Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Τι σχεση εχει ο δημος με την πυλωτή μου,μονο πολεοδομεια και συμβολαιο.

Η μοναδικη περιπτωση να φαει κληση ο ιδιοκτητης παρκινγ ειναι απο καποιο καθυστερημενο γειτονα που θα των δωσει γιατι εχει προσωπικά ,οποτε την επομενη φορα παρκαρει εξω απο το σπιτι του  οποτε το βρει ελυθερο και το βραδι μεσα.Ποιος θα βγει χαμένος λες.

Ο ΚΟΚ μιλαει σε περιπτωση που παρεμποδιζεται ο νομίμως κάτοχος του παρκιν κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση που παρκαρει ο ιδιοκτητης 

Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 

3. H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και:
α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις.
β) Mπρoστά από την είσoδo και έξoδo oχημάτων παρoδίoυ ιδιoκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η oδός είναι στενή και παρεμπoδίζεται η
είσoδoς - έξoδoς oχημάτων εξ αυτής.
γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.

Τωρα στην οτι στην ελλαδα εκτος απο καθυστερημένους πολιτες εχει και καθυστερημένους αστυνομικούς ειναι γνωστο γιατι αν εκανε σωστα την δουλει του και ζηταγε τα στειχεια του ιδικτητη του παρκινγ οπως οφειλει καθε φορα πριν κοψει την παραβαση δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα.

Ωραια ορθογραφια. Οι αλλοι μας φταινε. Το β) τι λεει; Δεν λεει αυτα που λες εσυ.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην γράφεις ότι να ναι, οι Δήμοι σχεδόν καθημερινά βγάζουν αποφάσεις που επιτρέπουν σε ιδιώτες να τοποθετούν πινακίδες Ρ-39 σε δημόσιους δρόμους. Δες μια τέτοια:

http://www.korinthos.gr/el/ΟΔήμος/Ενημέρωση/ΑποφάσειςΔΣ/tabid/92/ctl/Details/mid/500/ItemID/8980/Default.aspx

Εγώ έγραψα H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Εσύ μιλάς για δημόσιους δρόμους. Η Ρ-39 ΔΕΝ ισχύει για απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ. Είναι για όταν σου δίνει άδεια ο Δήμος για να καταλάβεις μέρος οδοστρώματος σε δημόσιο δρόμο (αυτό γίνεται συνήθως αν έχεις κάποιο μαγαζί/καφετέρια/ταβέρνα κλπ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ωραια ορθογραφια. Οι αλλοι μας φταινε.

Την διόρθωσα καθώς εγραψα βιαστικα για να προλάβω ακριβώς εσενα οπου φυσικά έκανες γαργαρα οσα εγραψα γιατι ακριβως δεν εχεις κατι αλλο να πεις εκτος απο έμμονες και ανακρίβειες

12 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Η μοναδικη περιπτωση να φαει κληση ο ιδιοκτητης παρκινγ ειναι απο καποιο καθυστερημενο γειτονα που θα τον δωσει γιατι εχει προσωπικά ,οποτε την επομενη φορα παρκαρει εξω απο το σπιτι του  καθε φορα που θα  το βρίσκει  ελευθερο και το βραδι μεσα.Ποιος θα βγει χαμένος λετε.

Ο ΚΟΚ μιλαει σε περιπτωση που παρεμποδιζεται ο νομίμως κάτοχος του παρκιν κατι που δεν ισχυει στην περιπτωση που παρκαρει ο ιδιοκτητης 

Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 

α) Σε απόσταση μικρότερη από δεκαπέντε (15) μέτρα πρo και μετά τις ισόπεδες σιδηρoδρoμικές διαβάσεις.
β) Mπρoστά από την είσoδo και έξoδo oχημάτων παρoδίoυ ιδιoκτησίας ως και απέναντι από αυτήν, όταν η oδός είναι στενή και παρεμπoδίζεται η
γ) Σε θέση από την oπoία παρεμπoδίζεται όχημα πoυ σταθμεύει κανoνικά να εξέλθει από τo χώρo πoυ έχει σταθμεύσει.

Τωρα στην οτι στην ελλαδα εκτος απο καθυστερημένους πολιτες εχει και καθυστερημένους αστυνομικούς ειναι γνωστο γιατι αν εκανε σωστα την δουλεια του και ζηταγε τα στοιχεια του ιδιοκτήτη του παρκινγ οπως οφειλει καθε φορα πριν κοψει την παραβαση δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα.

