Nemogr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να διαβάσει τι γράφει στην παρακάτω φωτογραφία; Ευχαριστώ.
logistoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, stormrain είπε Η τελευταια λεξη ΣΠΙΤΙ ναι, μάλλον του λέει να μην παρκάρει έξω από κάποιο σπίτι 1
pontez2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 H πρώτη λέξη ειναι η εθνικη μας λέξη πάντως. Λείπει το Μ αλλά το υποθέτω 3
tsofras Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΛΑ .ΑΕ ΔΕΝ Κ???? ΣΠΤΙ ανορθόγραφα Μακακα δεν κλείνεις σπίτι ? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από tsofras
Nemogr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου. οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό.
Arwindan Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μπορεί να μην το ήξερε αυτό όμως και να την έχει δει τιμωρός και έτσι. 6 2
logistoulis Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Nemogr είπε Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου. οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό. ακριβώς απέξω; ή επιανες θέση άλλη και τα πήρε κάνας μουρλός που αντί να παρκάρεις στο πάρκινγκ πιάνεις θέση έξω; παίζει πολύ να είναι γείτονας αλλιώς κάνας περαστικό βιτσιλαντε αν πάταγες και λίγο πεζοδρόμιο... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από logistoulis
tsofras Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Nemogr είπε Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου. οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό. Ήταν επάνω στο πεζοδρόμιο?
pontez2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Nemogr είπε Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω από το δικό μου σπίτι, μπροστά από την νόμιμη γκαραζόπορτα μου. οπότε μάλλον δεν εννοεί αυτό. Από αυτο που καταλαβαίνω, πιθανόν κάποιος αποφάσισε να το παίξει τιμωρός και να σου γράψει «μλκ κλείνεις σπίτι». Έπεσες στη περίπτωση
Nemogr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Επειδή ζω σε μικρή πόλη, σχεδόν όλη η γειτονία ξέρει ότι μένω εκεί και το αμάξι το βάζω στο ίδιο σημείο εδώ και 10 χρόνια το αυτοκίνητο δεν ακουμπάει το πεζοδρόμιο αλλά όπως είπα και πριν είναι μπροστά στην είσοδο του γκαράζ μου.
sezebo Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Nemogr είπε Επειδή ζω σε μικρή πόλη, σχεδόν όλη η γειτονία ξέρει ότι μένω εκεί και το αμάξι το βάζω στο ίδιο σημείο εδώ και 10 χρόνια το αυτοκίνητο δεν ακουμπάει το πεζοδρόμιο αλλά όπως είπα και πριν είναι μπροστά στην είσοδο του γκαράζ μου. απο την επομενη φορα , το αμαξι μεσα στο γκαραζ 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα