Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα.. γενικά το να κάνεις ζημιά στη περιουσία του άλλου είναι ότι πιο άνανδρο και πούστικο υπάρχει..

Όπως και να'χει..εύχομαι να μη μάθεις ποιος το έκανε...εγώ δε θα ήθελα να μάθω αν ήταν το αμάξι μου..

• Like 14
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eMike είπε

.εγώ δε θα ήθελα να μάθω αν ήταν το αμάξι μου..

Πόσο δίκιο έχεις σε αυτό..

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nemogr είπε

Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου.
οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό.

Μπορει η γκαραζοπορτα να ειναι νομιμη, αλλα ο τροπος που παρκαρεις ειναι παρανομος.

Επομενως ισως καποιος πηρε το νομο στα χερια του αντι να καλεσει την τροχαια.

• Like 2
Δημοσ.

Οντως,ακομα και ο ιδιοκτητης του γκαραζ εχω την εντυπωση οτι δεν εχει το δικαιωμα να το παρκαρει εξω απο το γκαραζ,παρα μονο μεσα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οντως,ακομα και ο ιδιοκτητης του γκαραζ εχω την εντυπωση οτι δεν εχει το δικαιωμα να το παρκαρει εξω απο το γκαραζ,παρα μονο μεσα.

Μα... Γιατι?

• Like 2
Δημοσ.

όπως είπα μένω σε μικρή πόλη, εδώ τα αυτοκίνητα δεν είναι παρκαρισμένα όπως στην Αθήνα η στην Θεσσαλονίκη αλλά το ένα είναι εδώ και το άλλο 5 μέτρα πιο κάτω
Το ότι δεν έβαλα το αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ αλλά από μπροστά χωρίς να ενοχλώ τίποτα και κανέναν δεν έχει σημασία.
Το αρχικό μου ερώτημα ήταν άλλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

H πρώτη λέξη ειναι η εθνικη μας λέξη πάντως. Λείπει το Μ αλλά το υποθέτω :P

Δεν έπιασε το κλειδί στο πρώτο ξήσιμο

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ακριβως αυτο... Αλλιως εβαζα και εγω μια ταμπελα parking και απο πισω θα το ειχα κανονικα αποθηκη και θα παρκαρα απ'εξω.

Οπως πρεπει να καταργηθουν οι αδειες παρκινγκ για 1 θεση...

Δεν γινεται να κλεινει μια θεση πεζοδρομιου για μια θεση ιδιωτικου παρκινγκ..

Πρεπει να ειναι τουλαχιστον επι 3.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Nemogr είπε

όπως είπα μένω σε μικρή πόλη, εδώ τα αυτοκίνητα δεν είναι παρκαρισμένα όπως στην Αθήνα η στην Θεσσαλονίκη αλλά το ένα είναι εδώ και το άλλο 5 μέτρα πιο κάτω
Το ότι δεν έβαλα το αυτοκίνητο μέσα στο γκαράζ αλλά από μπροστά χωρίς να ενοχλώ τίποτα και κανέναν δεν έχει σημασία.
Το αρχικό μου ερώτημα ήταν άλλο.

Απο τον τροπο που απαντας μπορουμε να καταλαβουμε και τι προκαλεσε το χαραγμα. Οχι, δεν ειναι διαφορετικοι οι νομοι στη μικρη πολη που μενεις και στην Αθηνα/Θεσσαλονικη. Αυτο που κανεις εσυ το θεωρεις κεκτημενο σου με την κλασσικη ελληνικη νοοτροπια, αλλα ειναι παρανομο και πιθανοτατα εμποδιζεις. Δεν σου ανηκει ο δρομος, ουτε μπορεις να παρκαρεις μπροστα απο το πάρκινγκ σου, μονο μεσα. 

Επεξ/σία από dazed
  • Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Δυστυχώς με μερικούς αούγκανους δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη όσο και αν ψάχνεις. Το τι σκέφτονταν και μπορεί να το έκαναν αυτό ίσως ούτε οι ίδιοι δεν το ξέρουν. Έχω βρει το αμάξι μου χαραγμένο άθλια δύο φορές μέσα σε 3 μέρες χωρίς καμία υποψία για το σε τι μπορεί καν να ενόχλησα. Παίζει να το έκαναν και για πλάκα.

Σε αντίθεση με άλλους, εγώ λέω μακάρι να τους είχα πετύχει την ώρα που το έκαναν αλλά τεσπα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Οπως πρεπει να καταργηθουν οι αδειες παρκινγκ για 1 θεση...

Δεν γινεται να κλεινει μια θεση πεζοδρομιου για μια θεση ιδιωτικου παρκινγκ..

Πρεπει να ειναι τουλαχιστον επι 3.

Μεγάλη κουβέντα αυτή 

Είχα την εντύπωση ότι βάσει κτηριοδομικού κανονισμού κάθε πολυκατοικία θα έπρεπε να αφήνει 50% χώρο ελεύθερο απέξω (χωρίς να είναι δίοδος γκαράζ), προφανώς για το λόγο που λες, αλλά στη πράξη έχω πετύχει πάμπολλες πολυκατοικίες που αυτό καταστρατηγείται

Ίσως δεν είχα καταλάβει σωστά τον κανονισμό, θα μπορούσε κάνας αρχιτέκτονας / πολιτικός μηχανικός να μας διαφωτίσει ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dazed είπε

Απο τον τροπο που απαντας μπορουμε να καταλαβουμε και τι προκαλεσε το χαραγμα. Οχι, δεν ειναι διαφορετικοι οι νομοι στη μικρη πολη που μενεις και στην Αθηνα/Θεσσαλονικη. Αυτο που κανεις εσυ το θεωρεις κεκτημενο σου με την κλασσικη ελληνικη νοοτροπια, αλλα ειναι παρανομο και πιθανοτατα εμποδιζεις. Δεν σου ανηκει ο δρομος, ουτε μπορεις να παρκαρεις μπροστα απο το πάρκινγκ σου, μονο μεσα. 

Και εδώ βλέπουμε μια κλασική περίπτωση κομπλεξισμού, καμουφλαρισμένου σαν τυπικότητα. Και στην έρημο σαχάρα να ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο κάτι θα έβρισκε να πει

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 12
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dazed είπε

Απο τον τροπο που απαντας μπορουμε να καταλαβουμε και τι προκαλεσε το χαραγμα. 

Το χάραγμα το προκάλεσε το γεγονός ότι κάποιος είναι @ρχίδι. :)

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει ζημιά στην περιουσία τρίτου, για κανέναν λόγο. Ακόμα και αν αυτός ο τρίτος παρανομεί.

Δε θέλουμε αυτόκλητους τιμωρούς.

• Like 15
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Dantε είπε

Iσχύει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; Δεν το γνώριζα, ποια η λογική όμως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...