Οφειλει όμως να το κανει γιατι ετσι ο καθενας κοτσαρει ενα σημα P και κανει οτι γουσταρει Επισεις σε καθε κλήση εχεις δικαιωμα να κανεις ενσταση εντος καποιον ημερων οπου εινα υποχρεωμένοι να την εξετασουν ζητωντας τα απαραίτητα ενγραφα.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εγώ έγραψα H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Εσύ μιλάς για δημόσιους δρόμους. Η Ρ-39 ΔΕΝ ισχύει για απαγόρευση στάθμευσης μπροστά από ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ. Είναι για όταν σου δίνει άδεια ο Δήμος για να καταλάβεις μέρος οδοστρώματος σε δημόσιο δρόμο (αυτό γίνεται συνήθως αν έχεις κάποιο μαγαζί/καφετέρια/ταβέρνα κλπ)

Εκτός από αυτό έγραψες και το "η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ." σε αυτό αναφέρθηκα. Όποιος ρίξει μια απλή ματιά στην απόφαση που παρέθεσα, θα διαπιστώσει πως γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

Όντως ρε μακγες ο ΤΣ μιλαει για νομιμο παρκινγ  πυλωτη οχι πινακιδα στο δρομο γιατι τα μπλεκουμε?????????

Δημοσ.

Εμένα μου το είχε χαράξει μια γιαγιά κάποτε σε μια επίσκεψη γιατί όπως μου είπαν οι γείτονες το έκανε σε όλους όσους πάρκαραν εκεί που θεωρούσε ότι ήταν η θέση της κόρης της χωρίς πινακίδες εννοείται κανονικά παρκαρισμένο και την έπιασα με το κλειδί στο χερι. Ε περίμενα 4-5 ώρες να γύρησει η κόρη της τι να την κάνω. Όταν γύρησε μου το επαιξε κινεζα με εβρησε κιόλας. Επέστρεψα το ίδιο βράδυ με μια κοτρωνα στα χέρια και της την έστειλα στο παρμπριζ. Έλεγα να βάλω και γκαζακι μετά από κάνα μήνα αλλά είπα ας την έχει άλλος την χαρα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Την διόρθωσα καθώς εγραψα βιαστικα για να προλάβω ακριβώς εσενα οπου φυσικά έκανες γαργαρα οσα εγραψα γιατι ακριβως δεν εχεις κατι αλλο να πεις εκτος απο έμμονες και ανακρίβειες

Μιλατε για καθυστερημενους οταν δεν μπορειτε να διαβασετε 2 γραμμες και να βγαλετε νοημα. Τι λεει το β); Με δικα σου λογια. Σε ρωτησα και παραπανω

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Xacti είπε

H Ρ-39 δεν είναι για στάθμευση σε ιδιωτικό χώρο. Είναι για απαγόρευση σταθμευσης (η στάση επιτρέπεται) σε δημόσιο δρόμο και η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Η πινακίδα που βάζεις σαν ιδιώτης είναι απλά για να ενημερώνεις τους άλλους για την ύπαρξη χώρου ιδιωτικής σταθμευσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Η μοναδικη περιπτωση να φαει κληση ο ιδιοκτητης παρκινγ ειναι απο καποιο καθυστερημενο γειτονα που θα των δωσει γιατι εχει προσωπικά ,οποτε την επομενη φορα παρκαρει εξω απο το σπιτι του  καθε φορα που θα  το βρίσκει  ελευθερο και το βραδι μεσα.Ποιος θα βγει χαμένος λετε.

Άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ. 

Τωρα στην οτι στην ελλαδα εκτος απο καθυστερημένους πολιτες εχει και καθυστερημένους αστυνομικούς ειναι γνωστο γιατι αν εκανε σωστα την δουλεια του και ζηταγε τα στοιχεια του ιδιοκτήτη του παρκινγ οπως οφειλει καθε φορα πριν κοψει την παραβαση δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα.

Οφειλει όμως να το κανει γιατι ετσι ο καθενας κοτσαρει ενα σημα P και κανει οτι γουσταρει Επισεις σε καθε κλήση εχεις δικαιωμα να κανεις ενσταση εντος καποιον ημερων οπου εινα υποχρεωμένοι να την εξετασουν ζητωντας τα απαραίτητα ενγραφα.

Βρε άνθρωπε μου, ο νομός που Εσύ ποσταρες δεν αναφέρει τίποτα για τον ιδιοκτήτη. Αν παρεμποδίζεται η είσοδος έξοδος οχημάτων,  έχεις παρκάρει παράνομα. Εσύ Το υπογραμμισες,  κάνε τον κόπο και διάβασε το

Επεξ/σία από ManFromEarth
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εκτός από αυτό έγραψες και το "η τοποθέτησή της είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ." σε αυτό αναφέρθηκα. Όποιος ρίξει μια απλή ματιά στην απόφαση που παρέθεσα, θα διαπιστώσει πως γράφεις για πράγματα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα.

Επειδή είσαι άσχετος λίγο με το θέμα και μπαίνεις και γράφεις ότι σου κατεβαίνει και εκτός θέματος με αυτό του TS να σε ξαναενημερώσω ότι η Ρ39 είναι ρυθμιστική πινακίδα και είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Το ότι και αν εκχωρεί αρμοδιότητες σε κατά τόπους δήμους είναι άλλο θέμα. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί αυθαίρετα να τοποθετεί πινακίδες αρμοδιότητας Υπ. Συγκ.

Δεν μπορώ να το γράψω με πιο απλά λόγια, νομίζω είναι απόλυτα κατανοητό από κάποιον που έχει έστω και λίγα ψήγματα μυαλού στο κεφάλι του. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Μιλατε για καθυστερημενους οταν δεν μπορειτε να διαβασετε 2 γραμμες και να βγαλετς νοημα. Τι λεει το β); Με δικα σου λογια

ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΜΟΥ "ΠΥΛΩΤΉ" ΜΟΥ .ΕΓΩ ΣΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΠΟΔΙΖΩ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ??????ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ε?????

Οπως ειπα ο ΚΟΚ αναφέρεται  στην παρεμποδιση κατι που δεν αφορα το θεμα μας.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Επειδή είσαι άσχετος λίγο με το θέμα και μπαίνεις και γράφεις ότι σου κατεβαίνει και εκτός θέματος με ταυτό του TS να σε ξαναενημερώσω ότι η Ρ39 είναι ρυθμιστική πινακίδα και είναι αρμοδιότητα του Υπ. Συγκ. Το ότι και αν εκχωρεί αρμοδιότητες σε κατά τόπους δήμους είναι άλλο θέμα. Κανένας ιδιώτης δεν μπορεί αυθαίρετα να τοποθετεί πινακίδες αρμοδιότητας Υπ. Συγκ.

Δεν μπορώ να το γράψω με πιο απλά λόγια, νομίζω είναι απόλυτα κατανοητό από κάποιον που έχει έστω και λίγα ψήγματα μυαλού στο κεφάλι του. 

Εγώ λέω σήμερα να κάνω τη χάρη στον εαυτό μου και να μην απαντήσω ξανά σε τρολάκια, sorry.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Εγώ λέω σήμερα να κάνω τη χάρη στον εαυτό μου και να μην απαντήσω ξανά σε τρολάκια, sorry.

Tρολάκια? εύκολοι χαρακτηρισμοί από κάποιον που είναι σε αδιέξοδο. Επειδή είσαι άσχετος καλύτερα να μην απαντήσεις γιατί γράφεις ασυναρτησίες. Κάτσε γράψε τώρα και για άσχετα θέματα με το αρχικό θέμα του TS που αφορά ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Γράψε μας και για σταθμευση στο φεγγάρι ας πούμε ή ότι άλλα άσχετα επινοήσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

στενή και παρεμπoδίζεται η

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Οπως ειπα ο ΚΟΚ αναφέρεται  στην παρεμποδιση κατι που δεν αφορα το θεμα μας.

Εγώ νομίζω ότι αφορά ακριβώς το θέμα μας, αφού ο ΟΡ όπως έγραψε είχε παρκάρει παράνομα (μπροστά σε εισοδο), έστω κι αν αυτή είναι η δική του.

Απλά κάποιος αυτοδικησε ενώ θα μπορούσε να καλέσει την τροχαια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...