KonstantinaL Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δεν ξερω αν το εχω βαλει στην καταλληλη κατηγορια αλλα τεσπα. Επισκεφτηκα δυο μαζαγια seven spot και στο δευτερο μου ειπε ο υπαλληλος πως εδω και καιρο δεν ειναι διαθεσιμες. Το lidl ακομα χειροτερα, ειχε μονο των 50eu. Γενικα τα μονα καταστηματα που παρεχουν αυτες τις καρτες ειναι αυτα που προανεφερα, τα public και media markt. Ηθελα να ρωτησω εαν οι καρτες αυτες ειναι διαθεσιμες ακομη σε καταστηματα οπως πχ public.
zx1234r Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, KonstantinaL είπε Δεν ξερω αν το εχω βαλει στην καταλληλη κατηγορια αλλα τεσπα. Επισκεφτηκα δυο μαζαγια seven spot και στο δευτερο μου ειπε ο υπαλληλος πως εδω και καιρο δεν ειναι διαθεσιμες. Το lidl ακομα χειροτερα, ειχε μονο των 50eu. Γενικα τα μονα καταστηματα που παρεχουν αυτες τις καρτες ειναι αυτα που προανεφερα, τα public και media markt. Ηθελα να ρωτησω εαν οι καρτες αυτες ειναι διαθεσιμες ακομη σε καταστηματα οπως πχ public. Google φίλε https://play.google.com/intl/el_gr/about/giftcards/#giftcards-retailers
KonstantinaL Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Google φίλε https://play.google.com/intl/el_gr/about/giftcards/#giftcards-retailers Επαναλαμβανω.Στα seven spot μου ειπε ο υπαλληλος πως δεν ειναι διαθεσιμες, δεν θα τις ξαναφερουν. Στα lidl συνεχως εχει μονο τις 50αρες που ειναι εκει τοσο καιρο επειδη δεν πουλανε.Επισης τωρα εψαξα στο Public στο σαιτ για αυτες τις καρτες δεν τις δειχνει ;(.. για αυτο ρωτησα, θελω καποιος να μου πει, που πηγε προσφατα public, αν υπαρχουν ακομη σε καποιο καταστημα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από KonstantinaL
KonstantinaL Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Στις 9/5/2019 στις 8:00 ΜΜ, zx1234r είπε Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο? Θα το δοκιμασω. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα