2ο όχι μπροστα αλλα σε κανονική θεση γιατι κλείνει το πεζοδρόμιο κοκ Αν θες να τον γλεντήσεις , παίρνεις το 100, κάνεις καταγγελία και ζητάς αριθμό καταγραφής του περιστατικού. Μετά ζητας αναφορά του τι έγινε ... Να είσαι σίγουρος οτι θα εμφανισθεί περιπολικό και ο ιδιοκτήτς θα τρέξει να το μετακινήσει
LouCi4er Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, flienky είπε Η αλήθεια ειναι πως η τροχαια δεν γράφει και για αυτον τον λόγο όλο και πειρσσότεροι παρκάρουν τις μηχανές τους πάνω στα πεζοδρόμια, αμάξια μπλοκάρουν τους οδηγούς τυφλών αλλά και τις διαβάζεις για τα άτομα με αναπηρία. Συγνώμη, έχω καλέσει πολλές φορές την αστυνομία για να αναφέρω παράνομο παρκάρισμα και την επόμενη μέρα βλέπω πως δεν τον γράψανε. Όσο αούγκανος είσαι που μπλοκάρεις τον οδηγό τυφλών, τόσο αούγκανος ειναι και ο άλλος που θα σε χαρακώσει. Προσωπικά, για την συγκεκριμενη φάρα που γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων τους τα άτομα με ειδικές ανάγκες τους εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ βρεθούν στην θέση ατόμου με καροτσάκι, και δεν τους λυπάμαι καθόλου αλλά θα του πω και ένα μπράβο αν τους χαρακώσουν, μιας και ο κρατικός μηχανισμός κοιμάται. Αδερφε,απο τον τροπο που γραφεις εισαι ή αμεα ή ατομο με προβλημα γενικοτερα.Ευχομαι πραγματικα να μην εισαι τιποτα απο τα δυο αλλα θα σου ελεγα να αλλαξεις λιγο τον τροπο που σκεφτεσαι.Ο κοσμος εχει αγριεψει απιστευτα με την γενικοτερη κατασταση που μας εχουν φερει.Ολοι ειναι μεσα στα νευρα και θελουν ενα τσακ να εκραγουν.Δεν τολμαω ουτε να φανταστω τι θα σου εκανε (οχι εσενα,γενικα μιλαω) καποιος αν σε επιανε να χαρακωνεις το αυτοκινητο του διοτι την ειδες τιμωρος.Τεσπα,εγω ειμαι της αποψης να τρωνε τρελο προστιμο οσοι δεν σεβονται τον Κ.Ο.Κ γενικοτερα αλλα να προκαλεις ζημια στην περιουσια του αλλου δεν το δεχομαι με τιποτα.Φιλικα παντα. 1
k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Speculoos είπε Iσχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Δεν το γνώριζα, ποια η λογική όμως; Πες οτι εγω εχω μια απλη γκαραζοπορτα κλειστου τυπου με αδεια κτλ.. Απο πισω το κραταω αποθηκη και παρκαρω απ'έξω..
great Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν καταλαβαίνω τι γράφετε. Αφου έχει ΝΟΜΙΜΑ θέση για παρκινγκ. Οκ δεν το έβαλε μέσα, το άφησε έξω ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο την εισοδο του Παρκινγκ του. Απο την στιγμή που έχει την άδεια ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ σε εκείνη την θεση γιατι του κλεινει το παρκινγκ. Οποτε ο άλλος τι ακριβως κάνει; γιατι τον χαράζει; του τρωει μια θέση; οχι. Και πάλι δεν θα μπορούσε να παρκάρει τρίτος εκει. το ξαναλέω Οποτε ο άλλος τι ακριβως κάνει; γιατι τον χαράζει; του τρωει μια θέση; οχι. Και πάλι δεν θα μπορούσε να παρκάρει τρίτος εκει. (Το αν το οτι το αφήνει έξω αντι για μέσα είναι άσχετο) 7
skiabox Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Εγώ αν είχα θέση γκαράζ όπως ο φίλος θα το πάρκαρα πάντα μέσα. Δεν ξέρεις πως σε βλέπει ο άλλος. Αν κάνεις κάποιο παρασιτικό επάγγελμα μπορεί να σε μισεί.
spyros007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ο ΚΟΚ απαγορεύει την νόμιμη σταθμευση στην εισοδο νομίμου πακινγ ακομα και απο τον ιδιοκτητη του????? Υπαρχει καποιος που να ξερει τι πραγματικα τι ισχυει. Νομιζω οτι αν καποιος φωνάξει την τροχαια χωρις να ειναι παρων ο ιδιοκτήτης αυτη γραφει το αυτοκινητο κανονικα δεν ψαχνει για εξηγήσεις .Το μετα ειναι αν ξερει κανεις τι γινεται.................... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από spyros007
gia_nnis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Nemogr είπε Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να διαβάσει τι γράφει στην παρακάτω φωτογραφία; Ευχαριστώ. Αυτο με αλοιφαδορο δεν φευγει?
k_w_t Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, great είπε Δεν καταλαβαίνω τι γράφετε. Αφου έχει ΝΟΜΙΜΑ θέση για παρκινγκ. Οκ δεν το έβαλε μέσα, το άφησε έξω ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστα απο την εισοδο του Παρκινγκ του. Απο την στιγμή που έχει την άδεια ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ σε εκείνη την θεση γιατι του κλεινει το παρκινγκ. Οποτε ο άλλος τι ακριβως κάνει; γιατι τον χαράζει; του τρωει μια θέση; οχι. Και πάλι δεν θα μπορούσε να παρκάρει τρίτος εκει. το ξαναλέω Οποτε ο άλλος τι ακριβως κάνει; γιατι τον χαράζει; του τρωει μια θέση; οχι. Και πάλι δεν θα μπορούσε να παρκάρει τρίτος εκει. (Το αν το οτι το αφήνει έξω αντι για μέσα είναι άσχετο) Μπροστα στο παρκινγκ μπαινει κιτρινη διαγραμμιση που σημαινει απαγορευεται το παρκαρισμα.... Δεν υπαρχει εκτος απο τον αριθ, ΤΑΔΕ 1234.. Μονο στις θεσεις αναπηρων ισχυει αυτο. Και μπροστα στο δικο σου παρκινγκ να εχεις παρκαρει και να φωναξει ενας ασχετος την τροχαια σε γραφει κανονικα... Δεν τον ενδιαφερει εαν ειναι δικο σου το παρκινγκ πισω.Εισαι πανω στο κιτρινο που απαγορευεται... Πηγαινε μετα στο τμημα και σβησε την . Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από k_w_t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα