Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Τι να σου πω βρε παιδι μου,οντως αυτος που παρκαρε σε θεση ΑΜΕΑ ειναι γαιδαρος.Δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι.Παλι ομως σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογω την προκληση φθορας στην περιουσια του (στο αυτοκινητο του δλδ).Απο την αλλη και η Δημ.Αστυνομια μονο συσταση?Μηπως ηταν γνωστος του?Μηπως επειδη ηταν Mercedes?Παρα ηταν ελαστικοι μου φαινεται.Τεσπα,το καναμε λαστιχο το θεμα.

Για όσους παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων δεν θέλουν ούτε γρατζουνιες ούτε σπασίματα αλλά φωτιά ή μάλλον ανατίναξη μαζί με τον ιδιοκτήτη !!! Μιλάμε για ΖΩΑ !!!

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/5/2019 στις 4:12 ΜΜ, Nemogr είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να διαβάσει τι γράφει στην παρακάτω φωτογραφία;

Μηπως εχεις παει με καμια παντρεμενη προσφατα;

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να πω ότι πλέον οι περισσότερες καλές ασφαλιστικές με τα απλά πακέτα 200-250 το χρόνο καλύπτουν κακόβουλες πράξεις (όπως το γρατζουνισμα στη φώτο του TS) 

Επεξ/σία από GiorgiosM.
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, talibanakos είπε

Μηπως εχεις παει με καμια παντρεμενη προσφατα;

Εγώ αλλά τι σχέση έχει αυτό? 🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xacti είπε

Γιατι πολύ απλά το γρατζουνισμα σε μια μικρή πόλη υπο τις συνθήκες που του το γρατζουνισαν σιγουρα δεν γίνεται για λόγους παράνομου παρκαρίσματος τα έχω γράψει μερικές σελίδες πριν...συνεχίστε να γράφετε για το παρκάρισμα εξω απι το σπιτι είναι ή δεν είναι παράνομο? 😂:blink:

Επεξ/σία από georgeγ
Δημοσ.
7 ώρες πριν, GiorgiosM. είπε

Εγώ να πω ότι πλέον οι περισσότερες καλές ασφαλιστικές με τα απλά πακέτα 200-250 το χρόνο καλύπτουν κακόβουλες πράξεις (όπως το γρατζουνισμα στη φώτο του TS) 

Η συγκεκριμένη κάλυψη έχει συμμετοχή τουλάχιστον 200-300€, συνεπώς στην περίπτωση του ts είναι εντελώς άχρηστη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, GiorgiosM. είπε

Αποκλειεται. Τοτε θα αυτοχαραζαμε τα αμαξια μας και θα κερδιζαμε 100αδες μην πω 1000δες ευρω βαψιματος. Το φουλ πακετο εχω με μεικτη και δεν εχει. Εμπρισμο εχει.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αποκλειεται. Τοτε θα αυτοχαραζαμε τα αμαξια μας και θα κερδιζαμε 100αδες μην πω 1000δες ευρω βαψιματος. Το φουλ πακετο εχω με μεικτη και δεν εχει. Εμπρισμο εχει.

Μάλλον στην εταιρεία σου η συγκεκριμένη κάλυψη προσφέρεται μόνο ως έξτρα, και όχι μέσα σε πακέτο.

Στην Hellas Direct που είμαι εγώ είναι ενσωματωμένη μέσα στο πακέτο Own Damages (μικτή), και φυσικά με κόστος του υπερβαίνει κατά πολύ τα 200-250€ ετησίως που ειπώθηκε παραπάνω, και με απαλλαγή 300€. Επίσης οι όροι είναι πολύ αυστηροί:

"14. Κακόβουλες Πράξεις

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σου σε συνέπεια κακόβουλης πράξης τρίτων.

Εξαιρέσεις:

• ζημιές που προκλήθηκαν από οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο συνδέεται μαζί σου με συγγενική, φιλική, εργασιακή ή εταιρική σχέση οποιασδήποτε μορφής ή με σύμβαση έργου ή ανήκει στον ευρύτερο κύκλο σου"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μάλλον στην εταιρεία σου η συγκεκριμένη κάλυψη προσφέρεται μόνο ως έξτρα, και όχι μέσα σε πακέτο.

Στην Hellas Direct που είμαι εγώ είναι ενσωματωμένη μέσα στο πακέτο Own Damages (μικτή), και φυσικά με κόστος του υπερβαίνει κατά πολύ τα 200-250€ ετησίως που ειπώθηκε παραπάνω, και με απαλλαγή 300€. Επίσης οι όροι είναι πολύ αυστηροί:

"14. Κακόβουλες Πράξεις

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο αμάξωμα του αυτοκινήτου σου σε συνέπεια κακόβουλης πράξης τρίτων.

Εξαιρέσεις:

• ζημιές που προκλήθηκαν από οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο συνδέεται μαζί σου με συγγενική, φιλική, εργασιακή ή εταιρική σχέση οποιασδήποτε μορφής ή με σύμβαση έργου ή ανήκει στον ευρύτερο κύκλο σου"

Κοστος 200 και απαλαγη 300= οχι μονο δεν κανεις την δουλεια σου φτηνα, αλλα μπαινεις και μεσα.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Xacti είπε

Παντρεμενη με αλλον;
Αν ναι,θα επρεπε να σου ειναι ξεκαθαρο ..

Δεν εννοει οτι κλεινεις εισοδο σπιτιου,πιο πολυ οτι το εμαθε ο αντρας της και θεωρει οτι "του εκλεισες το σπιτι".

Case solved guyz,ας κλειδωσει.

12 ώρες πριν, Xacti είπε

Εσυ γιατι πεταχτηκες ρε;;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
16 ώρες πριν, GiorgiosM. είπε

Kαλα τα λες. Τη συμμετοχη ξεχασες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...