Zerg13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΜΟΥ "ΠΥΛΩΤΉ" ΜΟΥ .ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ??????ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ε????? Οπως ειπα ο ΚΟΚ αναφέρεται στην παρεμποδιση κατι που δεν αφορα το θεμα μας. Καμια σχεση. Δεν θα σε μαθω αναγνωση. Πηγαινε σε καποιον να στο εξηγησει. Θα σε εβαζα και στοιχημα αν μπορουσα. Εγω βασικα εχω αρχισει και τρομαζω Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Zerg13 1
spyros007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στο παρκινγ του ειχε παρκαρει δικια του ηταν η εισοδος και δεν παρεμποδιζε κανενα 3 λεπτά πριν, spyros007 είπε 12 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε στενή και παρεμπoδίζεται η είσoδoς - έξoδoς oχημάτων εξ αυτής. 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Καμια σχεση. Δεν θα σε μαθω αναγνωση. Πηγαινε σε καποιον να στο εξηγησει. Θα σε εβαζα και στοιχημα αν μπορουσα Δεν εβαλα τυχαια την λεξη έμμονες σε προγουμενο ποστ μου.Ουτε εγω εσενα....... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από spyros007
ManFromEarth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, spyros007 είπε Στο παρκινγ του ειχε παρκαρει δικια του ηταν η εισοδος και δεν παρεμποδιζε κανενα Παρεμποδιζε την είσοδο και έξοδο οχημάτων. Αυτό εξετάζει ο νομος, Όχι αν παρεμποδίζει έναν, κανεναν ή εκατό χιλιάδες. Τιπ: η είσοδος είναι δικιά του, Όχι ο δρόμος μπροστά 😁 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από ManFromEarth 2
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΜΟΥ "ΠΥΛΩΤΉ" ΜΟΥ .ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ??????ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ε????? Το όργανο δεν έχει καμία δουλειά να κάνει τον ντετέκτιβ, δεν προβλέπεται να κάτσει να ψάξει σε ποιον ανήκει το πάρκινγκ, δεν προβλέπεται να ψάξει να βρει σε ποιον ανήκει το παρανόμως παρκαρισμένο αυτοκίνητο, δεν προβλέπεται να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ αν το αυτοκίνητο έχει παρκάρει εκεί με την άδεια του. Εφόσον υπάρχει εκεί νόμιμη πινακίδα που απαγορεύει τη στάθμευση χωρίς εξαιρέσεις, τότε θα βεβαιώσει παράβαση. Αν θες να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου βεβαιωθεί παράβαση για παράνομη στάθμευση, τότε να παρκάρεις εκεί που ΔΕΝ απαγορεύεται η στάθμευση. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. 2 3
spyros007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Ναι ΟΚ παρεμπόδιζε τον ευαυτο του και παρκαρε στον δρομο που σαφώς δεν ειναι δικος του.Πεταει ο γαιδαρος.......Ου αεροπλανο γινεται. 4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Παρεμποδιζε την είσοδο και έξοδο οχημάτων. Αυτό εξετάζει ο νομος, Όχι αν παρεμποδίζει έναν, κανεναν ή εκατό χιλιάδες. Τιπ: η είσοδος είναι δικιά του, Όχι ο δρόμος μπροστά 😁
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Γιατί ψάχνουμε λογική εκει που δεν υπάρχει? Ας μη κάνει το όργανο τον ντέντεκτιβ. Όταν ομως του δείξεις οτι ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, θα έπρεπε να υπάρχει παράθυρο και να ακυρώνεται η κύρωση. Δε γινεται να κάνουμε τα άσπρα μαύρα, ειναι κουλό Κ δυστυχώς δεν ειναι το μοναδικό στην ελληνική νομοθεσία. 1 1 1
ManFromEarth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Ναι ΟΚ παρεμπόδιζε τον ευαυτο του και παρκαρε στον δρομο που σαφώς δεν ειναι δικος του.Πεταει ο γαιδαρος.......Ου αεροπλανο γινεται. Δεν παρεμποδίζε τον Εαυτό του. Παρεμποδίζε την είσοδο και έξοδο οχημάτων από το πάρκινγκ. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Δεν παρεμποδίζε τον Εαυτό του. Παρεμποδίζε την είσοδο και έξοδο οχημάτων από το πάρκινγκ. Παιζεις την κολοκυθιά Ε? 2
ManFromEarth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Γιατί ψάχνουμε λογική εκει που δεν υπάρχει? Ας μη κάνει το όργανο τον ντέντεκτιβ. Όταν ομως του δείξεις οτι ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, θα έπρεπε να υπάρχει παράθυρο και να ακυρώνεται η κύρωση. Δε γινεται να κάνουμε τα άσπρα μαύρα, ειναι κουλό Κ δυστυχώς δεν ειναι το μοναδικό στην ελληνική νομοθεσία. Και αν είναι πυλωτή και Μέσα μπαίνουν 10 αυτοκίνητα; θα σβήσω την κλήση επειδή έχω μια από τις θέσεις Μέσα, ενώ εμπόδιζε τους άλλους 9; Μη μου πεις να σβήνεται ή κλήση αν Μέσα χωράει ένα Αυτοκίνητο , Γιατί τότε θα πρέπει να σκάει η τροχαία με μέτρο και να μετράει αν όντως Μέσα χωράει Μόνο ενα 1 λεπτό πριν, margaritagr είπε Παιζεις την κολοκυθιά Ε? Όπως το έλεγε ο καμινης, "θα τους ταράξουμε στη νομιμοτητα". 1
spyros007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το όργανο δεν έχει καμία δουλειά να κάνει τον ντετέκτιβ, δεν προβλέπεται να κάτσει να ψάξει σε ποιον ανήκει το πάρκινγκ, δεν προβλέπεται να ψάξει να βρει σε ποιον ανήκει το παρανόμως παρκαρισμένο αυτοκίνητο, δεν προβλέπεται να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ αν το αυτοκίνητο έχει παρκάρει εκεί με την άδεια του. Εφόσον υπάρχει εκεί νόμιμη πινακίδα που απαγορεύει τη στάθμευση χωρίς εξαιρέσεις, τότε θα βεβαιώσει παράβαση. Αν θες να είσαι σίγουρος πως δεν θα σου βεβαιωθεί παράβαση για παράνομη στάθμευση, τότε να παρκάρεις εκεί που ΔΕΝ απαγορεύεται η στάθμευση. Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Και όμως οφείλει βαση νομου πριν κοψει την κληση να εξετασει αν το παρκινγ ειναι νομιμο .Κουδουνι και αριθμο αδειας απο το συμβολαιο.Διαφορετικα κοτσαρω πινακίδες αβερτα και κανω ολους τούς κήπους παρκινκ.Όπως ειπα υπαρχει και η ενσταση.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ .Για πες μου ξερεις Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από spyros007 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, spyros007 είπε Και όμως οφείλει βαση νομου πριν κοψει την κληση να εξετασει αν το παρκινγ ειναι νομιμο .Κουδουνι και αριθμο αδειας απο το συμβολαιο.Διαφορετικα κοτσαρω πινακίδες αβερτα και κανω ολους τούς κήπους παρκινκ.Όπως ειπα υπαρχει και η ενσταση.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡεΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟσ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ .Για πες μου ξερεις Για δείξε μας το νόμο... Κατά τα άλλα η ύπαρξη αριθμού απόφασης Δήμου επιβεβαιώνει πως ο Δήμος το έχει ελέγξει και το έχει βρει νόμιμο. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Joshua21
Zerg13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γιατί ψάχνουμε λογική εκει που δεν υπάρχει? Ας μη κάνει το όργανο τον ντέντεκτιβ. Όταν ομως του δείξεις οτι ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ, θα έπρεπε να υπάρχει παράθυρο και να ακυρώνεται η κύρωση. Δε γινεται να κάνουμε τα άσπρα μαύρα, ειναι κουλό Κ δυστυχώς δεν ειναι το μοναδικό στην ελληνική νομοθεσία. Ενας ιδιοκτητης μπορει να παρκαρει και αλλα 2 αμαξια εξω απο το parking. Μισο το ενα μισο το αλλο και να πιασει και κοινοχρηστο χωρο. οποτε εχει τρεις θεσεις(μια μεσα 2 εξω), και του ανηκει μονο η μια. Ωραια ε; Δεν εμποδιζει κανενα. και 2 θεσεις να πιασει μια εξω μια μεσα παλι ειναι προβλημα απλα στο εκανα λιγο πιο χοντρο μπας και καταλαβεις Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Zerg13
ManFromEarth Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Για δείξε μας το νόμο... Έχω και εγώ περίεργος να δω το νόμο που λεει ότι ο μπάτσος πρέπει να τσεκάρει τα... κουδούνια 1 1
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Το «γέλιο» στον Γήινο για την ατάκα περι νομιμότητας! 😛 @spyros αυτος δεν ειναι καθυστερημένος, αυτος έχει βαθιά ψυχολογικά προβλήματα. Στη γειτονιά της γιαγιάς μου ο απέναντι έχει 2 αμάξια, το ενα μέσα , το αλλο το παρκάρει ακριβως απ εξω. Όποτε κάνει ολόκληρη ιστορία όταν , μια στις τόσες, θέλει να βγάλει το μέσα. Φυσικά οι γείτονες του λένε κι ευχαριστώ που κάνει όλη αυτή τη μανούβρα αφήνοντας 1 έξτρα θέση στους υπόλοιπους. 2
spyros007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟ .......ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥ🤣Ειμαι σιγουρος οτι περιμενεις τον γειτονα που μισεις θανασιμα να αφησει το αμαξι του εξω απο το παρκιν του για να φωναξεις την αστυνομια να του κοψει κληση🤣🤣🤣 Ξεκολα με τον δημοοοοοοοοοοοοοοοο................................. 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για δείξε μας το νόμο... Κατά τα άλλα η ύπαρξη αριθμού απόφασης Δήμου επιβεβαιώνει πως ο Δήμος το έχει ελέγξει και το έχει βρει νόμιμο. Βασικα κάποιοι εδω μεσα εχουν το ιδιο τοξικό στυλ γραφής ανεξαρτήτου θεματος και το λεω οσο ποιο ευγενικα μπορώ.Τι να πω δυσκολα παιδικα χρονια ισως...................... 11 λεπτά πριν, spyros007 είπε ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ .Για πες μου ξερεις Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από spyros007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα