Ultimategr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σημερα οταν πηγα να ανοιξω τον internetl explorer(συνηθως χρησιμοποιω τον chrome) δεν ανοιγε καμια σελιδα,ουτε την αρχικη και μου εβγαζε το παρακατω σφαλμα res://ieframe.dll/acr_error.htm# Εκανα ελεγχο για ιους με το eset,το spybot και το malwarebytes αλλα δεν βρεθηκε τιποτα.Εκανα επαναφορα ρυθμισεων στον internet explorer,τον εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα,απενεργοποιησα ολα τα προσθετα,ετρεξα το sfc /scannow αλλα το προβλημα παραμενει. Παρατηρησα οτι οταν τρεχω τον internet explorer με δικαιωματα διαχειριστη δεν μου παρουσιαζει το παραπανω προβλημα.Χθες λειτουργουσε κανονικα. Καμια ιδεα? Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από Ultimategr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Έχεις κάποιο addon που ενδεχομένως προκαλεί πρόβλημα. Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις ένα ένα για να εντοπίσεις ποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ultimategr Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έχεις κάποιο addon που ενδεχομένως προκαλεί πρόβλημα. Δοκίμασε να τα απενεργοποιήσεις ένα ένα για να εντοπίσεις ποιο. Το εχω κανει ηδη αλλα δυστυχως το προβλημα παραμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα